Yabancı Özgun Çalışanlar Ortak Proje Fikri

• Kullanıcı zackmartin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi

zackmartin

Kayıtlı Üye
Arkadaslar selam. Spamdan cok yoruldugumdan ozgune gecis yaptim bir kac ay once. Yabanci cocuklara hitap eden bir kanal actim ve onunla ugrasiyorum bu zamana kadar. Yabanci forumlarda takilirken hep ozgun ayni kategorilerdeki kanallarin birbirlerini destekledigini video attilarsa yorum atarak, aciklama yazarak birbirlerine hit sagladiklarini gordum. Koskoca ytpara olarak bu isi biz niye yapamayalim? Beraber yol kat etmek isteyen yabancı çocuk içerikli özgün kanal sahipleri ile böyle bir yardım ve paylaşım ağı kurmak istedim ve sadece kendini bu ise ayiracak spamla ugrasmayacak arkadaslari konuya bekliyorum.İlla ki bir şekilde birbirimize faydamız olur. Hayırlı akşamlar, ilgilileri konuya bekliyorum sağolun.

Skype grubu var ise gelirim ben. Ama belli kurallara göre düzenleyebilirsen daha iyi olur. Yoksa düzensiz oluyor genelde :)

Skype grubu var ise gelirim ben. Ama belli kurallara göre düzenleyebilirsen daha iyi olur. Yoksa düzensiz oluyor genelde :)

Kurarız hocam o hic sıkıntı değil, kurallar basit
Yabancı içerikli çocuklara yönelik özgün kanal olması yeterli.

---------- Spam Engelliyici 22:50 ---------- Önceki Mesaj 22:49 ----------

sadece özgüncüler olacaksa yazın benide listeye.

Evet sadece özgünler hocam

Arkadaşlar skype grubuna girmek isteyenler, lütfen bana pm atsınlar kullanıcı adlarını

Arkadaşlar skype grubuna girmek isteyenler, lütfen bana pm atsınlar kullanıcı adlarını

son 1 yılımı oyun hamuru kanalı için harcadım fakat bazı özel sebeplerle bi türlü istediğim şeyleri yapamadım gerçekten paylaşım yardımlaşma vs amaçlı bi grup ise benide ekleyin elimden geldiğince yardımcı olur bildiklerimi paylaşırım bende
skyp: mete.st

hocam bende bu ay icinde cocuk videoları cekmeye baslıyacagım grup olusursa beni de eklerseniz yardımcı olmaya calısırım

beni de ekleyin gruba

Arkadaş grubu kursun bi tavsiyede bulunacağım gruba arkadaşlar.

Konunuzu dağıtmak gibi olmasın ama yeni başlık açıp forum kirliliği yazmak istemediğim için buradan yazıyorum. Forumda böyle bir vine-komedi-eğlence kategorisinde yabancı gurup varsa (özgün veya yarı özgün youtuberlerin katıldığı) bana özel mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz

özgün oyun videolu kanalım var ama kanal yarı özgün bende pm istiyorum hocam mümkünse :)

Güzel bir fikir. Fakat forumda ister istemez art niyetli kisiler oldugu icin ileri de kanalima birsey olur mu diye düsünmeden edemiyor insan. Proje icin kisileri secerken secici davranmak gerekiyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri