Yatırım Yaparak Kazanma

gcm forex e gir deneme hesabı aç 1 2 ay çalış kendin sistemi öğren sonra gerçeğine geçersin bütün zenginler borsadan zengin oldu

Hocam normalde çalışıyorsan, dolara yatır. Çalışmıyorsan ve biraz da iyi bir paraysa, dükkan, kafe ya da neye merakın varsa o tür bir yer aç. Yemek sektörüne gir derim, babam hep söyler, yemek sektörü ölmez diye. Hiçbir bilgin yoksa borsa, forex bunlardan uzak durmanı öneririm, ben matematik müh. okuyorum yazılım ya da borsa gibi iki seçeneğim olduğundan çok araştırdım, borsada bilen insan kazanamaz. Nefret ettiğim halde yazılım seçmek zorundayım, parana göre üstte söylediklerimden birini yap derim.

Hurda al sat. :D Ciddiyim bende yapacam youtube işinden bıktıktan sonra. Bir şehirden alıp kendi şehrinde satacan. Ayda 2 sorti yap yeter.

tanıdıklarımdan ve bende dahil olmak üzere çok şükür kafamıza sıkmadık ve sıkmayada niyetimiz yok :)
( zenginin parası züğürdün çenesini yorarmış bizimkiside ona döndü.) :)

Herkez sıkacak diye birsey yok zaten dostum ama çok çok buyuk paralar kaybedeb tanıdıklarım var ...

Bitanesı gırdı 1200 maaşla calısıp ev gecındırmeye calsıyor bır tanesı de Buca da mezarlıkta sıktı kafasına bitirdi hayatını ...

KARAKTER meselesı ... Yada o an ki psikolojik duygu diyelım ...

Sıfır olmak nedir bılmıyorum RABBIM de bılmeyı yada tatmayı nasip etmesin CÜMLE KULLARINA ...

Do co hissesi postu yazdigin zamanda alsaydin ornegin 26k tl degerinde bi kac gun once 29k tl paran olabilirdi ... su anda da borsa index degerleri baya uygun durumda alicisina kazandirabilir. Fakat uzun vadeli bir yatirim dusunursen bu ara google veya apple tavsiye ederim temettu dagitimlari bi kac aya kadar olacak (kar payi ) ayrica iphone 6s serisi ciktiginda apple , google su abc muhabbetini tutturursa da google hisseleri en az 2 ye katlar her turlu karli cikarsin

Önerilileriniz için sağolun arkadaşlar E-Ticaret'e atılıcam galiba yakında :)

E-Ticaret mi? Yaşını da göz önüne alırsak bence cebinde 100K gibi bir paran yoksa kâr etmeyi gözden çıkar.

E-ticaret ekip işidir, tecrübe işidir + çok zaman ve çok efor ister, öyle bir e-ticaret scripti alıp koyayım, adwords ve facebook reklam basarım, seo yaparım la iş yürümez.

En az 50K kaybediceksin sonra belki(oda belki) gelire dönmeye başlar.

Herkez sıkacak diye birsey yok zaten dostum ama çok çok buyuk paralar kaybedeb tanıdıklarım var ...

Bitanesı gırdı 1200 maaşla calısıp ev gecındırmeye calsıyor bır tanesı de Buca da mezarlıkta sıktı kafasına bitirdi hayatını ...

KARAKTER meselesı ... Yada o an ki psikolojik duygu diyelım ...

Sıfır olmak nedir bılmıyorum RABBIM de bılmeyı yada tatmayı nasip etmesin CÜMLE KULLARINA ...
Hocam genelde kulaktan dolma yada beyaz gömleklilerin yaydıkları fısıltılarla hisse alanların maalesef çoğu zarar ediyor.Teknik nedir analiz nedir hangi hisse nerden alınır nerden satılır,kısaca destek ve dirençleri bilmek lazım buda sanırım videolarda kanal açarken dünya engeli nasıl aşılır yada ünlem nasıl geçilir tekniklerine benziyor.Arkadaşlarına üzüldüm. :(
Allah bizleri gözü ve gönlü tok olanlardan eylesin.

Hocam genelde kulaktan dolma yada beyaz gömleklilerin yaydıkları fısıltılarla hisse alanların maalesef çoğu zarar ediyor.Teknik nedir analiz nedir hangi hisse nerden alınır nerden satılır,kısaca destek ve dirençleri bilmek lazım buda sanırım videolarda kanal açarken dünya engeli nasıl aşılır yada ünlem nasıl geçilir tekniklerine benziyor.Arkadaşlarına üzüldüm. :(
Allah bizleri gözü ve gönlü tok olanlardan eylesin.

Amin hocam ...
Herşeyin fazlası zarar diye boşuna demıyorlar :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri