Yasaklı bir kitap arıyorum

• Kullanıcı MCN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı

MCN

Yasaklanmış
Ancak ytpara forumunda bulunur bu kitap
adını burada vermek ne kadar doğru bilmiyorum ama elinde veya çevresinde illaki olan vardır.
yenilikçi hareket ( nasuhi güngör ) olan duyan bilen varsa bana ulaşabilirmi?

NOT: konu sakıncalı ise silinebilir.

bulursan bana pm atabilir misin kardeşim? ilginç bir kitaba benziyor.

allah razı olsun o kadar araştırdım bulamadım 1 kişi satıyor ankarada 500 tl diyor 5 tl lik kitaba :D

google yazdım direk bu çıktı:) kitaplar değerlidir, bendede var eski kitaplardan zamanla satarım belki.

site üyelik felan gerekiyor her halde onuda halledersin artık, orjinal kitap taratılmış halde yüklenmiş siteye, cizikler felan var ama okumayı zorlaştırmaz sanırım

al çıktıya bagla tellere al sana kitap :) beyler azazil diye bi kitap var onuda bulabilirmisiniz merak ettim :D

al çıktıya bagla tellere al sana kitap :) beyler azazil diye bi kitap var onuda bulabilirmisiniz merak ettim :D

şu kitabül azazil dedikleri kitapmı? araştırdım birazda, arapcası varmış sanırım omu lazım bakayım biraz belki çıkar bişeyler,

bişey buldum müzeden fotolanmış hali, ama arapca bilmiyorum, kitap arapca doğru kitapmıdır bilemiyorum, 135 mb pdfmi olur lem.

Son düzenleme:
şu kitabül azazil dedikleri kitapmı? araştırdım birazda, arapcası varmış sanırım omu lazım bakayım biraz belki çıkar bişeyler,

bişey buldum müzeden fotolanmış hali, ama arapca bilmiyorum, kitap arapca doğru kitapmıdır bilemiyorum, 135 mb pdfmi olur lem.

hacı arıyorumda bulamadım çook merak ediyorum türkçesini arapça bilmiyorum :D ne var içinde acep

Hayatımda hiç kitap okumadım ama yasaklı falan deyince okuyasım geldi şimdi :p Niye yasakmış ki?

boş yazlar varya siz ne boş kişilersiniz ???

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri