Yarı Özgün Oyun Kanalı(İngilizce)

• Kullanıcı EaglePaw
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi

EaglePaw

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar 1 yıldan biraz fazla oldu oyun kanalını yapalı . Yaklaşık 20-25 arası video atmıştım . Kanalları kurcalarken buldum 3-5 ay beri ara ara oyun videoları atıyorum ama izlenim çok az . Patlayan bir video var 1 yıldan fazla olmuş atalı 23k izlenim var . Diğer izlenimleri çok az 1 yıldan fazla olmuş atalı ama izlenim 1k yı geçmez . Son 3-5 ayda attığım videolar ise izlenim 200 ü geçmez . Günlük düzenli 3-5 video atıyorum ama izlenim hep 2-3-4-5 1 hafta geçerse max 20 oluyor . Rekabet çok fazla ama nasıl izlenim alabilirim sizce . Spamdan para alıyorum çok şükür ama bun kanalıda büyütmek istiyorum açıkcası .

Kanalı 19 martta BBTV ' ye soktum günlük izlenim 300-500 arası kazanç 0,8$-1,1$ arası .

---------- Spam Engelliyici 19:54 ---------- Önceki Mesaj 18:58 ----------

yok mu önerisi olan acaba ?

Hocam biraz para çıksın cebinden büyük oyun kanallarindan reklam iste. Kanalin abone dolar

aslında iyi fikir hocam , yada youtube'de reklam verebilirim buda işe yarar sanırım .

Hocam ingilizce oyun kanallarına mail at. Önerilen kanal bölümünde senin kanalı versin. Bi de senin kanalın tanitim videosu düzenle güzel şekilde 30-40 sn lik onu at. Kac tl isterse ver. % 100 garanti veririm abone dolar kanal

Hocam ingilizce oyun kanallarına mail at. Önerilen kanal bölümünde senin kanalı versin. Bi de senin kanalın tanitim videosu düzenle güzel şekilde 30-40 sn lik onu at. Kac tl isterse ver. % 100 garanti veririm abone dolar kanal

aynen hocam adam baya bi para ister orası kesin tabi iletişme geçmek gerekicek .

bence örnek olarak haftanın 2 günü adam 24 saat reklam yapsam yani reklam kalsa . ister bence rahat 300 400 dolar

Hocam Youtube Kanalı Nasıl 24 Saat Reklam Yapıcak ki ? Burak Oyundaya Reklam Versem 2 Oyun Beraber Oynasak Baya Yararı Olur Gıbıme Gelıyor :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri