Öğrenciyim ve yemekleri indirimsiz almak için param genellikle yetmiyor. İndirimli Yemeksepeti hesabı satan ya da kupon bulabileceğim bir yer var mı acaba?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Öğrenciyim ve yemekleri indirimsiz almak için param genellikle yetmiyor. İndirimli Yemeksepeti hesabı satan ya da kupon bulabileceğim bir yer var mı acaba?
Yemek sepetinde gelal20 ya da gelal30 kuponu ile gidip alırsanız daha indirimli alabilirsiniz.
Dominos'un gel alı daha güzeldi ama zamladılar ürünleri hep![]()
Aslında hocam dışarıdan ucuza yemek yemek için yerinde yemek gerekiyor.Bizim burda 50 liralık dürüm internette 80 lira.Tüm lokantalar bu şekilde.İster kendi kuryesi olsun ister trendyol go vs olsun.%15 komisyon + motorcu maaşı benzini vs derken neredeyse %50 fiyatlar oynuyor
Aslında hocam dışarıdan ucuza yemek yemek için yerinde yemek gerekiyor.Bizim burda 50 liralık dürüm internette 80 lira.Tüm lokantalar bu şekilde.İster kendi kuryesi olsun ister trendyol go vs olsun.%15 komisyon + motorcu maaşı benzini vs derken neredeyse %50 fiyatlar oynuyor
Daha az önce garnitürlü çiğköfte aldım 800 gram, mağazadaki satış fiyatının 60tl altında aldım
İndirimsiz halini söyledim hocam
Trendyol kullanıyorum ben
Hiçbir zaman doğru düzgün indirim vermiyor
Kıytırık restoranlarda flaş indirim oluyor
Hocam o biraz da bulunduğunuz bölgeye bağlı. Yemeksepeti de trendyolda rekabet ederken katkısı oluyor. Biz rewosskyle dışarıdan çok sık yiyoruz ve baya da indirim kullanıyoruz, döner, dürüm, pizza, tatlı vs![]()
Yemek uygulamaları arttıkça rekabet de artıyor, bu da dediğim gibi bize yarıyorŞu iki tepsiyi 78 tlye aldık.
![]()
![]()
Afiyet olsum hocam
Biri 1 2 seneye kepenk indirecek ama hangisi bakalım
Bu rekabete dayanmak zor hep para yakıyorlar.
Tahminimce migros yemek gider ilk, o kadar vasat ki yemek uygulamasında kendi migros restoranının yemekleri yok. Ama yemeksepetinde migros restoranı var![]()
Yemeksepeti kolay kolay yıkılmaz. En eski, köklü olanı o. Trendyol direnebilir çünkü arkası sağlam.
Hocam ben rekabet ortamı istersim hiçbiri kapansın istememyemeksepeti tekel iken mahalle muharı olmama rağmen 5 lira bile kupon vermemişti.
Daha Uber Eats gelecek allahın izniyle
https://merchants.ubereats.com/tr/tr/s/signup/
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.