Yapılan bu haksızlık için destek bekliyorum [KYK Yurtları ile ilgili]

tolgahanuzun

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar merhaba.

Bu sene KTÜ Bilg. Müh. kazandım ve yurtları araştırdım. Belki bilirsiniz, Doğu karadeniz yurdu çok güzel bir yurt. Bende bu yurdu baz alarak başvurdum ancak bu yurdu sadece kızlara tayin edileceği bilgiler açıklanmaya başladı. Erkekleri eski binalara gönderileceği söylenmesi beni sinir etti. Resmen pozitif ayrımcılık var.

Bu konuda yardım edecek, bize destek sağlayacak arkadaşlar var mı ?

" @GSB_SuatKilic #doğukaradenizyurduayrılmasın " Kişisel olarak TT yapmak isterseniz şunu paylaşırsanız sevinirim.

Arkadaşlar merhaba.

Bu sene KTÜ Bilg. Müh. kazandım ve yurtları araştırdım. Belki bilirsiniz, Doğu karadeniz yurdu çok güzel bir yurt. Bende bu yurdu baz alarak başvurdum ancak bu yurdu sadece kızlara tayin edileceği bilgiler açıklanmaya başladı. Erkekleri eski binalara gönderileceği söylenmesi beni sinir etti. Resmen pozitif ayrımcılık var.

Bu konuda yardım edecek, bize destek sağlayacak arkadaşlar var mı ?

" @GSB_SuatKilic #doğukaradenizyurduayrılmasın " Kişisel olarak TT yapmak isterseniz şunu paylaşırsanız sevinirim.

Kardesım her yerde bu durumlarda kızlar gözetilir.İstediğinb kadar itiraz et sonuç alamazsın.Mantık şu: Kızlar baslarının caresıne bakamaz.Erkek eve de çıksa olur.Emin ol her yerde aynı bu olay onun için çok kafana takma eski binada olsan ne olacak zaten seneye eve çıkmak için türlü yollara başvuracaksın.Bizim zamanımızda 5 blok vardı 4ü kızdı.Yani uzun lafın kısası okumana bak.

Dert edecek bişiy yok.

Yurtta sadece 2 ay kalmıştım daha sonra eve çıkmıştım.

Sende aynını yaşayacaksın :)

Zaten eve çıkmayı düşünüyordum direk ama yurt çok güzel. Ben böyle işin ...

---------- Mesaj saat 15:51:03 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:31:19 civarında gönderildi. ----------

dogukaradenizyurdu-trabzon%20(2).jpg

Yurtun bir karesi.

Zaten eve çıkmayı düşünüyordum direk ama yurt çok güzel. Ben böyle işin ...

---------- Mesaj saat 15:51:03 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:31:19 civarında gönderildi. ----------

dogukaradenizyurdu-trabzon%20(2).jpg

Yurtun bir karesi.

Vay vay vay yurda bak insanın yeniden üniversiteye gidesi geliyor :D hakkaten güzel görünüyor

Kızları ayıracaklar diye isyan ediyor olmayasın :D

Bende 2 senedir doğu karadenizdeyim gerçekten saçmalık ayıp ve haksızlık olarak görüyorum.
Doğu karadeniz yukarda zaten kampüsten kısmen uzak sadece kızlar olursa bide o yurtta o yolda uzun sokak bebeleri sıksık gelir gider.
Yurda girmek için 1 senedir uğraşan erkek arkadaşlar var isteseler kampüs yurtlarına direk girebilen kişiler .
Bu arada bu işlem türkiye genelinde yapılıyormuş sadece KTU ye özel değil. Malesef ki başımızdakiler haramlık selamlık zihniyetsizliğindeler !

yurtta zaten kalınmaz dostum inan 2 ay sonra anlarsın ne demek istedigimi yurda verecegin paraya 50tl katar ortakla ev tutarsın rahatına bakarsın.

ayrıca dışından görünüşüne aldanmayın.içi görevlilerin davranışları arkadaş ortamı vsvsvs hepsi cok önemlidir.

Kızları ayıracaklar diye isyan ediyor olmayasın :D
Bir kesimin isyanı ondan onları ayrı tutalım. Bilmiyorum gördünmü yurdu görsen inan devlet yurdu demezsin bu yurt trabzondaki gençlik olimpiyaları için özel yapıldı. Yazın yurt sporcular için otel olarak kullanılıyor. Okul döneminde ise öğrencilere yurt olarak veriliyor. Şimdi işin haksız tarafı o güzelim yurdun sadece kızlara tahsiz edilmesi .
İşin tuhaf saçma kısmıda yazın otel olrak kullanılıyor demiştimya otelde binalarda dahi kız erkek karışık! (Yurt kullanımda blok/bina bina kız erkek şeklinde ). Eee onlarada yapın bakalım aynı şeyi atın yabancı!!! erkekleri aşşağıya

Bir kesimin isyanı ondan onları ayrı tutalım. Bilmiyorum gördünmü yurdu görsen inan devlet yurdu demezsin bu yurt trabzondaki gençlik olimpiyaları için özel yapıldı. Yazın yurt sporcular için otel olarak kullanılıyor. Okul döneminde ise öğrencilere yurt olarak veriliyor. Şimdi işin haksız tarafı o güzelim yurdun sadece kızlara tahsiz edilmesi .
İşin tuhaf saçma kısmıda yazın otel olrak kullanılıyor demiştimya otelde binalarda dahi kız erkek karışık! (Yurt kullanımda blok/bina bina kız erkek şeklinde ). Eee onlarada yapın bakalım aynı şeyi atın yabancı!!! erkekleri aşşağıya

Katılıyorum. :)

Başlattığım harekette tohumlar filizlenmeye başladı.

M. VOLKAN CANALİOĞLU | CHP TRABZON MİLLET VEKİLİ | TRABZON'UN ABİSİ

https://twitter.com/VolkanCanali [ CHP TRabzon Milletvekili PM Üyesi]

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri