Yaptığınız kanallardan % kaçı tutuyor?

Drizzt

Kayıtlı Üye
Soru başlıkta arkadaşlar. Zaten tutturduğunuz ve sürekli olarak çalıştığınız kategorileri sormuyorum.

Sürekli yeni kategori deniyoruz çoğumuz. Ve bazen en beklemediğimiz kategori dahi bingoyu vurabiliyor.

Yaptıklarınızdan yüzde kaçı tutuyor sizin istatistiklerinize göre?

Sabretmeyi bilirsen alayı tutar. Kimi az izlenir çok verir kimi çok aşırı izlenir az verir. Rekabet bolsa sıranı beklemen gerekir.

1 haftada 1mn 5k abone bugün gümlettiler sağolsun tutsada artık fayda etmıyor spam işi olmuyor yada az rakipli kategorılerde çalışmak laızm

1 haftada 1mn 5k abone bugün gümlettiler sağolsun tutsada artık fayda etmıyor spam işi olmuyor yada az rakipli kategorılerde çalışmak laızm

Çok rekabetli kategorilerde de o kategorinin mekaniklerini anlayınca yüksek meblağlar kazanılabiliyor bana kalırsa. Kazancımın %90'ını tek bir kategoriye sürekli çalışarak alıyorum mesela. Rekabet de oldukça yüksek.

Ancak yenilerden 5te biri tutuyor desem yeri. %20 yani.

Çok rekabetli kategorilerde de o kategorinin mekaniklerini anlayınca yüksek meblağlar kazanılabiliyor bana kalırsa. Kazancımın %90'ını tek bir kategoriye sürekli çalışarak alıyorum mesela. Rekabet de oldukça yüksek.

Ancak yenilerden 5te biri tutuyor desem yeri. %20 yani.

vurkaç yap diyon yani :D

tam kesinleşmelere bikaç gün kalmış hop flag adaletmi bu :( flag olmasa hepsi uçar gider galiba

[MENTION=35996]Drizzt[/MENTION] yaptığınız kanalların yüzde kaçı günlük 1 TL veya daha fazla getiriyor gibi sorarsan daha iyi olur

[MENTION=35996]Drizzt[/MENTION] yaptığınız kanalların yüzde kaçı günlük 1 TL veya daha fazla getiriyor gibi sorarsan daha iyi olur

1 TL getiren kanal meselesi botçu ve çok kanalla çalışan arkadaşların gündemi. VDSciler az sayıda ama öz kanalla çalışır genelde.

O yüzden daha genelleyerek sordum. :)

%60 i tutuyor. Kalan %40'n un %20 side pusuda yatıyor bir bakıyorum 3-4 ay sonra patlama yapıyor. Diğer kalan %20 de ya çöp oluyor ya da kapanıyor. Gerçi çöp kanal yoktur ben onları yeniden değerlendirmeye çalışıyorum bazıları tutuyor ama bazıları dahada çöp oluyor :D

geçen gün 1 video bir günde 40-50k görmüştü ingilizce ve uzundu sonrası malum
Fakat günde 50 kanal yapıyorum, 50 kanaldan 10 tanesi 5 günde 1k izlenime ulaşıyo
Tek yapılması gereken oltayı atıp beklemek 2-3 ay sonra patlayan ne kanallar gördüm

bu 50 kanala ortalama kac video atiyorsun kanal basina

Viacom olmasaydı yüzde 70 kanalım tutardı Allah evlerine ateşler salsın :D

hepsi tutar çünkü özenerek hazırlıyorum masa üstünde render yapıyorum kendim izlemediğim videoları atmıyorum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri