Yabancı İçerikli Kanal

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

barisdogaan

Kayıtlı Üye
Kanal Adi : (Ciddi alıcı)
Kanal Kategorisi : (android oyunlar)
Kanal Dili : (ingilizce)
Kanal'a ilk Video Ekleme Tarihi : (28 mayıs)
Abone Sayisi : (1140)
izlenim Sayisi : (47.413 )
Kanalinizda UYARI Varmi : (Hiç bir telif veya uyarı yoktur)
Kanalinizin Gunluk Kazanci : Yok
Kanal Satis Fiyatiniz : (600) pazarlık var

Uzun uğraşlar sonucu her gün düzenli video atarak çıkarttığım kanalımı satıyorum. 3 gün önce para kazanma başvurusu yapıldı ama tekrarlanan içerik uyarısı geldi. Gözüme kestirdiğim 4-5 bin izlenmeli çoğu videoyu sildim. Malesef aşırı moralim bozuldu. Nerdeyse her videoya 10 dil çeviri (başlık,açıklama gerektiğinde dil çevirisi) ekledim. Ama rakiplerime baktığımda millet hazır videoları bile atarken hala çatır çatır reklamları aktif olanları gördüğümde bu iş olmayacak dedim. Belki aranızda bu işi alıp çevirecek birileri vardır. 4000 saat ve 1000 abone hizmeti alındı yalnız abonelerin 200den fazlası kendi abonelerim. 200 liraya yakın adwords harcaması bile yaptım. Yani direk zengin olma hayalim yoktu. Sadece umutluydum içeriğime çok emek verdiğim için. Öyle direk uçan tiplerden değilim. Videolarım yavaş yavaş önerilenlere aramalarda bulunmaya başlamışken bu olay moralimi ozdu. bugün 30 tane falan video sildim zaten. 28 mayısta kanala ilk videoyu yükledim. Küçük resimlerinden kurgusuna kadar en uğraştım ama sonuç hüsran. Hazır videolu geliştirmek istediğiniz kanal düşünüyorsanız size uyabilir. adsense sıfır açılıp bağlanmıştır. Şuan ki analizleri tamamen doğaldır. twitter,reddit hesaplarında içeriklerimi 2 gün önce paylaşmaya başladım ve doğal akış yavaştan gelmeye devam ediyor. Demem o ki, üzgünüm başaramadım.
1zQlhC.jpg

jrSD6a.jpg

RUxoy0.jpg

Son düzenleme:
Çok zorlaştı artık full özgün videolara bile red geliyo

Çok zorlaştı artık full özgün videolara bile red geliyo

o kadar moralim bozuk ki anlatamam. Bakıyorum başka kanala adam kurgusuz içeriği çalıp atmış reklam açık. Bakıyorum kanala ses yok görüntü yok izlenmeler uçmuş reklamlar açık. Bakıyorum başka kanala adam dümdüz oyunu oynamış atmış reklamlar açık. Sözde topluluk kuralları diye tutturup bu kanalları görmezden gelmeleri saçma. Sonradan kapatılanların içine bunları dahil etmedikten sonra bir işe yaramıyor. Affedersin yırtınıyorum herşeyi yapıyorum ama karşımdaki kanal kurgu dahi yapmadan içeriği atıp üstüne para kazanırken bu koyuyor. Bu dediğim kanallar içinde 1 aylık 2 aylık olanlarda var ....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri