Yapılacak çok fazla video var kaynak dolu :)

• Kullanıcı vehbi54
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💵 Para Kazanma, Adsense ve Alternatif Gelir Modell
2.900.000 aboneli kanal ne atsa o izlenimi alıyor zaten hocam,

Haklısınız ama hocam bizde bu şekilde yapabilir ve abone de kasabilir izlem de alabiliriz diye düşünüyorum çünkü popüler bir kişinin ismi geçiyor başlıkta ve video içeriğin de o yuzden izlenim alır diye düşünüyorum

okadar abone var bi zahmet olsun yani hocam :D
ama justin tutuklandığı için bu adamla ilgili ne video atarsanız atın izlenme alır.
İyi fikir. Teşekkürler. :)

hocam sen aboneye bakmadin galiba :) biz yaparsak bu kadar izlenmeye bilir

tamam bu adamın bu kadar abonesi var kolay yoldan izlenmiş yaparsın bir video böyle viral yoldan yayılır arkadaş onu anlatmaya çalışmış sanırım ama bunun içinde sosyal güç olması lazım arkanda :)

şerefsiz anca israf ediyo nimetleri midemi buşandırdı diğer vidoeları

O adam yani HowToBasic dünya gündemine bile düştü haberleri yapıldı hocam yani o aboneyi de sadece bu videolarla kazanmadı ayrıca zaten kanımca youtubedan aldığı paraların en az yarısını videoları çekerken harcıyor. Hevesini kırmak istemem ama ben dolaşırken aynısını yapan kanallar gördüm gayette 6-7 abone vardı 5-6 video yüklemişler yani demek istediğim keşfedilmekle alakalı sabırla bu adamın yaptığı gibi maddi açıdan zarar edip de 40-50 video yüklediğinde belki keşfedilme ve kanalının patlama şansı olabilir.

Haklısınız ama hocam bizde bu şekilde yapabilir ve abone de kasabilir izlem de alabiliriz diye düşünüyorum çünkü popüler bir kişinin ismi geçiyor başlıkta ve video içeriğin de o yuzden izlenim alır diye düşünüyorum

Bu adam uzun zamandır yapıyor ve belirli bir izleyici kitlesine ulaşmış artık. Yaptığı şey çok saçma da olsa izleniyor beğeniliyor ben de takip ediyorum hatta. Bunun Türk versiyonunu görmüştüm, altındaki yorumlar "Salak mısın, ne yapıyorsun, hiç işin yok mu, sil şu videoları, çekme böyle şeyler" gibi şeylerdi. Bu adamın videosunda ise insanlar eğlendiklerini güldüklerini ilginç olduğunu söylüyorlar. Yani Türkiye'de tutmaz.

Bende adam zamanında aldığı paralardan dolayı kafayı yemiş, sonunu bekliyor, çünkü son atılan videolar kurallara kesinlikle aykırı, yada bu olay youtubeninde işine geliyor ve kanal kapatılmıyor.

bu adam yumurta ile kafayı bozmuş bütün videolarında yumurta var :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri