"Yas Kısıtlamalı"

SomaliFakiri

Kayıtlı Üye
Merhaba Dostlar, bu sabah en çok hit alan videomun yanında "Yaş Kısıtlamalı" ibaresini gördüm ve para kazanma butonunun tamamen kaybolduğunu farkettim. Para kazanmayı tekrar nasıl aktifleştirebilirim, bilen biri yardım ederse çok sevinirim ,saygılar.

+18 videolarda reklam aktif olmuyor diye biliyorum .
ben bu uyarıyı alınca direk siliyorum videoyu .
İstediği kadar izlenim alsın , para kazandırmadıktan sonra bir anlamı kalmıyor .
Sen hit gelsin istersen videon kalabilir .
Video yutupta görünür fakat izlemek isteyen olursa +18 olduğunu belirterek yutup hesabına girip izlemek zorunda o videoyu .

Cevap: "Yas Kısıtlamalı"

"Videonuzla ilgili yaş kısıtlamasına itiraz etme

Topluluk Yönergelerimizde, YouTube'da hangi içeriğe izin verildiği ve hangi içeriğe izin verilmediği açıklanmaktadır. Bunlar temel kurallardır ve her video bu kurallara uygun olmalıdır. Videolar bu yönergeleri ihlal ettiğinde, söz konusu videoları kaldırırız. Bazı videolar politikalarımızı ihlal etmez, ancak tüm kitleler için uygun olmayabilir. Bunlara yaş kısıtlaması koyarız. İçeriğe yaş kısıtlaması konulup konulmayacağına karar verirken, şiddet, rahatsız edici görüntüler, çıplaklık, cinsel açıdan müstehcen içerik ve tehlikeli ya da yasa dışı etkinliklerin tasviri gibi konuları dikkate alırız.

Bir video yaş kısıtlamalı olduğunda, video oynatılmadan önce bir uyarı ekranı görüntülenir. Yalnızca 18 yaşında veya daha büyük olan kullanıcılar malzemeyi görüntülemek için ilerleyebilir. Kullanıcıların bu videoları tesadüfen bulma şanslarını azaltmak için bu videolar YouTube'un belirli bölümlerinde gösterilmez.

Videonuzla İlgili Yaş Kısıtlamasına İtiraz Etme

İş ortakları uygulanan bir yaş kısıtlamasına itiraz edebilir. İş ortağıysanız ve videonuza yaş kısıtlaması konmuşsa hesabınızdaki Video Yöneticisi sayfasında, yaş kısıtlaması konulan videonuzun yanındaki "İtirazlar Bağlantısı"nı tıklayarak bu duruma itiraz edebilirsiniz. YouTube ekibi isteğinizi inceler ve uygun durumlarda gerekli işlemleri gerçekleştirir. Videonuza konulan yaş kısıtlamasına yalnızca bir kez itiraz edebileceğinizi lütfen unutmayın."

Youtube

Genelde itiraz etsen kabul edilmiyor.Çünkü +18 lere karşı bayağı titizler

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri