Yazılım ve Web üzerine iş yeri olanlar.

YTCEO

Yasaklanmış
21 yaşındayım 4 yıl lisede 2 yıl üniversite bilgisayar gördüm ve az çok kendimi geliştirdim.Dışardan değilde işin içine girerek kendimi geliştirmek istiyorum.İstediğim kodlamayı öğrenmek bu işin içine atılmak.Şehir aslında benim için fark etmez yanınızda çalışmak işi öğrenmek istiyorum sizden herhangi bir ücret talep etmiyorum sadece işkur ile bağlantınız varsa yeterli benim için 6 ay boyunca maaşımı devlet ödeyecek zaten (6 ayın sonunda isterseniz yanınızda kalabilirim isterseniz işten ayrılabilirim ama işi öğreniyim yeterli) bende sizin yanınızda işi öğrencem. İstekliyim ve bu işe oldukca meraklıyım herhangi bir şehir olabilir eğer böyle bir yazılım üzerine işyeriniz varsa sizlerden yardım istiyorum.

Yapabileceklerim:
HTML kodlama
Site kurulum
Site içerik yönetimi
Site içi ve dışı SEO
Az-çok C++ bilgim mevcut

bu devirde kim kime iş öğretir ? onu geçtim kimse sana bu saatten sonra kodlama ya da yazılım öğretemez ki
masaüstü ve web yazılım gibi konularda olay tamamen sana bağlı iş öğrenme diye bişey olmaz kendini geliştirirsiniz yeri gelir 15-20 saat bilgisayarın başından kalkmadan kodlama yaparsın gitten çalışmalar yaparsın freelance çalışırsın mesela bi çok hintli yazılımcı var codecanyon vs. de kimse onlara kodlama yada iş öğretiyo mu ?
ağır olduysa kusura bakmayın ama maalesef yazılım konusu tamamen kendini geliştirmeye bağlı

Son düzenleme:
bu devirde kim kime iş öğretir ? onu geçtim kimse sana bu saatten sonra kodlama ya da yazılım öğretemez ki
masaüstü ve web yazılım gibi konularda olay tamamen sana bağlı iş öğrenme diye bişey olmaz kendini geliştirirsiniz yeri gelir 15-20 saat bilgisayarın başından kalkmadan kodlama yaparsın gitten çalışmalar yaparsın freelance çalışırsın mesela bi çok hintli yazılımcı var codecanyon vs. de kimse onlara kodlama yada iş öğretiyo mu ?
ağır olduysa kusura bakmayın ama maalesef yazılım konusu tamamen kendini geliştirmeye bağlı

Katılıyorum hocam sözlerinize zaten bende eğitimin okulda yetmediğini biliyorum kendi kendime birşeyler hergün katmaya çalışıyorum yalnız bir gerçek varki İşi işte öğrenmek kadar güzel bişey olmaz müşteri ilişkileri olsun neler yapılır neler edilir olsun bu şeylerde çok önemlidir yani sadece sanal web üzerinden değil ben birebir müşterilerle bu işi öğrenmek istiyorum.

Katılıyorum hocam sözlerinize zaten bende eğitimin okulda yetmediğini biliyorum kendi kendime birşeyler hergün katmaya çalışıyorum yalnız bir gerçek varki İşi işte öğrenmek kadar güzel bişey olmaz müşteri ilişkileri olsun neler yapılır neler edilir olsun bu şeylerde çok önemlidir yani sadece sanal web üzerinden değil ben birebir müşterilerle bu işi öğrenmek istiyorum.

hayırlısı olsun hocam umarım bulursunuz bir şirket

iş kur nasıl ödüyo hocam ne kadar ödüyo ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri