Yapımcı Şirket Açmak?

• Kullanıcı mfi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı

mfi

Onaysız Kullanıcı
Selamın aleyküm arkadaşlar.
Arkadaşım tiyatro yapımcılığıyla uğraşan birisine 6500 tl borç verdi daha sonra 8500 tl olarak geri aldı.
Güvendiği birisi fakat şöyle bir durum var. Bilen arkadaşlarda aydınlatırsa sevinirim.
8500 tl ile bi tiyatroya hisse girmiş, 30 bölüm parası atv ile imzalanmış her bölüm başı 350 tl alıcak, ama 50 bölümde olabilir 100 bölümde. Her halükarda bölüm başı 350 tl alıcak.
Arkadaşıma bu güvendiği kişi daha sonra istersen yapımcı şirket aç bu işte sana yardım edeyim demiş. Arkadaşımda noter işlemlerini bile yapmış sadece gidip son evrakları imzalaması lazımmış şirketin açılması için.
Buna dedim ki bu da çiftlik bank gibi olmasın? adam sana 2000 kazandırdı diye hemen şirket mi açılır?

Hele bi dur, sorup soruşturalım. 1 hafta ertele dedim.

Benim aklıma şu geliyor. Bu çocuk 23 yaşında, şirketi hazırladı diyelim, bu güvendiği kişi şirketi borca sokabilir mi?
dolandırıp yüzbinlerce tl borca sokup kaçabilir mi? Ne gibi önlemler alabilir?
Sonuçta bu çocuk hayatında şirket açmamış birisi. Çokda sevdiğim birisi, borca girmesini istemem.

Lütfen bilgili arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim?

Bu iş sorunlu. Geçenlerde biri Kenan İmirzalıoğlu ile dizide oynayacağım diye 150 bin kaptırdı. Adamın adına hesaplar vs açıldı.

Şirket adına kredi cekip kacabilir... örnekleri var bak googledan

bence bu işte dolandırıcılık var arkadaşınıza söyleyin işten geri dursun eğer sonrasında o kişi ısrar ediyorsa %90 dolandırıcılıktır

ilkten güven kazanmış sonra kim bilir kaç paralık senetin altına yatıracak arkadaşını. akıl var mantık var 6500 tl dediğin ne gidip bankadan da çekebilirsin.

teşekkürler arkadaşlar.

hocam böyle bir olayı sormana bile gerek yoktu aslında örnekleri hemen hemen tüm farklı alanlarda mevcut önce güven kazanmak sonrasında topuk olmak aman diyim dikkat edin

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri