Yanlış Bir Şeymi Yapıyorum?

• Kullanıcı flyx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

flyx

Süper Moderatör
Arkadaşlar 4 tane kanalım var ve hesapladığım zaman bazı günlerde günlük 500 ila 2k arasında izleme alıyorum ama gel gelelim istatistiklerde 300ü geçemiyorum. izlemeler olduğu gibi haliyle tıklarda çok az her gün 3-4 saatimi ayırıyorum ama gel gelelim emeğim kazandığımı karşılamıyor.

nerede yanlış yapıyorum?
değerli fikirlerinizi yorumlarınızı bekliyorum :(

q95mf.jpg

Kanal sayını en az 25 30 a cıkart 300 500 arası video yükle sonra günlük 10 ar tane video at ve hepsini yapınca tekrar resim ekle

arkadaşlar 2-3 günde 30k olan videomda oldu ama izlemeler 300ü geçmiyor. daha fazla video eklerim eklemesine ama şu istatistik olayını çözmem lazım. yansıma sorunumu bu nedir? nasıl el atmak lazım biraz açar mısınız?

2 kanal ile günde 3 k izlenim var tık 35 ile 50 arası ama 2 kanalda 1 dolar sayıyor şu aralar.

Yeni konu açmıyayım dedim arkadaşınkine yakın bir dertte bende var ..ilk olarak arkadaşım bahsettiğin 4 kanalında adsense ye bağlı olduğuna eminmisin ?
benim sorumda youtube dan bakınca bendeki kanallarda adsense etkin gözüküyor ama bende de bişeyler az yansıyor gibi adsenseye... kanalların adsense ye bağlı olup olmadığını kontrol edebileceğimiz başka bir yer varmı youtube dışında?

Yeni konu açmıyayım dedim arkadaşınkine yakın bir dertte bende var ..ilk olarak arkadaşım bahsettiğin 4 kanalında adsense ye bağlı olduğuna eminmisin ?
benim sorumda youtube dan bakınca bendeki kanallarda adsense etkin gözüküyor ama bende de bişeyler az yansıyor gibi adsenseye... kanalların adsense ye bağlı olup olmadığını kontrol edebileceğimiz başka bir yer varmı youtube dışında?

Nasıl yani? Adsense yönetici hesabımdan yeni açtığım kanal mailini davet edince bağlamış olmuyor muyuz? :-(

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

bende bağlı mı diye soracaktım ama sanırım bağlıdır, youtube dışında kontrol var mı bilmiyorum

Nasıl yani? Adsense yönetici hesabımdan yeni açtığım kanal mailini davet edince bağlamış olmuyor muyuz? :-(

hayır bağlamıyorsun öyle yetki vermiş oluyorsun, kanalda para kazanmayı görüntüle var değiştir yada ayarla var ordan izin vermen gerekiyor.

hayır bağlamıyorsun öyle yetki vermiş oluyorsun, kanalda para kazanmayı görüntüle var değiştir yada ayarla var ordan izin vermen gerekiyor.

Nasıl ya inanmıyorum arkadaş. Biraz daha açıklar mısın nasıl olduğunu?

Nasıl ya inanmıyorum arkadaş. Biraz daha açıklar mısın nasıl olduğunu?

bende mobilim ama tam yolu yazamasamda k.b.

Kanala girdik kanal ayarlar para kazanmayı görüntüle diye bir linkli yer olacak ordan adsensenize ordan bağlantı yapmalısınız.

bende mobilim ama tam yolu yazamasamda k.b.

Kanala girdik kanal ayarlar para kazanmayı görüntüle diye bir linkli yer olacak ordan adsensenize ordan bağlantı yapmalısınız.

edit: buldum orasını hocam sağolasın peki bugüne kadar bağlamadğım için oradaki tıklar falan yalan oldu dimi?

birde 4 kanal var ikisini bağladım adsense diğer ikisini bağlasam sorun olur mu? yarınmı bağlayım?

hocam kanala girdim, soldan kanal ayarlarıdan "para kazanma"ya bastım

şöyle yazıyor
Hesap Durumu

Hesabınız etkinleştirildi. Video Yöneticisi'nde videoları para kazanma için ayrı ayrı etkinleştirebilir veya devre dışı bırakabilirsiniz.

burasımı? burada basılacak bir yer yok başka bir yer mi acaba dediğin?

bu sekilde zor olacak gibi, adsense yayinci pub un ayni mi hesabin ile?

bu sekilde zor olacak gibi, adsense yayinci pub un ayni mi hesabin ile?

hocam şöyle yaptım..

ilk kullanmaya başladığımda "1" nolu mail adresim ile adsensim vardı daha sonra bilmeden gittim ben o mail ile kanal açtım daha sonra duydum tehlikeli oluyormuş. gittim başka mail açıp yönetici onu atadım.

şimdi "1" nolu hesabımdan youtube'a giriş yapıp "hesap ekle" yöntemi ile diğer 3 kanalımıda bağladım.

şimdi dediğin yerden adsense onayladım ama onaylarken bana "1" nolu hesabamı eklemek istediğimi sordu evet dedim. yani asıl yönetici olan hesabı girmedim bu sıkıntı olur mu?

edit: buldum orasını hocam sağolasın peki bugüne kadar bağlamadğım için oradaki tıklar falan yalan oldu dimi?

birde 4 kanal var ikisini bağladım adsense diğer ikisini bağlasam sorun olur mu? yarınmı bağlayım?

Bağlayamazsan özel mesaj at arkadaşım sana uzak masaüstü ile yardımcı olayım.

Davet ettiğin zaman sadece hesaplara girişi onaylamışsın. Kanal bağlama ayrı bir olay.

---------- Mesaj saat 00:48:50 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:47:19 civarında gönderildi. ----------

hocam şöyle yaptım..

ilk kullanmaya başladığımda "1" nolu mail adresim ile adsensim vardı daha sonra bilmeden gittim ben o mail ile kanal açtım daha sonra duydum tehlikeli oluyormuş. gittim başka mail açıp yönetici onu atadım.

şimdi "1" nolu hesabımdan youtube'a giriş yapıp "hesap ekle" yöntemi ile diğer 3 kanalımıda bağladım.

şimdi dediğin yerden adsense onayladım ama onaylarken bana "1" nolu hesabamı eklemek istediğimi sordu evet dedim. yani asıl yönetici olan hesabı girmedim bu sıkıntı olur mu?

Bu şekilde bağlanmıyor hesaplar. Demek oluyor ki 1 kanalınızın görüntülenmesi yansıyor size. Diğer 3 ü yansımıyor.

Muslera06 nın anlatımları var ama bulamazsanız özel mesaj atın yardımcı olayım.

Bağlayamazsan özel mesaj at arkadaşım sana uzak masaüstü ile yardımcı olayım.

Davet ettiğin zaman sadece hesaplara girişi onaylamışsın. Kanal bağlama ayrı bir olay.

---------- Mesaj saat 00:48:50 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:47:19 civarında gönderildi. ----------

Bu şekilde bağlanmıyor hesaplar. Demek oluyor ki 1 kanalınızın görüntülenmesi yansıyor size. Diğer 3 ü yansımıyor.

Muslera06 nın anlatımları var ama bulamazsanız özel mesaj atın yardımcı olayım.

hocam şöyle yaptım..

hocam şöyle yaptım..

Sıkıntı olmaz. Bu tür konulara takılmanıza gerek yok. Sonuçta googlenin kendi sağladığı bir hizmet bu.

Peki kanal ayarlarında para kazanma bölümünden adsense hesabını bağladınız mı?

Sıkıntı olmaz. Bu tür konulara takılmanıza gerek yok. Sonuçta googlenin kendi sağladığı bir hizmet bu.

Peki kanal ayarlarında para kazanma bölümünden adsense hesabını bağladınız mı?

evet hocam bağladım ama 1 kanalı hala bağlamadım sık arallıklarla bağlamak sıkıntı olur diye. onuda bağlasam mı?

birde dediğim gibi asıl yöneticiye bağlamadım kanalları o sıkıntı olmaz diyorsunuz dimi yanlış bir şey yapmayım yine?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri