Yasak değil mi?

• Kullanıcı gambell
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

gambell

Kayıtlı Üye
Herkese iyi hafta sonları diliyorum.Şimdi youtubeda gördüğüm bir durum var ve bunun suç olduğunu düşünüyorum sizce de öyle mi?Olay şu adam bir video yüklüyor sonra aynı videonun sonuna tekrar ekleyip atıyor sonra 3 kez birleştirip atıyor ve girdiği açıklama ve etiket ile ilk sırada videoları çıkıyor.Bu suç değil mi suçsa ne yapılması gerekiyor?

atar biladerimin biladeri hiç bi sorun da yaşamaz.

Yanıt için teşekkürler.

Sorun yok eğer böyle bir imkan varsa güzelmiş.

post mu kasıyorsunuz ne yapıyorsunuz anlamadım gitti

Post mu derken bana mı dediniz?Belirttiğim konu bana yanlış geldi ve yanlış olduğunu biliyordum sonuçta youtube aynı videoyu direk yükletmiyor biliyorsunuz o yüzden ne yapabilirim diye fikir edinmek istedim ama atılabilir diyorsanız benim için yeterlidir teşekkürler.

Adam düşünmüş yapmış :)Para kazanabiliyorsa Tebrikler :)

yapılması bir suç değildir fakat etikte değildir.

Suç degildir, ama o kategoriyi çalışanlara engel oluyor bence.
Mesela adam x dizisini yetistirip hazirlayip güncel bi şekilde atiyo ama o adam gelip izlensin diye bu adamın önce index almasına aldatıcı bi yöntemle engel oluyo emek harcayana yazık ve adil değil.

Kesinlikle ama suç değil etikte değil yani yapana cezası yok yapmayan ezilirse mecbur yapmayan da başlar hocam ne yazık ki bunu youtuben çözmesi lazım aksi takdirde etik olmamasına kimse bakmıyor sende ama bu yanlış demenle kalıyorsun.

Son düzenleme:
suç değildir.suçsa zaten cezasını youtube keser.

ben bişe anladım :D videoda tekrarmı yapıyor? olayı anlamadım bakıyorum herkesde anladım yahu...
aynı videoyumu yukluyor? ardı ardına tekrarmı yapıyor? anlamadım gıttı :D

Hocam her ikisi :D Videoyu yüklüyor sonra yüklediği videoyu tekrar ettiriyor atıyorum 10dk ilk video oldu sana 20dk video bu şekilde yüklüyor ama 20dk videoda 2 kere aynı video izleniyor sonra bunu 30 dk yapıp tekrar atıyor 3 kere aynı videoyu bu şekilde yüklemiş oluyor ve 3'ü de izleniyor kabaca örnek verdim dakikalar değişir amaç aynı video ile ilk sayfayı işgal etmek.

Flag basarsan eger saglam bir yazıyla kesin kanalı asagı indirirler.
Bana aynısını yaptılar ve kanalım gümledi, oradan biliyorum.

Maşallah prof arkadaşlar cevaplamış. :)

Youtube kuralları gereği bu olay tabi ki de yasaktır. Yanıltıcı başlık, yanıltıcı video bunlar youtube amcamızın sevmediği olaylar. Youtube amcama şikayet edersen dersen ki bu adam bu videoyu 3 kere tekrarlatıyor. Yanıltıcı içerik kullanıyor eğer ki youtube dikkate alırsa kapatır veya senin gibi 10 - 20 kişi o şikayeti yaparsa o hesap kapanır.

Bu tarz çalışma teknikleri uzun vaade kazanacağınız teknikler değil kısa vaade de kazanabileceğiniz teknikler. Tabi ki youtube kullanıcısını %100 rahatsız ettiği için youtube kurallarına tamamen aykırı olduğu için şikayet edilebilinir bir video türü.

Bu arada arkadaşlar alıntı yaparak o zaman spamda suç demesin. Bu olayı şöyle özetleyelim.

Adam kurtlar vadisinin 100. bölümünü bugün yayınlandığı halde geçen hafta ki 99. bölümün başlığını değiştirip nasıl 100. bölüm yapıp insanları kandırıyor ve rakiplerini zor duruma düşürüyorsa buda aynı olaydır bana göre.
Buda yanıltıcı içeriktir ve şikayet edilmeye müsait bir video türüdür.

Şahsen ben dizi izleyeceğim zaman bu tarz bir şey görürsem kesin şikayet ediyorum. Neden ediyorum çünkü bana 10 dakikalık videoyu 30 dakika diye gösterip kandırıyor.

Maşallah prof arkadaşlar cevaplamış. :)

Youtube kuralları gereği bu olay tabi ki de yasaktır. Yanıltıcı başlık, yanıltıcı video bunlar youtube amcamızın sevmediği olaylar. Youtube amcama şikayet edersen dersen ki bu adam bu videoyu 3 kere tekrarlatıyor. Yanıltıcı içerik kullanıyor eğer ki youtube dikkate alırsa kapatır veya senin gibi 10 - 20 kişi o şikayeti yaparsa o hesap kapanır.

Bu tarz çalışma teknikleri uzun vaade kazanacağınız teknikler değil kısa vaade de kazanabileceğiniz teknikler. Tabi ki youtube kullanıcısını %100 rahatsız ettiği için youtube kurallarına tamamen aykırı olduğu için şikayet edilebilinir bir video türü.

Bu arada arkadaşlar alıntı yaparak o zaman spamda suç demesin. Bu olayı şöyle özetleyelim.

Adam kurtlar vadisinin 100. bölümünü bugün yayınlandığı halde geçen hafta ki 99. bölümün başlığını değiştirip nasıl 100. bölüm yapıp insanları kandırıyor ve rakiplerini zor duruma düşürüyorsa buda aynı olaydır bana göre.
Buda yanıltıcı içeriktir ve şikayet edilmeye müsait bir video türüdür.

Şahsen ben dizi izleyeceğim zaman bu tarz bir şey görürsem kesin şikayet ediyorum. Neden ediyorum çünkü bana 10 dakikalık videoyu 30 dakika diye gösterip kandırıyor.

Aynen bende sizin gibi düşünüyorum, aynı şekilde bende şikayeti basıyorum :)

Hatta birgün aile içi atışmadan dolayı gergindim bunun üzerinede izlediğim videonun tekrarı çıkınca sinir olup 30 kanalla üşenmeden şikayet etmiştim.. Sonuç ne oldu bilmiyorum birdaha geri dönüp bakmadım bile

4 aydır bu şekilde yapıyormuş :) Not: Daha fazla geçmişe bakmadım :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri