Yazıyı sese çevirip İndirme?

Net

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar yazıyı sese çevirip indirmek istiyorum. Her hangi bir program bulamadım sitede bulamadım. Bazı siteler var orada yok ancak managerle indirmeye kalktığımda 40 50 ses dosyası vs yapıyor direk komple indirebileceğim bir şey var mı? Teknoses İndirdim ama konuşmacı çok dandik

Arkadaşlar yazıyı sese çevirip indirmek istiyorum. Her hangi bir program bulamadım sitede bulamadım. Bazı siteler var orada yok ancak managerle indirmeye kalktığımda 40 50 ses dosyası vs yapıyor direk komple indirebileceğim bir şey var mı? Teknoses İndirdim ama konuşmacı çok dandik

IVONA Text-to-Speech

Bu programı araştır hocam, en iyi yazıyı sese çeviren programlardan birisi, onlarca farklı bot ses eklentisi var v.s. Ücretli bir program ama araştırırsanız w.arez bulabilirsiniz.

IVONA Text-to-Speech

Bu programı araştır hocam, en iyi yazıyı sese çeviren programlardan birisi, onlarca farklı bot ses eklentisi var v.s. Ücretli bir program ama araştırırsanız w.arez bulabilirsiniz.

sesi kaydetme özelliği var mı hocam

sesi kaydetme özelliği var mı hocam

Programda text belgesi şeklinde boş sayfası oluyor ve oraya ingilizce yazıyı kopyalıyoruz, programa eklediğimiz botlardan birini seçiyoruz , okutuyoruz ve sesi yavaşlatma hızlandırma v.s yapabiliyoruz ve doğru sesi yakaladığımızda kaydet diyerek mp3 formatında çıktısını alabiliyoruz.

Programın ingilizce çok sayıda botu var bayan ve erkek olarak , ingilizce dışında rusça, türkçe gibi botlarıda var diye biliyorum ama kullanmadım. Geçen sene uzun süren araştırmam ve denemelerim sonucu bu programa ulaştım. Seslendirmeyi çok profesyonel yapıyor. Pahalı bir program ama ücretini hak ediyor.

Programda text belgesi şeklinde boş sayfası oluyor ve oraya ingilizce yazıyı kopyalıyoruz, programa eklediğimiz botlardan birini seçiyoruz , okutuyoruz ve sesi yavaşlatma hızlandırma v.s yapabiliyoruz ve doğru sesi yakaladığımızda kaydet diyerek mp3 formatında çıktısını alabiliyoruz.

Programın ingilizce çok sayıda botu var bayan ve erkek olarak , ingilizce dışında rusça, türkçe gibi botlarıda var diye biliyorum ama kullanmadım. Geçen sene uzun süren araştırmam ve denemelerim sonucu bu programa ulaştım. Seslendirmeyi çok profesyonel yapıyor. Pahalı bir program ama ücretini hak ediyor.

Teşekkür ederim hocam crackini buldum teknoses var çok dandik

Türkçe lazım hocam videoda kullanağım

Merhaba , Ivona adli programda türkce okuma vardi 2 yil önce falan denemistim. Online olarak asagida ki sitelerde mevcut. Bakabilirsiniz.

Text to Speech | TTS | Free Text to Speech SDK | iSpeech
LumenVox Text-to-Speech
Best Text-to-Speech Demo: Create Talking Avatars and Online Characters | SitePal TTS Demo

Bunlar gibi bir cok site var, fakat ticari amacla kullanma durumunda sorun olurmu bilmiyorum. Iyi calismalar.

önce idm kuracaksın hocam sonra bu linkten sesi bir kez oynatıp idm ile sesi indirebilirsin bu işini çözer :)

http://www.oddcast.com/home/demos/tts/tts_example.php?sitepal

Google çeviri ile okutup idm ile indirebilirsin en düzgün okuyan o var

arkadaşlar ivona sanırım siteyi değiştirmiş, ana sayfa da ki konuşturma penceresini kaldırmışlar.. ivona da bi ses tonu vardı onu kullanıyordum nette full olarak verilen programlarda istediğim ses tonu yok..

önerileriniz nedir?

Balabolka diye bi program var yıllar önce kullanıyordum. Sayfalarca yazıyı istediğin kadar bölümlere ayırıp binlerce ses dosyasını tek seferde oluşturabiliyorsun. Ses dosyaları ekleyebilirsin. Dilersen kendi sesini kelime kelime kaydedip öyle de okutturabilirsin.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri