Yabancı Televizyonlarda Bir Türk Kavgası

• Kullanıcı zack
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Haftanın Trend Videoları / Konuları
En son kıza attığı tekmede içim sızladı

1:27 'ye dakikalardır gülüyorum. Ancak acı bir durum :D

O turunculu nasıl vurdu kıza hayvan gibi. Yok arkadaş bir de erkek der bunlar kendine.

adamlar belgesel yapmış bizim günlük kavgaları, nasıl bi milletiz arkadaş biz :D

Yabancı kanallarda genelde bir anlatım tutturmuşlar gidiyorlar adamlar 5dk fragmana bile 20 dk anlatım ekleyip kazanıyorlar

bu arada turunculu devamlı tekme sallıyor kadınlara adam adam değil ki hep kadınlara dalıyor...

http://www.youtube.com/watch?v=4oNM9W0KAy4

kanal benim değil

Son düzenleme:
Kime Benziyor :D [MENTION=7769]Serk@nYT[/MENTION]

AJ9Oiwd.png

Yemin ederim videoyu ikinci kez izleyemedim o ne tekmeydi arkadaş sanki benim kafama vurmuş gibi içimin yağları eridi. Eğer o vurma anında efeckt kullanılmamışsa kadın direk doktora gitsin beyin ağır hasarlı olabilir. Her yarabbim ya bu ne iştir. Olayın neden çıktığını bilen var mı arkadaşlar.

Yemin ederim videoyu ikinci kez izleyemedim o ne tekmeydi arkadaş sanki benim kafama vurmuş gibi içimin yağları eridi. Eğer o vurma anında efeckt kullanılmamışsa kadın direk doktora gitsin beyin ağır hasarlı olabilir. Her yarabbim ya bu ne iştir. Olayın neden çıktığını bilen var mı arkadaşlar.

Sahte telif diyorlar. :o

Yıllarca Yakın Dövüş Sporlarıyla uğraştım. Orada olacaktım o Turuncuyu komaya sokardım Yemin ederim.

Dört gözle gelmesi beklenilen enişte hangisiydi acaba yaa?

Fena eğlenceli bi kavga olmuş, kafasına tekme yiyen kadını saymazsak

Türkiye olumlu bi haberde gündem olsa şaşardım zaten.. Ya soytarılıklarda yada kavga,cinayet,terör... Düzelmez arkadaş bu ülke.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri