Yatırım Yaparak Kazanma

anteplikeko

Kayıtlı Üye
Merhabalar herkese arkadaşlar youtube işini artık bıraktım sürekli kanallarım kapandığı için bir miktar youtube dışında biriktirdiğim param var bunu nereye nasıl yatırım yaparak arttırabilirim ?
Paidverts adlı siteye yatırım yapmayı düşünüyorum sizlere de sormak istedim sizin önerileriniz var mı ?

parça parça olarak yatırım yapabılırsınız bu tarz sıtelere ama güvenilir olması çok onemlı en dikkat etmenız gereken konu bu odemelerde sıkıntı varmı zamanında oduyormu problem yasayanlar varmı odeme konusunda gibi biraz araştırmak gerekıyor riskliyse eger baska sistemlere bakmanızı onerırım faizden uzak durun her zaman nasibinizde varsa kazanırsınız hocam siz yeterki gireceğiniz sistemi iyi analiz edip paranın tumunu değil parca parca yatırım yapın benı dolandırdı bi site 600 tl paypal dp attım parayı alamadım chargeback yaptım karttan oyle almıştım epeyce bi zaman gecti nerdeyse 2 ay sizde bu durumu yasamayın ufak ufak girin sistemlere

paidverts ile zamanında 40 doları 80 dolar olarak almıştım 1 ayda ama site kapanacak gibi oldu vs ortalık karıştıydı parayı çekip bulaşmadım

---------- Spam Engelliyici 16:28 ---------- Önceki Mesaj 16:26 ----------

yani paidverts ödeme yapıyodu halen yapıo olabilir

tabi hocam haklısın bişiler düşünmek lazım ancak youtube işini bence bırakmayın. kanal kapanır. spamcının bunu normal karşılaması lazım.

tabi hocam haklısın bişiler düşünmek lazım ancak youtube işini bence bırakmayın. kanal kapanır. spamcının bunu normal karşılaması lazım.

bırakmayacaktım ama Quiz kapanan kanalın ödemesini yapmadı ve bu yüzden isteğim kalmadı yaptığım kanallar 20$ kazanıyor her zamanda kapanıyor ve MN 'de olduğu için ödemiyorlar falan filan :)

bırakmayacaktım ama Quiz kapanan kanalın ödemesini yapmadı ve bu yüzden isteğim kalmadı yaptığım kanallar 20$ kazanıyor her zamanda kapanıyor ve MN 'de olduğu için ödemiyorlar falan filan :)

mn kendi mi öneme yapmıyor nasıl hocam ?quiz kesinleşem paranızımı vermedi ? paypallar hala verilmediki

Merhabalar herkese arkadaşlar youtube işini artık bıraktım sürekli kanallarım kapandığı için bir miktar youtube dışında biriktirdiğim param var bunu nereye nasıl yatırım yaparak arttırabilirim ?
Paidverts adlı siteye yatırım yapmayı düşünüyorum sizlere de sormak istedim sizin önerileriniz var mı ?

o siteye kesinlikle yatırım yapma boşuna vakit kaybedersin hergün tıklama vs gibi şeyler yapman gerekiyor zamanında çok yatırım yaptım ama maalesef 0.1 dolar bile hesabıma çekemedim zaman yüzünden

Paidvertsler hisseler tecrübe gereken işler o işlere girmen çok daha akıllıca bir hamle olmaz

evet arkadaşlar doğru yorum yapmış reklamları kaçırmassan para kazanıyosun yoksa para elinden uçar gider

Paidvertsler hisseler tecrübe gereken işler o işlere girmen çok daha akıllıca bir hamle olmaz

Ne işine girmeliyim sizce? geçen günler e-ticaret sitesi açtım daha hiç reklam vermeden hiç paylaşmadan siteye bir sipariş geldi sevindim fakat fatura kesemediğimiz için siteyi komple kapattım :)

yok mn de kanal tuttu kapandı baya para gitti , Quizde kapanan kanal nedense kesinleşmedi

Hocam ben o sitelerle çok uğraştım botlarını yazdım falan filan zamanında 7 gün 24 saat uğraşıyordum 1 yıl filanda uğraştım sana tek önerim var sitelere yatırım yapma en güvenilir 2 yıllık pro bir site olsa bile kapanmama gibi birşey yok adamların ne adresi var ne teli sitenin sunucularını kapatıp gidiyorlar çok kapanan site gördüm çok iyi diyip 100 k dan fazla para kaybeden adamlarıda gördüm yani diğeceğim sitelere yatırım yapma altın dolar vs yatırım yapabilirsin onlarda forex bilmemne acayip sitelerden yapmada ama oda tecrübe ister bilgin veya tecrüben yoksa oda üzer adamı yani aşırı yüksek bir miktar paran olup bankaya faize yatırmadıkça filan oturduğun yerden o parayı arttırmak biraz zor bir girişim vs yapıp ya parayı tehlikeye atacaksın yada çalışmaya devam edeceksin gerisi yok yani yada ev araba filan al en azından cismi bir maddi kaynağın olur birşey alcak olduğun zaman veya bir işe gireceğinde satar yatırırsın yinede sen bilirsin benim diyeceklerim bu kadar

---------- Spam Engelliyici 18:51 ---------- Önceki Mesaj 18:48 ----------

Ne işine girmeliyim sizce? geçen günler e-ticaret sitesi açtım daha hiç reklam vermeden hiç paylaşmadan siteye bir sipariş geldi sevindim fakat fatura kesemediğimiz için siteyi komple kapattım :)

Ne işne gireyim dersende hocam o sana bağlı herkezin yapabileceği edebileceği iş farklıdır ben bunu yaparım bunda bilgim var dediğin işe gir yani param var parasını basarım ben bunu yaparım dediğin işe girme sonra yatırdığın parada gider atıyorum sunucu işlerinden anlıyorsan sunucu kiralama firması açarsın site tasarımdan anlıyorsan tema satarsın gibi gibi aklında olan ve yapmaktan hoşlanacağın bir işi ypa bence para için girersen sonucu hüsran olabilir

Paidverts'e kasımda başlamıştım gerçi ptc işine o ara başlamıştım herneyse ocak ayında baplar sıfırlanmıştı çok büyük vaatler vardı ama onların çoğu gerçekleşemedi şu an site duraklamada benimde yaklaşık 100-200dolar yatırımım vardı.10-20 dolar çekmişimdir.
Şu an iyi ki paidverts ozaman duraklama dönemine girmişte youtube'a başlamışım diyorum. Paidverts hakkında bana herşeyi sorabilirsin

hala değerlendirmeyi düşünüyorsanız borsaya bilinçli yatırım yapmanızı öneririm ancak,şunun bunun lafıyla değil işini bilen bir brokırla bu işi yapabilirsin.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri