Yardım etmek isteyip yanlış anlaşılmak :D

HunterLord

Kayıtlı Üye
kazıkçı kakalayıcı olduk :D kerata olduk :D

bahsi geçen arkadaşın ismini belirtmiyorum :) darılma küsme olmasın diye ..

Resimlerden bişey anlamadık diyenler olabilir :D Resimde arkadaşa VDS alıp yol göstermekti niyetim bi nebze kazanabilmesi için .. benim hikayemi okumasını ve bugun nasıl bugunlere getirdiğimi anlaması için hikayemi okumasını sölemişti :) hikayemde VDS ile nasıl bu işte kazanmaya başladığım anlatılıyordu. Bende bu arkadaşa yardım etmek istemişdim ama yanlış anlaşıldık :D

Son düzenleme:
bazı durumlarda şu abimizi örnek almak lazım :D

tepki-g%C3%B6sterir-diye-oradan-uzakla%C5%9Ft%C4%B1m_550283.jpg

doğru söylemiş hocam, utanmıyor musunuz millete vds kakalamaya!

:D

hunterlord herkesin bildiği tanıdığı yardım etmek için çaba gösteren bi arkadaşa bu şekilde konuşmak ..... arkadaş kimse valla çok büyük bi olayı kaçırmışsın. nasıl para kazanırım sorusunu sormuşsun cevabı gelmiş ayağına sen yanlışsın demişsin.Gerçekten arkadaş kimse çok merak ettimm..... herkesin ayağına gelmez bu. (Nasıl kafa yaşıyorsan bende aynında istiyom )hala daha gülüyorummmmmmmmmmmmmmmmm :D

kakalayacaktın hadi onu geçtik de, kesin 256mb ram olan bişey kakalayacaktın demi :D

bazı durumlarda şu abimizi örnek almak lazım :D

tepki-g%C3%B6sterir-diye-oradan-uzakla%C5%9Ft%C4%B1m_550283.jpg

doğru söylemiş hocam, utanmıyor musunuz millete vds kakalamaya!

:D

hunterlord herkesin bildiği tanıdığı yardım etmek için çaba gösteren bi arkadaşa bu şekilde konuşmak ..... arkadaş kimse valla çok büyük bi olayı kaçırmışsın. nasıl para kazanırım sorusunu sormuşsun cevabı gelmiş ayağına sen yanlışsın demişsin.Gerçekten arkadaş kimse çok merak ettimm..... herkesin ayağına gelmez bu. (Nasıl kafa yaşıyorsan bende aynında istiyom )hala daha gülüyorummmmmmmmmmmmmmmmm :D

adama neden vds iteklemeye çalışıyorsun :D :D

Beni yeterince tanımıyan biri şimdi gelip ayıp degil mi kazanamayan birini masrafa sokmaya çalışıyorsun dese şaşırmicam yani :D

---------- Spam Engelliyici 17:41 ---------- Önceki Mesaj 17:40 ----------

kakalayacaktın hadi onu geçtik de, kesin 256mb ram olan bişey kakalayacaktın demi :D

:D 35 tl lik işte idare ederdi :D

az çok kim olduğunu buldum :)

hocam sen iyilik yapıp denize attın, o güzel konunla bizlere az çok fikir verdin..
neyse arkadaş kıymet bilmemiş..

(sende de hata var abicim, bizi görsene :) )

[MENTION=15265]HunterLord[/MENTION] vds mi satıyorsun benim hiç haberim yok Ömer, foruma vergi beyanı yapmadan satış yapamazsınız yasak. :D

o yazınızdan sonra bende az daha vds alacaktım konuyu ggördüğüm iyi oldu :P :D :D

[MENTION=15265]HunterLord[/MENTION] vds mi satıyorsun benim hiç haberim yok Ömer, foruma vergi beyanı yapmadan satış yapamazsınız yasak. :D

Bana kakalayabilirsin [MENTION=15265]HunterLord[/MENTION] :)
Abi herkese yardımcı oluyorsun valla helal olsun .

Değerini bilememiş, yardım etmek istersen her daim hizmetindeyim :)

Beni yeterince tanımıyan biri şimdi gelip ayıp degil mi kazanamayan birini masrafa sokmaya çalışıyorsun dese şaşırmicam yani :D

---------- Spam Engelliyici 17:41 ---------- Önceki Mesaj 17:40 ----------

:D 35 tl lik işte idare ederdi :D

Hocam yardım çabanız için ben sevindim valla. Allah razı olsun. Arada kapını çalayım senin :)

az çok kim olduğunu buldum :)

hocam sen iyilik yapıp denize attın, o güzel konunla bizlere az çok fikir verdin..
neyse arkadaş kıymet bilmemiş..

(sende de hata var abicim, bizi görsene :) )

inan absaran o an zaman ayırıp yardım etmek istemiştim 1 içerikte vardı bende ona vermeyi düşündüm ama malesef son mesajını geç gögrdüm arkadaşın içeriği başkasına verdim .. bu arada olurda denk gelirsem aklımdası :) ama sende mesaj atıp surekli sormiyasin nasıl oldu ne oldu diye .. olurda ilgilenemedigim olursa sana veririm ben unutmam kolay kolay yani hatırlatmana gerekte kalmaz

Walla babuş niye satmak değil hediye etmekti şuan kazanamıyor kazanma yöntemi öğrensin istemiştim ama yanlış anladı hatasını da çok geç anladı ama o hatasını anlayana kadar içeriği realden bi arkadaşa vermiştim

ömer abiye böyle konuşan arkadaş büyük ikramiyeyi kazanan bileti yırtsan daha iyiymiş. aklını öpeyim :D Sende neden kakalıyon ki [MENTION=15265]HunterLord[/MENTION] :d

o degilde arkadasin kim oldugunu buldum ........

keklik avınamı çıktın babuş itiraf et

Evet banada kakaladı.:D
Sağolsun sayesinde üç beş bişiler kazanmaya başladık.:)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri