Yapacak Olan Varsa Kaynak Bol..

• Kullanıcı tugayy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi

tugayy

Yasaklanmış
Web sitesi
tugayyalinc.com.tr
Arkadaşlar Küçük Bir Fikir Vereyim..

Fakat Riskli Bir Durumdur Bilginiz Olsun :D

Gizli Kamera İle Bayanların Yanına Hatta Erkeklerin Yanına Gidip Türk Popçularımızın Güzel Parçalarını Kişilere Seslendirip Kişilerin Tepkilerini Kameraya Alarak İyi Bir Gelir Elde Edebilirsiniz..

Aynı Şarkıları Başka Kişilere Yaparak Vol.1,Vol.2 Gibi Seriye Bağlayabilirsiniz..

Örnek Veriyorum..

Murat Dalkılıç - Bir Güzellik Yap
Mirkelam - Bir Fotoğraf Çekilebilir Miyiz
Hüseyin Turan - Acayip Hayvanlara Benziyirsen

Mesela Markete Gidersiniz,

Sıla'nın Alain Delon Parçasından

No No No Almayım Başkası Alsın Tipim Değilsin Üstü Kalsın Diye Para Üstünü Geri Çevirebilirsiniz :D

Son düzenleme:
eskiden akıl verme para ver derlerdi.. :) senin için hala ölmemiş bu söz

zaten bu tür prank oluyor ama türkiyede işe yaramıyor

vine çekenler de sıfırdan üstlere çıktı..

yapacak olan neden çıkamasın ?

dostum vine başka bu başka çoğu kişi denedi ama tepkiler çok kötü mesela hayrettin denedi olmadı burda adam amerika ya gitti

hocam ben bu prank işini çok düşündümde türkiyede yerler abi beni ya bilmiyom en azından ben öyle düşünüyorum :D

Hocam bunu yapacak özgüvene sahip adam zaten almış başını yürümüştür. Fikir diye girdiğim bir çok konudan hayal kırıklığıyla ayrılıyorum. Yinede teşekkürler, belki birşeyler çağrıştırır.

büyük şehirlerde yapılabilir. turistik bölgelerde oturanlar bunu turistler üstünde deneyebilir güzel birşey çıkar ortaya :)

Arkadaşlar Küçük Bir Fikir Vereyim..

Fakat Riskli Bir Durumdur Bilginiz Olsun :D

Gizli Kamera İle Bayanların Yanına Hatta Erkeklerin Yanına Gidip Türk Popçularımızın Güzel Parçalarını Kişilere Seslendirip Kişilerin Tepkilerini Kameraya Alarak İyi Bir Gelir Elde Edebilirsiniz..

Aynı Şarkıları Başka Kişilere Yaparak Vol.1,Vol.2 Gibi Seriye Bağlayabilirsiniz..

Örnek Veriyorum..

Murat Dalkılıç - Bir Güzellik Yap
Mirkelam - Bir Fotoğraf Çekilebilir Miyiz
Hüseyin Turan - Acayip Hayvanlara Benziyirsen

Mesela Markete Gidersiniz,

Sıla'nın Alain Delon Parçasından

No No No Almayım Başkası Alsın Tipim Değilsin Üstü Kalsın Diye Para Üstünü Geri Çevirebilirsiniz :D
Bu isim altında gizli kamerayla kavga videoları çekebilirsin tutar bence

bizim bakkal rüzgardan dolayı üzerine dondurma şemsiyesi uçan adamı dövdü, sebebi ise dondurma şemsiyesinin ona çarparak kırılması. ben şimdi bu adama no no no almiim başkası alsın dersem sonumu düşünemiyorum:D

cümle "Gizli Kamera İle Bayanların" diye başlayınca dedim noluyoruz :D

Adam yapabilecek olanlara seslenmiş zaten, kaldı ki türkiyede bunu yapabilecek ve yapan çok insan var ;) He çok muhafazakar yerlerde denenmez de kıyı şehirlerde neden olmasın :D Fikir gayet iyi kardeşim yapacak insana başarılar :)

gidin taksime yaniniza birde kameraman alin kizlari opun acayip tutar yanliz yakinlarinizda ambulans olsun :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri