- Web sitesi
- www.filmhdizleindir.com
arkadaşlar 1 günde saçlarım yağlanıyor herhangi bir ürün kullanıyormusunuz yağlanma için
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bu konuda bir soru da ben sorayım. Saçım kesinlikle şekil almıyor, aldıramıyorum. Şampuan/krem/köpük vs öneriler var mı? Parlamasını istemiyorum yumuşamasını ve şekil almasını istiyorum.
Benim saçlar da ince ve yağlı... Bu yüzden her sabah saçlarımı yıkamadan evden çıkmam. Öneri istiyorsan yağlanmayı tamamen kesemezsin. Saç için yağ da ihtiyaçtır. Fakat saçlarını yıkarken çok sıcak suyla yıkamamanı öneririm. Kuruturken çok yıpratmaman gerekli... Bu gibi durumlarda saçlar daha çabuk yağlanır.
---------- Spam Engelliyici 10:34 ---------- Önceki Mesaj 10:32 ----------
Hocam saç spreyleri var. Jöle gibi ıslak ve parlak bir görüntü vermiyor. Hatta sprey kullandığın bile belli olmuyor. Saç için de zararlı değil.
sprey şeklinde kuru saç için şampuanlar var. saçlarının dibine felan sıkıyorsun. kardeşim ondan kullanıyor gün içinde rahat etmek için.
usta bizimki kuru değil yağlanıyor ama![]()
çok sert oluyor genelde, yumuşatan ve parlak görüntü vermeyen bildiğiniz var mı hocam ?
arkadaşlar 1 günde saçlarım yağlanıyor herhangi bir ürün kullanıyormusunuz yağlanma için
Benim kullandığım spreyin derecesi 4... Yanlış bilmiyorsam 1'den 6'ya sertlik derecesi oluyor bunların. 2 ya da 3 işini görür. Benim kullandığım da sert değil ama saçı tutuyor ve dağılmasını engelliyor. Oldukça iyi... Da markasını hatırlamıyorum şimdi...![]()
Adını hatırlayabilirseniz![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.