Yardım Lütfen .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

JiTeM

Kayıtlı Üye
S.a Arkadaşlar Kusura Bakmayın Düzgün Bir Başlık Aklıma Gelmedi Bu Sorun Hakkında Nasıl Açıklıcam Onuda Bilmiyorum .

Arkadaşlar Sorunum Şu Ben Oyun Videosu Çekerken Önceden Oyun İçi Sesi + Kendi Sesimi Kulaklıgım İle Yapıyordum Facecami'de Telefonum İle Yapıyordum ve Bunlar Aynı Dakika'da Oluyordu Sıkıntısız Bırlestırıyordum Fakat Şimdi Behringer c-1u Mikrofonu Aldım Neyse Bugun Deneme Yaptım Sıkıntısız Kaydettım Fakat Montaja Geldim Facecam Videodam Daha Uzun Mesela Videonun Baş Kısmını Ayarlıyorum Fakat Ses Sonradan Bozuluyor Kayma Oluyor Facecam Daha Uzun Kalmıs Örneğin Oyun Videosunu Ben 18:10'da Bitirmişim Fakat Facecam'de 19:05'de Bitirmişim Bunun Sebebi Ne Olabilir Acaba ? Şöyle Düşündüm Ben Mikrofonun Hız ve Bit Derinligi 2 Kanalı, 24 Bit, 48000 Hz ( Stüdyo Kalitesi ) Fakat Yeni Aldıgım Mikrofnun Kaydı 2 Kanalı, 16 Bit, 48000 Hz ( DVD Kalitesi ) Bunun ile Alakalı Olabilirmi Acaba Bu Sorunu Nasıl Çözebilirim 2 Video Çektim Boşa Gitsizlerde İstemiyorum Valla Yardımcı Olabiliecek Varmı ?

---------- Spam Engelliyici 02:58 ---------- Önceki Mesaj 02:34 ----------

Arkadaşlar Şöyle Açıklım Belki Daha Anlaşılır Olur Şimdi Altta Gördüğünüz Resimde Üst Kısımda Facecam Görüntüsü Alt Kısımda Oyun Görüntüsü ve Mikrofon Sesi Var İkisinin'de Başlangıcı Aynı Yani Herkese Merhaba İle Başlıyor İkisinin Sonuda Aynı Görüşürüz Fakat Üstte ki Daha Uzun ve Şöyle Üsttekinin Sesini Kapıyınca Videoyu Açıyorum Ses İlerden Gidiyor Görüntü Sonradan Geliyor Bunu Nasıl Çözebilirim Aynı Başlangıç Aynı Son Ama Altta ki 18 Dakika 23 Saniyeken Üstte ki 18 Dakika 56 Saniye Arada 23 Saniyelik Bir Sapma Var Bunun Sebebi Nedir Bunu Nasıl Düzelte Bilirim Acaba ?

9oB9mr.png

S.a Arkadaşlar Kusura Bakmayın Düzgün Bir Başlık Aklıma Gelmedi Bu Sorun Hakkında Nasıl Açıklıcam Onuda Bilmiyorum .

Arkadaşlar Sorunum Şu Ben Oyun Videosu Çekerken Önceden Oyun İçi Sesi + Kendi Sesimi Kulaklıgım İle Yapıyordum Facecami'de Telefonum İle Yapıyordum ve Bunlar Aynı Dakika'da Oluyordu Sıkıntısız Bırlestırıyordum Fakat Şimdi Behringer c-1u Mikrofonu Aldım Neyse Bugun Deneme Yaptım Sıkıntısız Kaydettım Fakat Montaja Geldim Facecam Videodam Daha Uzun Mesela Videonun Baş Kısmını Ayarlıyorum Fakat Ses Sonradan Bozuluyor Kayma Oluyor Facecam Daha Uzun Kalmıs Örneğin Oyun Videosunu Ben 18:10'da Bitirmişim Fakat Facecam'de 19:05'de Bitirmişim Bunun Sebebi Ne Olabilir Acaba ? Şöyle Düşündüm Ben Mikrofonun Hız ve Bit Derinligi 2 Kanalı, 24 Bit, 48000 Hz ( Stüdyo Kalitesi ) Fakat Yeni Aldıgım Mikrofnun Kaydı 2 Kanalı, 16 Bit, 48000 Hz ( DVD Kalitesi ) Bunun ile Alakalı Olabilirmi Acaba Bu Sorunu Nasıl Çözebilirim 2 Video Çektim Boşa Gitsizlerde İstemiyorum Valla Yardımcı Olabiliecek Varmı ?

---------- Spam Engelliyici 02:58 ---------- Önceki Mesaj 02:34 ----------

Arkadaşlar Şöyle Açıklım Belki Daha Anlaşılır Olur Şimdi Altta Gördüğünüz Resimde Üst Kısımda Facecam Görüntüsü Alt Kısımda Oyun Görüntüsü ve Mikrofon Sesi Var İkisinin'de Başlangıcı Aynı Yani Herkese Merhaba İle Başlıyor İkisinin Sonuda Aynı Görüşürüz Fakat Üstte ki Daha Uzun ve Şöyle Üsttekinin Sesini Kapıyınca Videoyu Açıyorum Ses İlerden Gidiyor Görüntü Sonradan Geliyor Bunu Nasıl Çözebilirim Aynı Başlangıç Aynı Son Ama Altta ki 18 Dakika 23 Saniyeken Üstte ki 18 Dakika 56 Saniye Arada 23 Saniyelik Bir Sapma Var Bunun Sebebi Nedir Bunu Nasıl Düzelte Bilirim Acaba ?

9oB9mr.png

Şu ilk harfleri büyük yazmaktan vazgeçsen artık?

facecammi neyle kayit aliyorsun ? ozelden team varsa yolla yardimci olayim.

Güncel Arkadaşlar Bir Bilgisi Olan Varmı Acaba ? Behringer c1u 16 bit hızla kaydediyor en yuksek fakat ben önceden kulaklıgım ile 24 bit ile kaydediyordum bır sıkıntı olmuyordu sorun bu olabilirmi acaba telefonumun çektiği videonun frekansını bitini görebilirmiyim bir şekilde .

21-) Forumda "Yardım Edin" Acil" Lütfen Bakın" vb. tarzı konu başlıkları ile konu açılması yasaktır. Bu tür konu açanlar 1.nci seferde 1 gün, 2.nci seferde 3 gün uzaklaştırma alırlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri