Yardımınıza ihtiyacı olan birisi var

alptug1

Yasaklanmış
YARDIMA DOKUNAN TÜM ARKADAŞLARA COK COK TEŞŞEKÜR EDERİM BİRAZ DAHA EKSİĞİMİZ VAR ÖDEME BİLGİLERİNİ PMDEN İSTİYE BİLİRSİNİZ TÜM FORUMDAN ALLAH RAZI OLSUN

ARKADAŞLAR YARDIMIN BÜYÜĞÜ KÜÇÜĞÜ KESİNLİKLE OLMAZ COK KALABALIK BİR KİTLEYİZ HERKES KENDİNİ ZORA SOKMADAN UFAK UFAKDA OLSA YARDIM EDERSE COK SEVİNİRİM HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN

Olaya nasıl gireceğimi gerçekten bilemiyorum bu hayatta hiç kimsesi olmayan gerçekten yardıma ihtiyacı olan
bir tandıgım var.Olayı kısaca anlatmak gerekirse annesi babası küçükken ayrılıyor babası başka biriyle evleniyor ve
bu kadın bunu istememekle beraber şiddetde uyguluyor.Arkadaş çalıştıgı yerden çıkarılıyor part time çalışıyor öğrenci
böyle olunca babasıda evden atıyor ben aracı oldum bölümde olan bi hocamızla konuşturdum Allah razı olsun devlet yurdu
ve üni bursu ayarlardı ama şuan cocugun ne parası ne üstüne giyiecek bişeyi var inş ocaktan sonra kendini çevirebikecek
ama bu sürede yurt taksidi yol parası yemek parası .... gibi masrafları oluyor elimden geldiğince ben destek oluyorum
ama artık yetişemiyorum.2 Haftadır aynı kıyafetleri giyiyor giyecek başka bir şeyi yok ve havalarda soğuyor en azından bi
gibim alışverişi yapmak istiyorum yardımın büyüğü küçüğü olmaz sizin çorbada tuzunuz olsun.
Giyim yardımı yapabilecek arkadaşlar varsa cok cok güzel olur.

Olayı tam olarak aktaramadım sözel yanım zayıftır arkadaşın ufak caplı psikolij sorunlarıda var max 1 hafta içinde işten cıkartılyıor iş için cok cabaladık.

Son düzenleme:
Allah herkeze yardımcı olsun. Bu kardeşe destek cıkmak her müslümanın borcu. Ben elimden gelene yapacağım biliyorum ki bu formdaki imkanı olan güzel yürekli insanlarda destekçi olacaktır.

Allah herkeze yardımcı olsun. Bu kardeşe destek cıkmak her müslümanın borcu. Ben elimden gelene yapacağım biliyorum ki bu formdaki imkanı olan güzel yürekli insanlarda destekçi olacaktır.
inş arkadaşlar okuyup geçmez üstüne alınır

Elimizden geldigince yardımcı olmak lazım bir miktar yardımcı olmak isterim ytpara duyarlı bir forumdur umarım bu arkadasa da yardımcı olurlar

Alptuğ kardeşimi yüzyüze tanımasam da çok muhabbetim var ve bu davranışını kutlayarak destekçisi oluyorum...

Allah öğrenci arkadaşımızın yar ve yardımcısı olsun...

Hadi arkadaşlar pamuk eller cebe... :) Zenginlik, servetin çokluğuyla değildir. Gerçek zenginlik ruhun zenginliğidir.... O yüzden bu forumda ruhu zengin olan arkadaşlarımızdan çorbada tuzu bulunmalarını umuyorum...

Veren el alan elden hayırlıdır. Çünkü veren el, infak edici, alan el ise isteyici eldir...

İyilik yap; ehli olana da, olmayana da. Ehline isabet ederse yerini bulur, etmez ise ehli sen olursun...

HERKESE BOL KAZANÇLAR...

Alptuğ kardeşimi yüzyüze tanımasam da çok muhabbetim var ve bu davranışını kutlayarak destekçisi oluyorum...

Allah öğrenci arkadaşımızın yar ve yardımcısı olsun...

Hadi arkadaşlar pamuk eller cebe... :) Zenginlik, servetin çokluğuyla değildir. Gerçek zenginlik ruhun zenginliğidir.... O yüzden bu forumda ruhu zengin olan arkadaşlarımızdan çorbada tuzu bulunmalarını umuyorum...

Veren el alan elden hayırlıdır. Çünkü veren el, infak edici, alan el ise isteyici eldir...

İyilik yap; ehli olana da, olmayana da. Ehline isabet ederse yerini bulur, etmez ise ehli sen olursun...

HERKESE BOL KAZANÇLAR...
Cok teşşekürler abi cok kalabalık bir kitleyiz inş sorunu komple halledicez az veren candan cok veren maldan:)

Konuyu okuyunca üzüldüm, neyseki kalacak yer bulunmuş. Benim de mutlaka katkım olacak kardeşim.

Herkes az çok demeden yardımcı olursa ihtiyaçları giderilmiş olur.

Arkadaşı tanımıyorum ama anlatımı samimi geldi. Kendimce bir miktar yolladım. İnsan her zaman hayır yapacak birini de bulamıyor. Normalde gizliden yapılır yardım ama teşvik olsun diye yazıyorum. İmkanı olanlar kendince birşey gönderirse, toplamda iyi bir miktar birikir.

Arkadaşı tanımıyorum ama anlatımı samimi geldi. Kendimce bir miktar yolladım. İnsan her zaman hayır yapacak birini de bulamıyor. Normalde gizliden yapılır yardım ama teşvik olsun diye yazıyorum. İmkanı olanlar kendince birşey gönderirse, toplamda iyi bir miktar birikir.
yazmakla cok güzel yaptınız hocam inş dediğiniz gibi teşvik olur diğer arkadaşlara miktarının hiç önemi yok herkes elinden geldiğince

Öncelikle bu davranışından dolayı kardeşimizi tebrik ederim..
Elbette bende destek vericem bana yakışır bir şekilde, fakat toptancılarıdan ödemelerimi pzt ve salı alıyorum wesselam.
ALLAH Vesile olanlardan razı olsun.

[MENTION=50157]Dksy[/MENTION] teşşekür ederim abi desteklerini bekliyoruz:)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri