Yalın internet bağlatmayı düşünüyorum.Evde telefon yok yalın internetin çalışma mantığı nedir? Şimdi başvuru yaptım diyelim , modem bağlantısı vs. nasıl olacak ? Evde hat çektirmek gerekiyor mu ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
yalın internet bildiğin telefon koblosunun oradan sağlanıyor.
telefon olmuyor aynı şekilde oradan modeme giden bi kablo oluyor
telefon yok yalın![]()
sade işte![]()
hat çekiyorlar hocam telefonludan tek farkı telefon olmaması herşeyi aynı hat vs
Fiber varsa Superonlineye geç krallar gibi.
sen hiçbirşey yapma hocam başvur onlar gelip hallederfiber yok malesef zaten 3-4 ay kalıcam burada sonra çıkıcam.
Teşekkürler cevaplar için.Peki hattı ben kendim mi çektirmem gerekiyor yoksa onlar çekiyor mu kurulum işlemlerinde? Hat çektirmeden başvuru yaptırmayayım ozaman
[MENTION=10645]mikon5[/MENTION] hocam yalın internet olarak başvur onlar gelince halleder, yalın internet güzel bir şey ev telefonu kullanmak istemeyenlere ama ondan bile ücret alıyorlar ek olarak her ay
Valla dışardan ayarladılar tam mantığını bende bilmiyorum
Ayrıca ttnetten üniversiteli kampanyasından aldım 50 lirayda ne yaptılarsa faturayı 61 liraya çıkardılar
15 tl ne ücreti hocam bu ,
Üniversiteli Yalın ADSL Kampanyası | Turkcell Superonline 12 ay tahattütlü şu paketi alıcam
hocam bu direk yalın paket kampanyası olduğundan orada gösterilenden başka ek bi ücret yoktur herhalde ama düz Kampanlarda yalın adsl inde ek ücreti ekleniyor.
bende onu alıcam üstte link attım , 59 tl diyor onun dışında ek ücret ödücez mi acaba ? Sizin tahaattün dolduysa çıkartırlar ama dolmadıysa çıkarmaya hakları yok.
hocam aşağı yukarı aynı paraya denk getiriyorlar zaten ha yalın almışsın ha telefonla beraber pek fark eden bir şey olmuyor çünkü yalın internet normal internete göre biraz daha pahalı oluyor
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.