Yarın İstanbul'a Ameliyat İçin Gelicem

vehbi54

Kayıtlı Üye
Evet arkadaşlar bildiğiniz üzere benim kalp ritim bozukluğu rahatsızlığım var ve yarın Medipolmega özel hastanesin'de ameliyat olmak için gidicem büyük ihtimalle gün içinde işlem yapılacak o tarafa yakın olan varsa ziyaretime beklerim :)

İsim : Vehbi Malkoç

Adres : TEM Avrupa Otoyolu Göztepe Çıkışı No: 1 Bağcılar 34214 İstanbul
Medipolmega Özel Hastane

Şimdiden geçmiş olsun hocam, iyi haberlerini bekliyoruz

Geçmiş olsun Allah acil şifalar versin kardeşim

geçmiş olsun hocam inş. yakın zamanda sağlığına kavuşursun.

Şafi İsmi Hürmetine Rabbim Size Şifa versin

Allah şifa versin bize yakın gibi müsait olursam gelirim. Allah şifa versin

İş bitmiş ama aklında bulunsun yine
Tavsiye: Kalp hastahanesi olarak iyi bildiğim hatta çok iyi bildiğim yer Kartal Koşuyolu yüksek ihtisas hastahanesi :)

Allah şifa versin bize yakın gibi müsait olursam gelirim. Allah şifa versin

İş bitmiş ama aklında bulunsun yine
Tavsiye: Kalp hastahanesi olarak iyi bildiğim hatta çok iyi bildiğim yer Kartal Koşuyolu yüksek ihtisas hastahanesi :)

Burası olmazsa oraya da gideriz napalım :)

kalp işi sakat iş be usta bizim valide kaç senedir cekiyor Allah şifa versin aydındayım istanbulda olsaydım gelirdim gercekten moralin yükselirdi daha iyi olurdu Gecmiş olsun

Geçmiş olsun kardeşim.

Bir arkadaşım ''sağlık belgesi'' almak için hastaneye gittiğinde ''kalp ritminde bozukluk'' çıktı.(ekg mi ne ona girdi işte).Ameliyat dediler.Ama arkadaşım sporcu.Her sabah 2 saat koşu yapar,haftada 7-8 halısaha maçına çıkar.(abartmıyorum rekoru haftada 13 günde 4).En son bi karar aldı bence yanlış diyor,ameliyat olmamayı seçti.6 ay oldu sıkıntı yok,spora devam ediyo aynı şekil.Ben bu işten bi cacık anlamadım.Onun adına endişeleniyorum bazen.Sen ne düşünüyosun acaba.

Allah acil şifalar versin kardeşim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri