Merhaba, Telifsiz videoları düzenleyerek yüklüyorum ve spam kanal yapmıyorum. Fakat 5 sene önceki açtığım kanal kapandı. 1 yıl önceki kanalımda bu şekilde kapanmıştı, izlenim satın almıştım ondan dolayı olduğunu sanıyordum ama bu kanalda durduk yere kapandı. Adsense bağladığım 3. günü kanal ve tüm google hesapları kapandı, adwords bile!
Bilgisayarı zaten yeni aldım, hiç bir spam faaliyet yürütmüyorum. Belirtilen kanala aynı mail üzerinden adsense başvurusu yaptım. Yani farklı bir kanal veya site de bulunmuyor.
Kısacası spam yapmıyorum ve hiç bir videoyu direkt yotube dahi yüklemiyorum, düzenelemeler yapıyorum. Benim gibi bir sürü kanal var adamlar tıkır tıkır yüklüyor işliyor ama olan bize oluyor.
Bu konu hakkında tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum.

imageupload
Bilgisayarı zaten yeni aldım, hiç bir spam faaliyet yürütmüyorum. Belirtilen kanala aynı mail üzerinden adsense başvurusu yaptım. Yani farklı bir kanal veya site de bulunmuyor.
Kısacası spam yapmıyorum ve hiç bir videoyu direkt yotube dahi yüklemiyorum, düzenelemeler yapıyorum. Benim gibi bir sürü kanal var adamlar tıkır tıkır yüklüyor işliyor ama olan bize oluyor.
Bu konu hakkında tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum.

imageupload