yardım edebilecek varmı lutfen

karahasan

Kayıtlı Üye
slm arkadaslar gerek paralı video gerek botla video yuklettim. Ama istedigim izlenmeyi vs alamadım. ne tur videolar yukleyebilirim hangileri hit alır. Bana bu konuda gerek paralı gerekse parasız yardım edebilecek arkadasları bekliyorum. Simdiden ilgilenen arkadaslara tesekkurler.

Sevgili [MENTION=2196]karahasan[/MENTION] bence şöyle yap gündem haber oluşturcak türkçe ve ingilizce haber videoalrı oluyor onları takip et.Peki nasıl anlıcaksınız gündem oldugunu bbcye girip üstteki news yazan yere girin manşetler vardır oraya tıkalyın ama mümkünse yeni eklenmişleri ekleyin cünkü gece-gündüz farkı oldugundan daha önce eklenmiş manşetler fazla izlenim aldırmaz size.Başlıklarınız diğerlerine göre farklı olsun onuda şöyle anlatayım.Mesela dün bir haber vardı cinsiyet değiştirip evlenen iki kişi haberi baktım herkes haberin baslıgı ile yayınlamıs ben ise haberde yer alan kişilerin isimelrinden yaptım yani hem birz özgün oldu hemde farklı.Sonra haberi acıklamayada giriniz kısa olacak sekilde haber siteisnden alınız.Sonra etiketlere iki üc etiket giriniz.Ve youtubenin verdiği imleme sitelerine atınız.Bu sekilde bir kaç videonuz tutarsa yeter zaten.Sonra iki adette normal kanal acınız planet crash car crash gibi.Ama bu kanalalrı bekletin cünkü daha önce yüklenen videoalrı değil haber niteliğinde olan kazaları atınız.Mesela gecenlerde bir ülkede uçak kazası ( planet crash ) oldu bunu siz alsaydınız zaten kanalınız ismiyle aynı şey bu sayede belki yüz binlerce izlenirdi ve bir günde güzel para alırdınız :) Haber işi hem telife ugrar ama patladımı bir ay yetcek kadar para veriri.

Sevgili [MENTION=2196]karahasan[/MENTION] bence şöyle yap gündem haber oluşturcak türkçe ve ingilizce haber videoalrı oluyor onları takip et.Peki nasıl anlıcaksınız gündem oldugunu bbcye girip üstteki news yazan yere girin manşetler vardır oraya tıkalyın ama mümkünse yeni eklenmişleri ekleyin cünkü gece-gündüz farkı oldugundan daha önce eklenmiş manşetler fazla izlenim aldırmaz size.Başlıklarınız diğerlerine göre farklı olsun onuda şöyle anlatayım.Mesela dün bir haber vardı cinsiyet değiştirip evlenen iki kişi haberi baktım herkes haberin baslıgı ile yayınlamıs ben ise haberde yer alan kişilerin isimelrinden yaptım yani hem birz özgün oldu hemde farklı.Sonra haberi acıklamayada giriniz kısa olacak sekilde haber siteisnden alınız.Sonra etiketlere iki üc etiket giriniz.Ve youtubenin verdiği imleme sitelerine atınız.Bu sekilde bir kaç videonuz tutarsa yeter zaten.Sonra iki adette normal kanal acınız planet crash car crash gibi.Ama bu kanalalrı bekletin cünkü daha önce yüklenen videoalrı değil haber niteliğinde olan kazaları atınız.Mesela gecenlerde bir ülkede uçak kazası ( planet crash ) oldu bunu siz alsaydınız zaten kanalınız ismiyle aynı şey bu sayede belki yüz binlerce izlenirdi ve bir günde güzel para alırdınız :) Haber işi hem telife ugrar ama patladımı bir ay yetcek kadar para veriri.
ustadım cok tesekkurler acıklayıcı olmus yeni kanalmı acayım yoksa 2000 yuklu haber kanalı var onun uzerindenmi devam edeyim.

Abi kanalında önemi var tabi.Kanal dizyn cok muhim misal kanal etiketleri kanal profil resimi sizlere tavsiyem öözellikle her videonun solunda yeni bir videonun adresi olsun hani sag üstte kanal koyuyorsunuz ya onu bosverin sol altta video koyun resimi ilgi cekici olsun ben mesela papazın haberini yaptım papaz sırıtıyor buda mileltin ilgisini cekiyor yani :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri