Yarın buraya dostlar meclisi kuracam..Sizde jurisiniz.

Homeros

Kayıtlı Üye
Eşimden ayrılmam daki en büyük sebep aklımla dalga geçilmesiydi...yarın buralar karşırır

---------- Spam Engelliyici 00:13 ---------- Önceki Mesaj 00:08 ----------

aydınlatmakta fayda var..bizde ağızdan çıkan neyse o yüzleşmeş için gelecekler buraya...cm cm mm anlatacaz ne yaptığımızı

---------- Spam Engelliyici 00:16 ---------- Önceki Mesaj 00:13 ----------

Herkes bilir uyumaz bu adam...whatappta yazılanlar buraya dökülecek...

Giriş kısmıydı bu hikayenin..ilginini çekmiş çekmişki burdasın

---------- Spam Engelliyici 01:07 ---------- Önceki Mesaj 00:57 ----------

çok net araya girenle uğraşırım..herkes paşa paşa gönlünden geceni yazacak buraya...hemde şıkır şıkır..

---------- Spam Engelliyici 01:12 ---------- Önceki Mesaj 01:07 ----------

çekinmeyin sorun valla en az 10k dolar harcadım bir sürü sorunuza ilaç olsun diye :)

Bir işçi bir duvarın sıvasını 1 saatte bitirmektedir. Binada 3 duvar ve toplam 7 işçi vardır. Peki buna göre 9 işçi havuzu kaç saatte doldurur?

halbuki ben bunu yarım saat önce yazmıştım...neyse özetlle seni seviyorum..adeletini :) yarın topic mevzuya bodoslama girerim...48 saat engelleme beni cidden foruma değer
katacam :D

---------- Spam Engelliyici 01:51 ---------- Önceki Mesaj 01:42 ----------

neyse bir kaçgün sonra buraya bir şablon atacam aylık 4k dolar kazanın diye.beni bilirler bizde yalan yok :)

---------- Spam Engelliyici 01:55 ---------- Önceki Mesaj 01:51 ----------

menfaat sıfır ...altına menfeatl ilgili yorum yazanla bir ömür uğraşırım o ayrı :) biz ii 1insanlarız

---------- Spam Engelliyici 02:08 ---------- Önceki Mesaj 01:55 ----------

Çok gizemli cümleler yazıyorsunuz. Yazdıklarınızı çözmek için Efbiay olmamız lazım :)
Konuda bahsedilen evlendiğiniz kişi ise Allah ramet eylesin. Mekanı cennet olsun.

Biraz daha açık sade yazarsanız bizde anlamak isteriz nedemek istediğinizi :)
mesela sen kimsin..ortaya karşık salata hazırlayıp fikir çalanbirisin.sen sözelcisin mesela..bize anaylytic düşünen adamlar lazım.sözelciler sosyalajik düşünür..

---------- Spam Engelliyici 02:33 ---------- Önceki Mesaj 02:08 ----------

bir saat olmuş neden bu kadar yazılanlara yorum yok..ok takıntılı admımda adeletsizliğe...biri çıkıp abi bu normal desin mesela anında bana kal gelir....

Herşey para değil.sağlığın keyfin yerinde olsun o yeter bize.sıkma canını

Eskiden böyle konular açıldığında bu gif eksik olmazdı :)

tumblr_npugpljJve1qaf3lbo1_500.gif

bir hocaya götürdüler bizi..her gün kavga ediyoruz eşimle...hoca dediki : taksim meydanındasın çırılçıplak kaldın bir anda kimin arkasına sığınırsın..babanın mı? annenin mi ? kocanın mı ? tabi bizimki kocanın dedi...önce zekasına hayran kaldığım adamın yüz yıllık gelenek üzere sorduğu bu sorusu çemberinde kendimi çok zayıf hisettim .. yarın gece burası ayni heyecan ile yanar...ağızdan ne çıkıyorsa o ..ben şizofreniye cm kalmış manik depresip bir adamım..hakızlığa merkür yansa gelemem...hadi hayırlı geceler

bir saat olmuş neden bu kadar yazılanlara yorum yok..ok takıntılı admımda adeletsizliğe...biri çıkıp abi bu normal desin mesela anında bana kal gelir....

Kral sen yaz kimse foruma girmese dahi ben girer okurum yazdıklarını. Bu aralar yazılım çalıştığımdan anlık takip edemiyorum.
Yarin tozu dumana katmanı bekliyorum

Kral sen yaz kimse foruma girmese dahi ben girer okurum yazdıklarını. Bu aralar yazılım çalıştığımdan anlık takip edemiyorum.
Yarin tozu dumana katmanı bekliyorum

Senin yazdığın her yorumları okudum ..muhalefet olduklarına kadar ...aynı kafadadayız.kolay gelsin :)

Giriş kısmıydı bu hikayenin..ilginini çekmiş çekmişki burdasın

---------- Spam Engelliyici 01:07 ---------- Önceki Mesaj 00:57 ----------

çok net araya girenle uğraşırım..herkes paşa paşa gönlünden geceni yazacak buraya...hemde şıkır şıkır..

---------- Spam Engelliyici 01:12 ---------- Önceki Mesaj 01:07 ----------

çekinmeyin sorun valla en az 10k dolar harcadım bir sürü sorunuza ilaç olsun diye :)

Anlat hocam dinliyoruz.

ilginç bir konuya benziyor hocam bende merak ettim

Hocam geçmiş olsun manik depresifim demişsiniz , ilaç kullanmıyor musunuz?

Son düzenleme:
Bazı insanların hayatla ilgili sorunu oluyor parayi kazanirsin sistemden siyrilirsin sonra başka şeyler açılır hayatı insanı sorgulamak gibi

forumun yarısı buranın yeşillenmesini bekliyor yemin edebilirim ama ispatlayamam :D Homeros hocayı tanımam ama iyi insan seviyoruz kendisini. konularını okuyunca bana bi şevk geliyor spam özgün ne varsa kafa kol giresim geliyor yt ye :)

Konuyu görünce çılgınca bişey çıkacak gibi takipteyim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri