Yazıyı Sesli Okutma Programı

• Kullanıcı flyx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Video Düzenleme Programları

flyx

Süper Moderatör
Arkadaşlar bir kaç gündür arıyorum ama doğru düzgün bir program bulamadım. Gerçeğe yakın bir okutma programı arıyorum. Örnek bir video bulamadım ama umarım anlamışsınızdır..

Örnek verecek olursak bir haber içeriğini İngilizce olarak sesli bir şekilde okuyacak ve ses kaydı oluşturacak. bende o ses kaydı ile resimlerle süslüyerek haber videoları oluşturacağım.

Hali hazırda kullanan veya böyle bir yazılımdan bi haber arkadaşlardan fikirler öneriler bekliyorum. İlaçlı veya ilaçsız fark etmez program ismi bile yeter..

Teşekkürler...

Türkçe konuşanını bulabilir miyiz acaba? Sitede Türkçe dil yok ama başka site var mıdır.

Tekno ses çok robotik.

Gvz var ücretli versiyonunda mp3 dönüşümü yapabiliyor.

Kırılmış eski versiyonu nette mevcut(gvz pc okur) ama mp3e çevirme yok fakat goldwave gibi bir nevi camtasianın ekran kaydı görevini akan sesi kayıt etme özelliği ile yapabiliyor. Zahmetli.

Eklenti olarak ise Select and Speak Chrome eklentisi var Türkçe dahil bir çok dil mevcut bunda da mp3 yapma yok ama Goldwave ile ses yakalanabilir.

Arkadaşlar bu heather dediğiniz proğramın sitesi nedir.Çok merak ettim bu bilgi için çok teşekkür ederim

Türkçe için GVZ net okur 2.0 ve ses paketleri fena değildi. MP3 kaydetme özelliğide var.

google translate var.tabi bazen sacma sapan okusada belki işini görür.

google translate'in api'si var bu iş için :v

kodunu yazmaya üşendim ben gerçi :D

php ile yapılmış örnekleri piyasada çok (bir çok dilde yazı okuyabiliyor)

Türkçe yazıyı Mp3'e çevirmek için şu an net olarak bir program yok sanırım?

Hangi program peki fiyatı eğer uygunsa neden olmasın :)

Hocam bayagi önce arastirmistim ismi tam aklimda degil ama ( ivona )bu olmasi lazim bir cok dil secenegi var bildigim kadariyla tek 1 dil icin 1 yil ücreti 490 euro sanirim. Sesi test yaparak dinleyebilirsin. Digerlerine göre daha bir anlasilir ses tonu var. Yapilan ise göre parasina degebilir yani bende düsünüyorum :)

IVONA Studio Filiz

Online Text to Speech | Voice Demo | ReadSpeaker

Text to Speech | TTS | Free Text to Speech SDK | iSpeech

http://www.acapela-group.com/

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri