Yabancı Site Açma

• Kullanıcı arme
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

arme

Kayıtlı Üye
beyler bazı kişilerden gördüm yabancı site açıyorlar baya gelir elde ediyorlarmış mesela ben windows 10 çıkıcak onun için bi site açmayı düşünüyorum sağdan soldan bulduğum windows sorunları kurulumu vs siteye ekleyip yayın ypamayı düşünüyorum sizce gelirler iyi olurmu tık bşaına yt işi çok uğraştırıcı telif vs

Hocam sanirim bahsettiginiz konuyla ilgili olarak [MENTION=7825]kkundakci[/MENTION] bir calisma yürütüyordu.Kendisi cevap verir size.

Son cümlenize katılmıyorum, 5-6 yıldır site işleriyle uğraştım ama youtube'dan 4 ayda kazandığım kadar ancak kazanabildim.

Site işleri çok zahmetli ve çok ilgi ister, yabancı dilde site açacaksanız yabancı dilinizin olması kesin şart.

Birde bu işleri iyi bilmeniz lazım; seo, on page seo, imleme vs.. bunları azda olsa bilmek.

Bu arada site açmak ne kadara mal olur arkadaşlar?

YT den kolay değil hocam o iş. Ama yabancı içerik YT de olduğu gibi Webtede çok fazla verir. TBM yüksektir.
Ancak o emeğini YouTube'da harca daha fazla kazanırsın emin ol.

Bu arada site açmak ne kadara mal olur arkadaşlar?

site dosyaları örnek wp kurucaksan tema 20 dolara var 50 dolara'da var ücretsiz temalarda var ama onlarada güven olmuyor host masrafı yıllık 40 tl bile bulabiliyorsun toplarsan 100 lira tutuyor

---------- Spam Engelliyici 13:54 ---------- Önceki Mesaj 13:53 ----------

Son cümlenize katılmıyorum, 5-6 yıldır site işleriyle uğraştım ama youtube'dan 4 ayda kazandığım kadar ancak kazanabildim.

Site işleri çok zahmetli ve çok ilgi ister, yabancı dilde site açacaksanız yabancı dilinizin olması kesin şart.

Birde bu işleri iyi bilmeniz lazım; seo, on page seo, imleme vs.. bunları azda olsa bilmek.

hocam bazıları 10 bin gösterime 400 lira alıyor ben bi denemek isterim ne kaybederimki

Arkadaş çok haklı siteyi açmakla bitse iyi. Sürekli güncelleme isteyecek sürekli seo yapman gerekecek ki üstlerde çıkıp hit kazanasın. Açıkcası o kadar uğraşacağına yarısından daha az uğraş yt ile uğraş daha çok kazanırsın. Bu nehir kurumadan alabildiğin kadarını al sonra zaten neyle uğraşacaksan uğraşırsın.

site dosyaları örnek wp kurucaksan tema 20 dolara var 50 dolara'da var ücretsiz temalarda var ama onlarada güven olmuyor host masrafı yıllık 40 tl bile bulabiliyorsun toplarsan 100 lira tutuyor

hocam bazıları 10 bin gösterime 400 lira alıyor ben bi denemek isterim ne kaybederimki

Bir sitede 10 bin gösterim demek günlük en az 5-6k hitin olması demektir, bu zamanda bir sitede o kadar hit yapmak inanın çok zor. Çok çaba, emek, ilgi ve bilgi bunlar gerekli.

İyi derecede ıngilizce biliyorsan cilt bakımı,guzellik,makyaj gibi konularda blog acman daha mantıklı. Fakat o dediğin 10 k gösterim youtube gibi hemen olmuyor. Uzun uğraşlar gerektiriyor. Bunun yerine ücret karşılığı android oyun yaptırıp google play'e atsan daha kısa vadede daha az ugrasla daha cok gelir elde edersin. Neticede oyun senin olacak telif melif yok :) özgün içerik yazıcam yada yazdiricam diye ugrasmazsin.

aslında başlıkda belirtiğim gibi mesela pc hataları poplüler olanları başka siteleri takip edip bulucam çözümlerini alıp sitede yayınlıyıcam zaman bol ama nasıl bi tema almam lazım karar veremedim

YT zor geliyor ise site işine hiç girme.
Büyük ihtimal siteyi açıcaksın 1 ay sonra bırakıcaksın hevesin kaçıcak.Kolay iş değil.Bebek gibi bakıcaksın o siteye:)

Benim kastettiğim network sitesi komisyon alıyosun ya ondan :) Ne kadara mal olur biliyosan?

Hocam sana tek diyeceğin site hakkında hiçbir bilgin yoksa ve sadece para kazanırım mantığı ile giriyorsan bu işe hiç girme derim sen şimdi windows 10 sitesi açıcağım diyosun bu sitenin ömrü çok kısa neden dersen windows 11 gelirse yakında o zaman senin site ölecektir.Onu geçtim diğer siteleri nasıl geçiceksin ? Google`nin website kuralları daha sıkıdır en küçük hatayı affetmez ve youtube`de olduğu gibi spam yapamassın kopyala yapıştır yap anlıyor botlar.

Youtube dan iyi kazandirsa biz suan youtube a yatay geçiş yapmazdık :D

YT işinden çok daha fazla kazanan arkadaşlar acaba bu kazancı ne kadar süre daha devam ettirebilecekler. Hani şu spam olayı diyorum acaba ne kadar süre daha devam edecek. Web site işlerinde de işini bilen adam birden parlayıp parayı kaldırabilir ve daha sonra sitesi Google tarafından sıralamadan düşürülür. Özellikle yetişkin içerikli sitelerde bu durum daha bariz bir şekilde görülüyor. Hani şu kanal kapanması olayı gibi düşünülebilir bu durum. Ancak özgün YouTube kanalı gibi emek vererek o siteyi işlersen karşılığını uzun süreler almaya devam edersin.
Haydi kolay gele.

aslında başlıkda belirtiğim gibi mesela pc hataları poplüler olanları başka siteleri takip edip bulucam çözümlerini alıp sitede yayınlıyıcam zaman bol ama nasıl bi tema almam lazım karar veremedim

Kendi bilgisayar sorununu internetten araştırıp kendi halledebilecek kadar bilgisayar ve internet bilgisi olan adam reklama ne kadar tıklar ? Sen günde kaç reklama tıklıyorsun ? Bu yüzden bayanların ilgisini çeken konulara yönelmeni tavsiye etmiştim. Bence başlamadan önce iyice araştır

keyword domain
yabancı lokasyon host
güzel bir tema
web adsense
sosyal platformlarda hızlıca ilerleme
iyi derecede yabancı dil.....
--------------------------------
bunlar yoksa hiç uğraşma,uğraşılacak iş değil...

Kendi bilgisayar sorununu internetten araştırıp kendi halledebilecek kadar bilgisayar ve internet bilgisi olan adam reklama ne kadar tıklar ? Sen günde kaç reklama tıklıyorsun ? Bu yüzden bayanların ilgisini çeken konulara yönelmeni tavsiye etmiştim. Bence başlamadan önce iyice araştır
Az tiklar ama oz tiklar tbm yuksek olur genelde

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri