Yaptığım işlem doğrumu arkadaşlar?

F
  • Kullanıcı fth
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
F

fth

Guest
Kanallarım topluluktan bir kez para kazanmaya kapandı. Sonra ben bunları açmak için, özel url verip google+ kestim ve özel url ye verdiğim isimle çıkmaya başladı kanallar.

Sonra ikinci kez topluluktan kapandı. Sorunlu kanalı tamamen sildim.Kanalların eski sayfalarını google+ kaldırdım. Sonra kanalları yeniden isim vererek google+ ya bağladım. Şimdi yapmam gereken tekrardan google+ yı kesmek, google + sayfasını silmek değil mi? Youtube' google + kes dediğimde tekrardan eski isme geri dönüyor. Yani aşağıdaki resimdeki gibi. Bu işlem doğrumudur? Spamda ki tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum.

wO6m05.jpg

Yani yeni sayfanın google+ sayfasını silebilmem için goole + kesmem lazım bu sefer yine eski isme geri dönüş oluyor. Yani bu şekilde beklesem para kazanma açılır mı? Ya da nerede yanlış yapıyorum? Yardımlarınızı bekliyorum.

İşte ben daha önceden bu işlemi yapıp bir kere özel url oluşturmuştum ve kanalı google+ slip kanalı açmıştım. Şimdi ikinci kez topluluktan kapandı. Bunu beceremedim maalesef :)

Ayni sekilde islemlere devam et fakat kestikten sonra 1 gun beklet en az ondan sonra bagla.

Ayni sekilde islemlere devam et fakat kestikten sonra 1 gun beklet en az ondan sonra bagla.

Dostum sen tecrübelisin anlaşılan. Şimdi yeniden google + ya bağlayıp yeni isim verdiğim ve bağlantısını kesmediğim kanallardan birisinin kazanması açılmış. Bunun google + ısını kestiğimde ve eski isme geri döndüğünde kazanma açık mı olacak?

Edit: Aynen böyleymiş. Kendi cevabımı vermiş oldum. Teşekkürler herkese :)

Dostum sen tecrübelisin anlaşılan. Şimdi yeniden google + ya bağlayıp yeni isim verdiğim ve bağlantısını kesmediğim kanallardan birisinin kazanması açılmış. Bunun google + ısını kestiğimde ve eski isme geri döndüğünde kazanma açık mı olacak?

tecrubeli degilim benimde urlsi alinmis kanal vardida onda denemistim. bi kere actim yine gitti kazanmasi, sonra tekrar actim :D google+ konusundakilerin aynisini yap fakat aralarda 1 gun beklet ki kesin acilsin. ayrica suan para kazanmasi aciksa kanalin, google+ baglantisini kestiginde eski isme donsede para kazanmasi acik olarak kalir

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri