Yaş 18 ve hayalim :D

bayburt16

Kayıtlı Üye
Yaşım 18 ve 20 Yaşıma kadar video yüklersem anca kazanırım diye düşünüyorum :cool:

eğer alt yapıyı sağlam yaparsak 2 sene 365+365=730 730 gün her gün 20 video 730x20=14600 video tabi hergün 20 atmam heralde 50 yi bulur belki tabi bu 1 sene için geçerli durumlardan dolayı filan kısa ve net 20 bin diyelim ;)

yani :confused:

365+365=730
730x20=14600
sonuç=20000 Beyin fırtınası :D

yaşım 18 olduğu için şanlıyım alt yapıyı şimdiden kaçak atarsam ilerde diyer katları atmak kolay olur :D

sizin hayalleriniz nedir herkes anlatsın biraz gaza gelelim :D :p

not: tabi spam yapanlardan fırsat kalırsa :D

Yaşım 18 ve 20 Yaşıma kadar video yüklersem anca kazanırım diye düşünüyorum :cool:

eğer alt yapıyı sağlam yaparsak 2 sene 365+365=730 730 gün her gün 20 video 730x20=14600 video tabi hergün 20 atmam heralde 50 yi bulur belki tabi bu 1 sene için geçerli durumlardan dolayı filan kısa ve net 20 bin diyelim ;)

yani :confused:

365+365=730
730x20=14600
sonuç=20000 Beyin fırtınası :D

yaşım 18 olduğu için şanlıyım alt yapıyı şimdiden kaçak atarsam ilerde diyer katları atmak kolay olur :D

sizin hayalleriniz nedir herkes anlatsın biraz gaza gelelim :D :p

Saat geç oldu hadi yat artık :D

Saat geç oldu hadi yat artık :D

aynen kardeşim saat geç oldu.Ayrıca sen bırak 2 sene sonrasını görmeyi bu YT işinde 1 saat sonra ne olacagını bılemıyorsun.

Düz mantık günde 1 video bile yüklesen.Onun reklamını/indexini herşeyini tam yapıcaksın ama.Amatör video youtube'da olmayacak telif vb hakkı olmayacak.Gece 00.00 da yükleyeceksin.Geri kalan tüm gün reklam/izlenimi için uğraşacaksın.

730 gün de 730 video ile muhtemelen 100k abone 1m 2m li videolar yapmış olursun :)

Ama gel gör ki senin o telifsiz amator 1 videon bile YT'un gözüne batabilir :)

bende 18ine girince yaş kısıtlaması nedeniyle giremedin yer[lere] girmeyi planlıyorsun sandım:,)

bende 18ine girince yaş kısıtlaması nedeniyle giremedin yer[lere] girmeyi planlıyorsun sandım:,)

ahahahah :D :D :D

---------- Mesaj saat 03:47:04 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 03:45:08 civarında gönderildi. ----------

aynen kardeşim saat geç oldu.Ayrıca sen bırak 2 sene sonrasını görmeyi bu YT işinde 1 saat sonra ne olacagını bılemıyorsun.

Düz mantık günde 1 video bile yüklesen.Onun reklamını/indexini herşeyini tam yapıcaksın ama.Amatör video youtube'da olmayacak telif vb hakkı olmayacak.Gece 00.00 da yükleyeceksin.Geri kalan tüm gün reklam/izlenimi için uğraşacaksın.

730 gün de 730 video ile muhtemelen 100k abone 1m 2m li videolar yapmış olursun :)

Ama gel gör ki senin o telifsiz amator 1 videon bile YT'un gözüne batabilir :)

evet çok iyi anlıyorum bazen diyorsun bu kadar emek harcıyacağım ya birşey olurda bütün emeğim boşa giderse ben nabarım insan bu yüzden spam a yöneliyor :D

Evdeki hesap youtuba uymaz :D

Hesap makinesi cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi.

hayallerim: önce bi araba çekeceğim altıma. sonra duppleks bi daire. evlenirim bide iki çocuk biri kız biri oğlan. meraklısı değiliz bizde böyle hayatın düzenli bi hayata geçeceğiz elbet biyerde....
:D :D tahmin ettiğiniz gibi bu değil tabiki. aylık ödememi almışmıyım buna bakarım :D yutup çalışıpta hayal kurmak veya büyük bi beklentilere girmek diye bir şey yok :D

ahahahah :D :D :D

---------- Mesaj saat 03:47:04 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 03:45:08 civarında gönderildi. ----------

evet çok iyi anlıyorum bazen diyorsun bu kadar emek harcıyacağım ya birşey olurda bütün emeğim boşa giderse ben nabarım insan bu yüzden spam a yöneliyor :D

Aynen öyle kardeşim bak mesela çok uğraşıp bi oyun videosu yapıp attım reklam/face/twit herşey tamam video 1 günde 100 izlendi.
Gittim bi 30 videolu oyun kanalını kopyaladım hiç bişe yapmadım her video 10'ar izlendi 1 günde :)

Arkadasim youtubu is olarak gorme hobi olarak dusun.bi bakmisin 1000.2000 usd aliosun cat bi telif cat bi topluluk sonra bokito yemişisko.okul is sonra hobi

Aynen öyle kardeşim bak mesela çok uğraşıp bi oyun videosu yapıp attım reklam/face/twit herşey tamam video 1 günde 100 izlendi.
Gittim bi 30 videolu oyun kanalını kopyaladım hiç bişe yapmadım her video 10'ar izlendi 1 günde :)

aynen öyle oluyor illa bir gün turneyi gözünden vuracağız

bende bir örnek vereyim fikir konusunda
bazen yalan haberde kazandırmıyor deyil yani özelden bir kaç link atayım sana :D

---------- Mesaj saat 04:13:19 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 04:12:04 civarında gönderildi. ----------

Arkadasim youtubu is olarak gorme hobi olarak dusun.bi bakmisin 1000.2000 usd aliosun cat bi telif cat bi topluluk sonra bokito yemişisko.okul is sonra hobi

aynen 1 saat video araştırsam 1 saatde etiketti filan 2 saat olay bu bence ek iş diyebiliriz :D

aynen öyle oluyor illa bir gün turneyi gözünden vuracağız

bende bir örnek vereyim fikir konusunda
bazen yalan haberde kazandırmıyor deyil yani özelden bir kaç link atayım sana :D

---------- Mesaj saat 04:13:19 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 04:12:04 civarında gönderildi. ----------

aynen 1 saat video araştırsam 1 saatde etiketti filan 2 saat olay bu bence ek iş diyebiliriz :D

Yalan haber mi? [MENTION=2509]Kaanbulut[/MENTION] nediyor bu arkadaş?

spamcılar niye dalga geçmiş çocukla anlamadım,sanki farklı hayalleriniz var 2-3 senede ev araba yapıcam adamları değilsiniz.youtube tekmelemekten kapı dışarı etmekten bıkmadı sizi hala peşinden koşuyorunuz spamın birde çocuğa mana buluyorsunuz,görende kreatör zannedecek.

hocm kusura bakmayin ama siz bu kafayla biraz zor kazanirsiniz..ben okulu felan her seyi biraktim sadece youtube dedim ve simdi Youtube-nin parasiyla istediyim okulada gidiyom istediyim iside kendim kuruyorum :) eger YouTube-den gelen kazanci onemsemiyosan bu isde gelecegin yok demekdir,ben youtube-ni hobi gibi gormenizi tavsiye etmem Amerikada sadece youtube video yapan binlerce sirketler var yani youtube bir hobi deyil bence :)

Ne güzel yaş arkadaş. Şanssızız birader. Biz o yaşlarda para kazanmayı bırak html kodları yeni yeni öğrenirdik. Irc'ta server açıp satmak, yada kanal büyütüp satmak en büyük hayalimizdi. :)

Kardeşim spam yapma adam akıllı video üret zaten 20. yaşına geldinmi düzenli gelirin olmuş olur. Yoksa spam yap 2 kez kazan 3. de patla sıfırdan başlamak çok koyar adama :)

tecrübeli üyeleri dinledikce adama özgüven geliyor, ancak bilader, izlenme alamıyoruz.
çok iyi tanıtım lazım. +50k takipçili twitter facebook hesapları lazım sayfalar lazım tanıdık siteler lazım. işte bu sistem var ise günde 1k izleme kesinlikle çekersin. video +10-50k izlenmeye gelince kendini %70 götürür zaten. buda sana en az türkiye tıklaması 500-1000TL yabancı ülke tıklaması 500-1000$ getirir. düşüncem böyle.
ayrıca bu tıklama ve izleme işi üzerine şirketlerin olduğuna inanıyorum.
google için çok küçük para bu kazandığımız paralar. google bir şirkete aylık 5milyon$ kazandırırsa o şirketten 5 katınıda kazanır zaten. onun için kafayı çalıştırıp videoları çok derdinden fazla tıklamaya hilesiz şekilde ulaşmamız lazım.

görüşlerim bu. benimde yaş 18 .

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri