Yardım Lütfen... Tüm Kanallarım Kapandı

• Kullanıcı hayvanizle
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları

hayvanizle

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar az önce kanallarıma gireyim dedim. 7-8 tane kanalım vardı hepsi kapanmış. Önce telefon onayı istedi her kanalda. Gelen şifreleri girdim fakat sonuç yok kanallar gitti. VDS den yükleme yapıyordum onunla alakası olabilir mi? Bu gün açtığım kanal dahi kapanmış :( Yardım Lütfen

Hocam üzüntünüzü anlıyorum ama malesef bu başımıza geliyor bu durumda yapılcak pek fazla birşey yok

Spama yakalanmışsın vds ile alakası yok.Geçmiş olsun

Öncelikle geçmiş olsun, fakat konu yanlış yerde.
+ kanallar kapanmış, üstüne bir bardak Sıcak Çay tavsiye ediyorum.
Malum kış geldi.

Yeni kanallar açıp yoluna devam et.

Çay da içeriz soğuk suda.. Ok sorun yok ama neden kapandı :( sadece 1 tanesi kalmış..
Öncelikle geçmiş olsun, fakat konu yanlış yerde.
+ kanallar kapanmış, üstüne bir bardak Sıcak Çay tavsiye ediyorum.
Malum kış geldi.

Yeni kanallar açıp yoluna devam et.

Ok de ne spamı :( Sadece 1 tane kanalım kalmış.. O neden kaldı onu anlamadım :( hepsi gitmiş.

Youtube neden kapattı niye yaptı dolu sebebi olabilir arkadaşlarında dediği spam herhalde ben youtube adsense çalışılan nerdeyse hiç bir kanalın çok uzun sürelik olacağına inanmıyorum çünkü benim öyle bir kanalım kapanmıştı ki o kapanırsa hepsi kapanır herhalde:(

Çok kazansam zoruma gitmez :) Zaten hepsi yeniydi.. günlük 5-6 Tl geliyordu :(

Beyler spam yapmadan kazanmak çok zor gelebilir biliyorum fakat biraz kafa yorsanız spamdan kazandığınızın kat be kat fazlasını düzenli biçimde kazanırsınız ben bütün kanallarım spamdan kapatıldığında spamı bıraktım şu anda spamdan kazandığımın abartmıyorum 10 kat fazlasını kazanıyorum spamı bırakıp az video ile kazanmayı öğrenirseniz kazancınız düzenli biçimde hergün artar bu biraz zor fakat başardığınız takdirde sağlam meblalar kazanırsınız öbür türlü spamla devam ederseniz bu kapanmalara razı olmalısınız.

bizmi kapadık diyrsim geliyor kendin bilmiyorsan biz nerden bilelim? hayır hani Ok sorun yok "ama neden kapandı sadece 1 tanesi kalmış.. " sadece kelimesinden sonra biraz bilgi verirsin diye umuyor insan cümlede ama devamı ne alakysa sadece 1 tane kanal kalmış? ne yaptyın sencede kapandı biraz çamaşırlarını dök istersen.

Beyler spam yapmadan kazanmak çok zor gelebilir biliyorum fakat biraz kafa yorsanız spamdan kazandığınızın kat be kat fazlasını düzenli biçimde kazanırsınız ben bütün kanallarım spamdan kapatıldığında spamı bıraktım şu anda spamdan kazandığımın abartmıyorum 10 kat fazlasını kazanıyorum spamı bırakıp az video ile kazanmayı öğrenirseniz kazancınız düzenli biçimde hergün artar bu biraz zor fakat başardığınız takdirde sağlam meblalar kazanırsınız öbür türlü spamla devam ederseniz bu kapanmalara razı olmalısınız.

O dediğin de baya zor olsa gerek.. Az video ile kazanmak.. Nereden bulacağız öyle videoları :(

Kesinlikle hak veriyorum , aynı şeyi şuanda yaşıyorum , özene bezene hazırlayıp yüklediğim bir kaç video diğer tüm kanallardan çok daha fazlasını kazandırıyor.

bizmi kapadık diyrsim geliyor kendin bilmiyorsan biz nerden bilelim? hayır hani Ok sorun yok "ama neden kapandı sadece 1 tanesi kalmış.. " sadece kelimesinden sonra biraz bilgi verirsin diye umuyor insan cümlede ama devamı ne alakysa sadece 1 tane kanal kalmış? ne yaptyın sencede kapandı biraz çamaşırlarını dök istersen.

Keşke bilsem de söylesem.. Biraz acemiyim sanırım bu konuda.. Videoları bilgisayarıma indiriyorum ve daha sonra yüklüyorum programla.. Sanırım bu da yeterli :(

benimde vds üzerinden açtıgım 8 kanal az önce kapandı.videolar bile yarıda kaldı.

aynen katılıyorum arkadaşa benim taktiğim herzaman budur

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri