Maşallah prof arkadaşlar cevaplamış.
Youtube kuralları gereği bu olay tabi ki de yasaktır. Yanıltıcı başlık, yanıltıcı video bunlar youtube amcamızın sevmediği olaylar. Youtube amcama şikayet edersen dersen ki bu adam bu videoyu 3 kere tekrarlatıyor. Yanıltıcı içerik kullanıyor eğer ki youtube dikkate alırsa kapatır veya senin gibi 10 - 20 kişi o şikayeti yaparsa o hesap kapanır.
Bu tarz çalışma teknikleri uzun vaade kazanacağınız teknikler değil kısa vaade de kazanabileceğiniz teknikler. Tabi ki youtube kullanıcısını %100 rahatsız ettiği için youtube kurallarına tamamen aykırı olduğu için şikayet edilebilinir bir video türü.
Bu arada arkadaşlar alıntı yaparak o zaman spamda suç demesin. Bu olayı şöyle özetleyelim.
Adam kurtlar vadisinin 100. bölümünü bugün yayınlandığı halde geçen hafta ki 99. bölümün başlığını değiştirip nasıl 100. bölüm yapıp insanları kandırıyor ve rakiplerini zor duruma düşürüyorsa buda aynı olaydır bana göre.
Buda yanıltıcı içeriktir ve şikayet edilmeye müsait bir video türüdür.
Şahsen ben dizi izleyeceğim zaman bu tarz bir şey görürsem kesin şikayet ediyorum. Neden ediyorum çünkü bana 10 dakikalık videoyu 30 dakika diye gösterip kandırıyor.