Yazıcıdaki Sorun

ersan145

Yasaklanmış
Arkadaşlar HP marka fotokopi çeken yazıcım vardı eskiden(hala yepisyenidir :D) neyse kartuşundaki mürekkep bitince uzuun bir süre kullanmadım 4-5 yıl.Sonra kullanma kararı aldım ve kartuş doldurmak için yazıcıyı götürdüm.Bilgisayarcı kartuşun değişmesi gerektiğini söyledi iş görmez bu artık dedi.İyi dedim değiştir 100 tl verdim.Şimdi daha dün renkli olarak eski bi western posteri çıkardım gayet güzel çalıştı.Bir kaç kez daha kullandım yazıcıyı sıkıntı yok gayet güzel çalışıyordu fakat bugün renkli çıkartmaya çalışıyorum yok durmadan siyah-beyaz çıkartıyor.Neden böyle yapıyor.Mürekkebin bitmesine imkan yok.

ben 2 tane a4 e resim çıkarmıştım bitmişti kartuş orjinaldi birde :D
bitmiş olabilir kartuş hemen bitiyor zaten. birde 100 liraya kartuş ne ya yazıcı alınır o paraya :)

ben 2 tane a4 e resim çıkarmıştım bitmişti kartuş orjinaldi birde :D
bitmiş olabilir kartuş hemen bitiyor zaten. birde 100 liraya kartuş ne ya yazıcı alınır o paraya :)

Başta yeni yazıcı al daha iyi dedi sonra yazıcın güzel boşver dedi :D Eğer öyleyse o zaman 75 kuruşa dışarıda çektiririm daha mantıklı.Bir posterde kartuş bitecekse oho işimiz var :D Bir sürü fotoğraf hazırladım hevesle gittip 1 top kağıt aldım 6 liraya eve geldim ve hüsran.

ya bende de hp var çalışmıyor içinde mürekkep de var çıkartmıyor hiç bişey anlamadım

kartuşlar uyumluysa bitmeyen kartuş diye bir sistem var, kartuşlara tıpayla takılıyor yedek tanka doldurdukça çekiyor mürekkebi ordan :)
C8E1C898436E19ABFE8F17F13A9F375F.jpg

kartuşlar uyumluysa bitmeyen kartuş diye bir sistem var, kartuşlara tıpayla takılıyor yedek tanka doldurdukça çekiyor mürekkebi ordan :)
C8E1C898436E19ABFE8F17F13A9F375F.jpg

Lanet olsun böyle yazıcıya bir saattir uğraşıyorum yok olmucak ya.Dışarda tanesi 75 kuruş 10 foto çıkarsam 7,5 anasını satayım kafa yormaya değmez bu lanet makineye.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri