moonvonmas
Yasaklanmış
Arkadaşlar Bir yardım kampanyası Düzenliyorum şimdi diyenler olacak sana nasıl güvenecegiz felan arkadaşlar beni bilen bilir tasarım da felan yamuk felanda yapmam Burada tanıdıgım gerçekten paraya muhtac arkadaşlarım var yırtık pantolanla okula gelen okul kıyafetine para veremediği için kendi t-shirtle gelip hergun hocadan azar yiyen 1 kaç arakadaşım ve ailesi var biz bunlara arkadaslar ile ufak tefek yardımlar yaptık ancak yeterli olmadı arkadasın annesi felan dileniyor. annesi babası olmayan arkadasımda var abisinin yanında felan kalıyor pekde durumları iyi degil sizden direk olarak cebinizden 10 tl çıkarın verin demiyorum bir kazancınız vardır internetten. 2-3 tl verirsiniz.
Bu arada parayı ailelerine verirken uzaktan kamera ile çekecegiz ama kimlkler ifşa olmayacaktır yüzler buğlanacaktır kanıt videosu olarakda atılacaktır.
İletişime geçmek istiyenler Mesaj atsın en ufakta olsa yardım edebilirsiniz iyi geceler.
Bu arada parayı ailelerine verirken uzaktan kamera ile çekecegiz ama kimlkler ifşa olmayacaktır yüzler buğlanacaktır kanıt videosu olarakda atılacaktır.
İletişime geçmek istiyenler Mesaj atsın en ufakta olsa yardım edebilirsiniz iyi geceler.