Yardıma İhtiyacım Var.

• Kullanıcı cucugulu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

cucugulu

Kayıtlı Üye
Hepinize merhaba arkadaşlar.Yeni bir youtube kanalı açtım. İlk sorum partner olduğumu nereden anlarım. Banner ekliyebiliyorum fakat emin olmak istiyorum. İkinci sorum ise adsense hesabıma girebiliyorum yani artık para kazanmak benim hesabım için etkinmi ? Üçüncü sorum ise arka plana nasıl link eklerim ?
TEŞEKKÜRLER.:)

Hepinize merhaba arkadaşlar.Yeni bir youtube kanalı açtım. İlk sorum partner olduğumu nereden anlarım. İkinci sorum ise adsense hesabıma girebiliyorum yani artık para kazanmak benim hesabım için etkinmi ?
TEŞEKKÜRLER.:)
Oncelikle Hosgeldin.
Soruna gelince,Partner demiyelimde is ortagi diyelim ona.Yani Para kazanma ayarlarinda adsense ile iliskilendirmeni yapmissan,hersey tamamdir.

Youtube kanalinizda,Video yoneticisine girin sonra sol tarafdaki menuden,Kanal ayarlarina tiklayin,Yine sol tarafdaki menuden Para Kazanmaya tiklayin.Orda ;
AdSense İlişkisi

İlişkilendirdiğiniz AdSense hesabı onaylandı.
AdSense ilişkisini incele veya değiştir
AdSense Ayarları

Bu sekilde bi uyari varsa, AdSense ilişkisini incele veya değiştir e tiklayip Adsenseniz etkin yaziyorsa,hersey tamamdir.

Eger boyle bi yazi yoksa,Alt tarafdaki Odemem Nasil yapilacak kismina tiklayip,Yonergeleri takip ederek adsenseni baglayabilirsin.Gerisi video yuklemene ,ve kazanmana kalmis artik.

Arka plan icin,forumda acilmis konular var arastirma yap az bulursun cevabi.

kv7m3.png

Hoşbulduk .Bu işlerin iyi olduğunu gösteriyor yani değil mi hocam.

EDİT//
Kusura bakmayın. Oldukça yeniyim . Şunu da sorayım izninizle. Bu iki kutucuk dışında tüm kutucuklar yeşil yanıyor. Bunları etkinleştirmek için ne yapabiliriz.
kv7qs.png

Müsaitseniz edit kısmından sonraki soruya da açıklık getirebilir misiniz?

Müsaitseniz edit kısmından sonraki soruya da açıklık getirebilir misiniz?

özel küücük resimler ve diger secenek eski hesaplarda acık ve yeni acılan hesaplarda kapalıdır bkn:bnm kanallarımdada kapalı bir süre telif hakkı yememek ve özgün videolar atarak bu özelligin acılacagını düşünüyorum diger kanallarımda o şekilde acılmıştı.

özel küücük resimler ve diger secenek eski hesaplarda acık ve yeni acılan hesaplarda kapalıdır bkn:bnm kanallarımdada kapalı bir süre telif hakkı yememek ve özgün videolar atarak bu özelligin acılacagını düşünüyorum diger kanallarımda o şekilde acılmıştı.
Çok teşekkürler şu an için kafamda hiçbir soru işareti kalmadı :)

tıklama almama ragmen derken kendinmi tıkladın?:) adenseni 1-2 dakika içerisinde yenile F5 yap güncellenir. tıklamaları kendin yapıyorsan sakın yapma riske atma.
Son olarak Tıklamadan kastın videoların izlenmesiyse izlenme adenseye yansımaz yani su şekilde.

türkiyede reklamlar kapalı oldugundan adenseye sadece para kazandırabilen tıklamalar yansır bu yüzden trden gelen izlenmeler yansımaz adenseye.

tıklama almama ragmen derken kendinmi tıkladın?:) adenseni 1-2 dakika içerisinde yenile F5 yap güncellenir. tıklamaları kendin yapıyorsan sakın yapma riske atma.
Son olarak Tıklamadan kastın videoların izlenmesiyse izlenme adenseye yansımaz yani su şekilde.

türkiyede reklamlar kapalı oldugundan adenseye sadece para kazandırabilen tıklamalar yansır bu yüzden trden gelen izlenmeler yansımaz adenseye.
Yok canım kendim tıklayıp sahtekarlık yapmam asla. Yani para kazanmak için tıklamaları Türkiye dışından mı almak gerekiyor ? Evet tıklamadan kastım videonun izlenmesi.

Yok canım kendim tıklayıp sahtekarlık yapmam asla. Yani para kazanmak için tıklamaları Türkiye dışından mı almak gerekiyor ? Evet tıklamadan kastım videonun izlenmesi.

evet trde reklamlar kapalı oldugundan trden gelen izlenmeler sadece videonun hitine + olarak yansır para kazandırabilen tıklamalar olarak sayılmaz.

O zaman para kazanma hayalleri suya düştü demek :)

yok bircok arkadaşın yaptıgı gibi bu forumdada yer alan video kaynak siteleri aracılıgıyla yabancı dil yani ingilizce almanca fail videoları veya haber videolarını[yurtdışından gelenler] kanalına atmaya calış trend videoları takip et. yani kısacası yabancı içerik gir:) güzel hit kazanırsın 1-2 günde zaten ne yapman gerektigini anlar ve cözersin. bu arada kanalını toplama kampı gibi yapma tek bir çeşit videolar yayınla haberse haber komediyse komedi yayınla.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri