Yaptığım çok çok çok büyük eşşeklik

• Kullanıcı aknur
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

aknur

Yasaklanmış
uzun zamandır üzerinde çalıştığım bi projenin %90 ını bitirmiş, %10 uyla işim kalmıştı. bu %90 lık kısmın tamamını kanala upload edip başarıyla geçirmiştim lakin %10 luk kısımda bazı durumlar söz konusu olduğu için üzerinde hiç oynama yapmadan direkt kanala attım. o allah'ın cezası %10 luk kısımlar dünya engeli vererek kanalı tamamen bloke etti, %90 lık kısmın da içine etti. yani bu ne demek oluyor?

youtube da dünya geneli yasaklandı engeli veren belli kategoride videoların %90 ını atmışken, %10 luk kısımda üşengeçlik yaptığım için bi nevi de test amacıyla upload ettiğim için bu videolar dünya genelini verdirtti ve tüm videoları kullanılamaz hale getirdi. 1 haftaya yakın üzerinde çalıştığım emek gitti. bu önemli değil, yine çalışılır hiç problem yok. asıl problem; bu videoların tamamını youtube sistemi çözümledi ve sunucularına id leri kaydetti. tekrar tekrar üzerlerinde oynayıp yaptığım uploadların tümü başarısız oldu. artık sistem hepsini tanıdı ve yüklemeyi engelledi. yani; youtube da asla yüklenmeyen videoların tamamını yükleyip büyük bi gelir kapısı aralamışken, saçma sapan bi üşengeçlik ve test sevdasıyla tüm çalışmayı berbat ettiğim gibi, youtube un radarlarına yakalandım. tüm emekler ziyan oldu, çöp oldu. bi yandansa şöyle avutuyorum kendimi. hepsini yüklemiş olsaydım bile, telifi yediğim an kanal uçacak, tekrar upload ı da mümkün olmayacaktı. 10 gün durabilecek bi kanal uçtu gitti diye düşünüyorum ama insan yine üzülüyor tabi. olayın güzel yanıysa şu oldu. çalışma yaptığım bölüm kendini sürekli güncelleyen bi bölüm. videoları asla youtube a yüklenilmiyor. dolayısıyla ben bu engeli aştığım için yeni güncelleme çıktığı an yüklemesini yapacam çünkü youtube henüz onunla tanışmadı. yine de korkuyorum tabi acaba bi sorun çıkar mı, engel verir mi diye. verirse şayet ciddi ciddi aç kaldık demektir. vermezse; haftalık gelir haftalık 4 haneli rakamlar kazanmayı ümit ediyorum. spamın da çok çok zorlaştığı ve kanalların devamlı kapatıldığı şu günlerde; bu mevzular ilaç gibi geliyor insana. herkese tavsiyem işin kolayına kaçıp video atıp bırakmayla çalışmak yerine, kendi başınıza sistemler oluşturup deneme yanılma yöntemleriyle bi kapı aralayarak oradan yürümeye çalışmanızdır. çünkü benim kanalım 1 hafta sonra kapatılsa bile yeni güncellemeyi başka bi kanala tekrar yükler, oradan tekrar kazanmaya devam edebilirim. spamdaysa her şey en baştan yine ve yeniden yapılmak zorundadır. tutmasıysa ayrı dert, kanalın sağlam kalması apayrı bi derttir.

o yüzde 10% benimde arada cok icine ediyo... videoyu hazirliyorsun camtasia ile bitimine yakin 10% bir yapilcak is kaliyor SIKILIYORSUN hadi bunuda sonra yaparim diyorsun... programdan cikiyorsun kayit etmeden cünkü ben hep öyle yaparim soaracak ya kayit edilsinmi diye? evet ve hayir cikiyo bende genelde o hizla hep hayir'a basiyorum sonrasini artik sen düsün...

Bastan basla... :)

o yüzde 10% benimde arada cok icine ediyo... videoyu hazirliyorsun camtasia ile bitimine yakin 10% bir yapilcak is kaliyor SIKILIYORSUN hadi bunuda sonra yaparim diyorsun... programdan cikiyorsun kayit etmeden cünkü ben hep öyle yaparim soaracak ya kayit edilsinmi diye? evet ve hayir cikiyo bende genelde o hizla hep hayir'a basiyorum sonrasini artik sen düsün...

Bastan basla... :)

dostum, toplam 15 video. her biri 1 saat 40 dk. render süreleri video başı minimum 1 saat. bunların uploaddan sonra işleme süresiyle birlikte yüklenmesi de 1 saat. özetle video başı yemeden içmeden çalışma 2 saat. 13 * 2 = 26 saat. 13 videoyu tamamen geçirmiş 1 tanesinde olmayacağını içten içe bildiğim halde sırf meraktan gönderdiğim için o bütün çalışmalarımı bitirdi, tüm renderlanmış videoları vs sildim hep. en önemlisiyse, youtube işleniyor muhabbeti ile tüm videoların içerik bilgilerini hafızasına kaydetti. tekrar yüklenmiyor şimdi hiç biri, ne denersem deniyim başarılı olamadım :/

Kusura bakma kardeş durumum yoktu okuyamadım

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

% 90 kesimi 9 kanala atsaydın daha mantıklı idi

Cevap bekleniyor. Açıklayında bizde bilelim nasıl geçilir.

Kendiniz mi tatmin etmeye çalışıyorsunuz burada ? Neyin engeli bu, nasıl aşmayı başardınız ? İnsanları merakda bırakmak hoşunuz mı gidiyor

alakası yok dostum. ben bu işlemlerin tümüyle uğraşırken sen ve o merak edenlerin %95 sıcak yataklarında mışıl mışıl uyuyordu. sonunda engeli aştım dememin sebebi gerçekten emek verilir çalışmalar yapılır gerekirse benim gibi günlerce uykusuz kalınırsa, nasıl zorluk çıkarsa çıksın bir şekilde aşmanın mümkün olduğunu göstermek içindi. varsa engel geçmek isteyen o güzel kardeşlerimiz de bi zahmet kafa yorsun bu işlere. sağda solda insanlardan taktik, çözüm araklamak/istemek yerine elleriyle kazıya kazıya bir şeyler yapmaya çalıştıklarında gerçekten çok daha fazla kazanabileceklerini anlarlar zira kimse kimseye milyarlar kazandıracak bariz bilgiler vermez, rakip istemez durduk yere.

görende engel veren videoyu kendn çektin oynadın düzenledin sanar.tebrkler ne diyim.eğer kanalını bulursam 1 saniye düşünmem yapıştırırım kendi kanalıma benim olayımda budur

alakası yok dostum. ben bu işlemlerin tümüyle uğraşırken sen ve o merak edenlerin %95 sıcak yataklarında mışıl mışıl uyuyordu. sonunda engeli aştım dememin sebebi gerçekten emek verilir çalışmalar yapılır gerekirse benim gibi günlerce uykusuz kalınırsa, nasıl zorluk çıkarsa çıksın bir şekilde aşmanın mümkün olduğunu göstermek içindi. varsa engel geçmek isteyen o güzel kardeşlerimiz de bi zahmet kafa yorsun bu işlere. sağda solda insanlardan taktik, çözüm araklamak/istemek yerine elleriyle kazıya kazıya bir şeyler yapmaya çalıştıklarında gerçekten çok daha fazla kazanabileceklerini anlarlar zira kimse kimseye milyarlar kazandıracak bariz bilgiler vermez, rakip istemez durduk yere.

engeli sadece geciktirdin, 2 gün sonra yine engel vercek demedi deme aslan.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri