N
Nick Name
Guest
merhabalar, bir test uygulama yapıyorum ve admob eklerken bir sorun çıktı.
yararlandığım kaynağa gçre harfiyen yaptım ve reklam gösteriliyor ama, yararlandığım kaynakta butona tıklayınca reklam çıkıyor tabi bende aynısını yaptığım için öyle oldu
<body ng-app="myApp" ng-controller="abrir(1)">
<button class="button widget uib_w_4 d-margins" data-uib="ionic/button" data-ver="0" ng-click="abrir(1)">Button</button>
tek istediğim direk reklamın çıkması. Basitmi deseniz vallahi yapamadım.
---------- Spam Engelliyici 22:12 ---------- Önceki Mesaj 22:12 ----------
kodlar böyledir kısaca
yararlandığım kaynağa gçre harfiyen yaptım ve reklam gösteriliyor ama, yararlandığım kaynakta butona tıklayınca reklam çıkıyor tabi bende aynısını yaptığım için öyle oldu
<body ng-app="myApp" ng-controller="abrir(1)">
<button class="button widget uib_w_4 d-margins" data-uib="ionic/button" data-ver="0" ng-click="abrir(1)">Button</button>
tek istediğim direk reklamın çıkması. Basitmi deseniz vallahi yapamadım.
---------- Spam Engelliyici 22:12 ---------- Önceki Mesaj 22:12 ----------
<body ng-app="myApp" ng-controller="MyCtrl" onload="abrir(1)">
<!-- IMPORTANT: Do not include a weinre script tag as part of your release builds! -->
<!-- Place your remote debugging (weinre) script URL from the Test tab here, if it does not work above -->
<!-- <script src="http://debug-software.intel.com/target/target-script-min.js#insertabiglongfunkynumberfromthexdkstesttab"></script> -->
<div class="upage" id="mainpage">
<div class="upage-outer fixed-header-footer">
<div class="upage-content ac0 content-area vertical-col left"></div>
<ion-header-bar class="bar inner-element uib_w_1 bar-positive bar-header" data-uib="ionic/header" data-ver="0">
<div class="buttons widget-container content-area horiz-area wrapping-col"></div>
<h1 class="title">{{title}}</h1>
<div class="buttons widget-container content-area horiz-area wrapping-col"></div>
</ion-header-bar>
<ion-footer-bar class="bar inner-element uib_w_2 bar-positive bar-footer" data-uib="ionic/footer" data-ver="0">
<div class="buttons widget-container content-area horiz-area wrapping-col">
<button class="button widget uib_w_3 d-margins" data-uib="ionic/button" data-ver="0" ng-click="abrir(2)">Button</button>
</div>
<h1 class="title">footer</h1>
<div class="buttons widget-container content-area horiz-area wrapping-col">
</div>
</ion-footer-bar>
</div>
</div>
</body>
kodlar böyledir kısaca