Yabancı gmail aldığınız yerler-kişiler

iracible

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar gmail aldığınız yabancı satıcıları yazabilir misiniz? skype ise skypesini, site üzerinden ise siteyi yazabilir misiniz rica etsem

türkler var ya reis en kaliteli mailler bizde emin olun macera aramayın:)

kanal kapanmaları için denemelerime lazım hocam

Ben 4 sene önce PPD işlerimde kullanmak için yurtdışından birinden 25 hesap almıştım ABD telefon onaylı. 5-6 tanesi excell dosyasını aldığımda patlamıştı ama diğerleri hala açık. Tabi ben hesapları biraz kibar kullandım diyebilirim. Bir hesaba 1-2 video yükledim. Arada nadasa bıraktım sonra tekrar yükledim falan. Yine de hesaplar sağlam çıktı sanki.

Kimden aldığımı bulmaya çalışıyorum. Konuda mesajım bulunsun bulursam paylaşacağım

Ben 4 sene önce PPD işlerimde kullanmak için yurtdışından birinden 25 hesap almıştım ABD telefon onaylı. 5-6 tanesi excell dosyasını aldığımda patlamıştı ama diğerleri hala açık. Tabi ben hesapları biraz kibar kullandım diyebilirim. Bir hesaba 1-2 video yükledim. Arada nadasa bıraktım sonra tekrar yükledim falan. Yine de hesaplar sağlam çıktı sanki.

Kimden aldığımı bulmaya çalışıyorum. Konuda mesajım bulunsun bulursam paylaşacağım

Bu aldığım satıcıyı buldum. Kullanıcı adını görünce hatırladım :)
Konusu hala aktif. Ben henüz sipariş vermedim

https://www.cpaelites.com/Thread-APPROVED-Youtube-PVA-Gmail-PVA-Non-PVA-Twitter-PVA-Hotmail-PVA

Bu da online sipariş formu, 5 farklı YT hesap çeşidi var
Price List - VebXperts

Bu 5 hessbın farkı ne acaba???

Valla ben aldığımda bu kadar çeşit yoktu galiba :)

Hepsinin yanında açıklaması yazıyor

Single Verified - Profil resmiyle oluşturulmuş

Double Verified - Bunlar single verified hesaplardan daha güçlüdür. 15+ videolar için kullanabilirsiniz

1-ID, 1-IP, 1-Number (111) - Tekil IP ve numara ile oluşturulmuş hesaplar

GEO/Country Based PVA - Hedef ülkenizin IP'si ile oluşturulmuş hesaplar istiyorsanız bunu alınız

Combo PVA (DV+111 or DV+GEO or 111+GEO) - Üstteki 2 farklı türün kombinasyonu. İsteğe göre DV+111 veya DV+GEO veya 111+GEO.

Valla ben aldığımda bu kadar çeşit yoktu galiba :)

Hepsinin yanında açıklaması yazıyor

Single Verified - Profil resmiyle oluşturulmuş

Double Verified - Bunlar single verified hesaplardan daha güçlüdür. 15+ videolar için kullanabilirsiniz

1-ID, 1-IP, 1-Number (111) - Tekil IP ve numara ile oluşturulmuş hesaplar

GEO/Country Based PVA - Hedef ülkenizin IP'si ile oluşturulmuş hesaplar istiyorsanız bunu alınız

Combo PVA (DV+111 or DV+GEO or 111+GEO) - Üstteki 2 farklı türün kombinasyonu. İsteğe göre DV+111 veya DV+GEO veya 111+GEO.

Wayy wayy wayy 😁 Bu adam napmış böyle yaw :)

Wayy wayy wayy 😁 Bu adam napmış böyle yaw :)

Valla iyi çalışıyorlar sanki :D

Söylediğim gibi ben bu satıcıdan tek bir kere sipariş verdim o da 2013 yılında hatırlatayım :D O zaman aldığım 25 hesabın büyük bölümü hala açık. Ara ara kullanıyorum.

Sipariş veren olursa, konusunda bad/disabled/suspended hesaplar için yani teslim aldığınızdaki sorunlar için 72 saat süre içerisinde değişim garantisi verdikleri yazıyor hesapları kullanmamış olmanız kaydıyla. Onun haricinde hiçbir şekilde para iadesi yapmayacakları da yazıyor.

Şimdi konunun son sayfalarına baktım böyle bir de yorum var. Konu da 2013 yılından beri aktif olduğuna göre millet memnun gibi
I tried like 40 50 different account sellers, and this one is the best!
Buying accounts from him for 3 - 4 years, with zero problems!

http://www.ytpara.com/onayli-gmail-...015-2016-yillarina-ait-eski-kanal-satisi.html

Bunlar hep yurtdışı açılış eski tarihli karışık mailler
Ama kapanıyorlar diğerleri gibi

Kapanmalar bizden kaynaklı değildir.Kullanıcı hataları,uygunsuz içerik, telif gelmesi vb olaylardır. 300-400 Video atılabilecek kanallardır.Ayrıca kullanmadan kapanan kanallarınız var ise kanıtları ile birlikte skype de iletişime geçin incelememizi yapalım iadenizi yapalım eğer Size satışımız olduysa.Satış konularıyla ilgili sorunlarınız var ise şikayet konusu açabilirsiniz.Yok ise satış konularını baltalayıcı yorumlarınızdan vazgeçin.

Son düzenleme:
Kapanmalar bizden kaynaklı değildir.Kullanıcı hataları,uygunsuz içerik, telif gelmesi vb olaylardır. 300-400 Video atılabilecek kanallardır.Ayrıca kullanmadan kapanan kanallarınız var ise kanıtları ile birlikte skype de iletişime geçin incelememizi yapalım iadenizi yapalım eğer Size satışımız olduysa.Satış konularıyla ilgili sorunlarınız var ise şikayet konusu açabilirsiniz.Yok ise satış konularını baltalayıcı yorumlarınızdan vazgeçin.
Ne akalkası var benim yazdığımın satış baltalamakla?
Adsense e bağlanan kanalların kapanması genel bir sorun
Yerli yabancı kanal farketmiyor demek istedim
Senin maillerin bunun için çözüm olsaydı forumca yıkarları o konunu
Ayrıca para kazanmaya başlayınca her mailde olduğu gibi senin maillerinde kapanıyor
Linkleri pm gönderiyorum şimdi

Ne akalkası var benim yazdığımın satış baltalamakla?
Adsense e bağlanan kanalların kapanması genel bir sorun
Yerli yabancı kanal farketmiyor demek istedim
Senin maillerin bunun için çözüm olsaydı forumca yıkarları o konunu
Ayrıca para kazanmaya başlayınca her mailde olduğu gibi senin maillerinde kapanıyor
Linkleri pm gönderiyorum şimdi

Para kazanan kanal olarak belirtin.Bir çok müşterim var cımbızla konu çekip değerlendirme yapmayınız.Aşşağıda yaptığınız yorumda para kazanan kanal veya başka birşey yazmıyor.içine Video atıp kapanan kanalınız beni alakadar etmez benim kullandığım Kanallar kusura bakmayın ama taş gibi sorun acaba kanallar da mı başka birşeydemi diye önce iyice araştırın.Benim fikrimi sorarsan sorun kanallarda değil adsensededir.

"Bunlar hep yurtdışı açılış eski tarihli karışık mailler
Ama kapanıyorlar diğerleri gibi"

Son düzenleme:
Para kazanan kanal olarak belirtin.Bir çok müşterim var cımbızla konu çekip değerlendirme yapmayınız.Aşşağıda yaptığınız yorumda para kazanan kanal veya başka birşey yazmıyor.içine Video atıp kapanan kanalınız beni alakadar etmez benim kullandığım Kanallar kusura bakmayın ama taş gibi sorun acaba kanallar da mı başka birşeydemi diye önce iyice araştırın.Benim fikrimi sorarsan sorun kanallarda değil adsensededir.

"Bunlar hep yurtdışı açılış eski tarihli karışık mailler
Ama kapanıyorlar diğerleri gibi"
Şimdi farkettim hatamı, kusura bakmayın editledim yazıyı.

[MENTION=11785]qwerty06[/MENTION] hocam siz ABDdemi yaşıyosunuz, ordaysanız sizdeki kazançlı kanalların kapanma durumları nasıl?

[MENTION=11785]qwerty06[/MENTION] hocam siz ABDdemi yaşıyosunuz, ordaysanız sizdeki kazançlı kanalların kapanma durumları nasıl?

TR' deyim hocam kapanma oranlarım kanallara giriş sıklığına göre değişiyor misal 8 ay girmediğim kazançlı kanala 2-3 kere gireyim kanal kapanır.Bu işin çözümü yaptığınız kanalı 2-3 ay bekletmeniz adsenseye bağladıktan sonra bir daha giriş yapmamanız ve usa web adsense kullanmanız gerekli şuan için ben bu yöntemi kullanıyorum son olaylar dan etkilenmemek için.Sular durulana kadar denemenizi tavsiye ederim.Lokasyon olarak tr adsenseler kapanmaları için saldırı alır gibi inceleme altında

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri