Yabancı Hitli Site İçin Reklam Firması Arıyorum (Banka Ödemesi Olan)

bulut57

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.bedavasitenitanit.com
Arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi yabancı hitli site için banka ödemesi olan reklam şirketi arıyorum.

Her türlü reklam seçeneğine ve fikre açığım. Popup, mobil ne olursa hepsine razıyım.

Şimdiden teşekkürler...

NOT: Adsense önerisinde bulunmayın. Çünkü web adsense açmak için şuan elimde sağlam site yok. :(

adcash 100€ ma çöktü zamanında :) pek tavsiye etmem kendi kafalarına göre bir şeyler uydurup hesabınız bloke ediyorlar

hocam adcasha dün eklediğim site hala onay bekliyor. :(

Adcashta Daha önce onaylanmış sitenin reklam kodlarını istediğimiz sitede yayınlayabilir miyiz? Çünkü onaylama süreci uzun sanırım.

skypelerini eklersen yardımcı olurlar batuhan.adcash 1 k tekil hitin varsa tamamdır.

skypelerini eklersen yardımcı olurlar batuhan.adcash 1 k tekil hitin varsa tamamdır.

Hocam tek siteden şuan o kadar hite ulaşamadım. Spam site yapıyorum. :( Birçok firmayı skypeden ekledim. Hepsi anlaşmış gibi ısrarla reddediyorlar. Az önce batuhan.adcash ı da ekledim. O da diğerleri gibi reddetti.

Son düzenleme:
Hocam tek siteden şuan o kadar hite ulaşamadım. Spam site yapıyorum. :( Birçok firmayı skypeden ekledim. Hepsi anlaşmış gibi ısrarla reddediyorlar. Az önce batuhan.adcash ı da ekledim. O da diğerleri gibi reddetti.

konuşmayı bileceksin biraz hocam :) etkilemen gerek önce.

konuşmayı bileceksin biraz hocam :) etkilemen gerek önce.

Hocam konuşmaya fırsatımız olmuyor ki. :D batuhan beye sonunda ulaştım. Önce başka adcash yetkisine ulaşıp batuhan beyin teklifi kabul etmesini söyledim ve dün konuştum. Şuan deniyorum.

---------- Spam Engelliyici 09:25 ---------- Önceki Mesaj 09:19 ----------

Hitiniz nedir hocam ? ağırlık ülke nedir ?

Hocam şuanda hit miktarı için net bişey diyemem. Bazı sitelere hiç hit gelmiyor. Bazı sitelere az geliyor. Bazı sitelere biraz daha fazla hit geliyor. Şuan deneme yapıyorum. Deneme esnasında yaptığım siteler hitlenirse hitler boşa gitmesin diye reklam firması aradım.

AJVdWp.jpg

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri