Yemeksepeti İndirim Önerileri

kensaleste

Kayıtlı Üye
Öğrenciyim ve yemekleri indirimsiz almak için param genellikle yetmiyor. İndirimli Yemeksepeti hesabı satan ya da kupon bulabileceğim bir yer var mı acaba?

Öğrenciyim ve yemekleri indirimsiz almak için param genellikle yetmiyor. İndirimli Yemeksepeti hesabı satan ya da kupon bulabileceğim bir yer var mı acaba?

Parası yetsin yetmesin bence bir insanın ucuza alma şansı varsa kazıklanmaması gerek. Ben dışarıdan çok sık yerim, çok uygun fiyatlara alıyorum hep. Migros, trendyol yemek, yemeksepeti joker, getir gibi yerlerin rekabetleri söz konusu, şu sayfayı takip et alt limitsiz kodlar felan da paylaşılıyor

https://www.instagram.com/firsatatikla/

Yemek sepetinde gelal20 ya da gelal30 kuponu ile gidip alırsanız daha indirimli alabilirsiniz.

Dominos'un gel alı daha güzeldi ama zamladılar ürünleri hep :D

Aslında hocam dışarıdan ucuza yemek yemek için yerinde yemek gerekiyor.Bizim burda 50 liralık dürüm internette 80 lira.Tüm lokantalar bu şekilde.İster kendi kuryesi olsun ister trendyol go vs olsun.%15 komisyon + motorcu maaşı benzini vs derken neredeyse %50 fiyatlar oynuyor

Aslında hocam dışarıdan ucuza yemek yemek için yerinde yemek gerekiyor.Bizim burda 50 liralık dürüm internette 80 lira.Tüm lokantalar bu şekilde.İster kendi kuryesi olsun ister trendyol go vs olsun.%15 komisyon + motorcu maaşı benzini vs derken neredeyse %50 fiyatlar oynuyor

Evet yemek sepeti ve dominos özellikle çok katıyor, ama dominosa gel al yapıp gidip alırsan çok daha indirimli alıyorsun.

Daha az önce garnitürlü çiğköfte aldım 800 gram, mağazadaki satış fiyatının 60tl altında aldım

Daha az önce garnitürlü çiğköfte aldım 800 gram, mağazadaki satış fiyatının 60tl altında aldım

İndirimsiz halini söyledim hocam
Trendyol kullanıyorum ben
Hiçbir zaman doğru düzgün indirim vermiyor
Kıytırık restoranlarda flaş indirim oluyor

İndirimsiz halini söyledim hocam
Trendyol kullanıyorum ben
Hiçbir zaman doğru düzgün indirim vermiyor
Kıytırık restoranlarda flaş indirim oluyor

Hocam o biraz da bulunduğunuz bölgeye bağlı. Yemeksepeti de trendyolda rekabet ederken katkısı oluyor. Biz rewosskyle dışarıdan çok sık yiyoruz ve baya da indirim kullanıyoruz, döner, dürüm, pizza, tatlı vs :D

Hocam o biraz da bulunduğunuz bölgeye bağlı. Yemeksepeti de trendyolda rekabet ederken katkısı oluyor. Biz rewosskyle dışarıdan çok sık yiyoruz ve baya da indirim kullanıyoruz, döner, dürüm, pizza, tatlı vs :D

Maalesef hocam yemeksepeti benim ev adresimde 15 tane restorani var min tutarları en düşük 150 tl:D
Trendyol kullanıyorum bu sebepten.

bütçeni düşünüyorsan ykupon.net'e bi bak. Yemeksepeti ve Migros kuponları var, ben de kullanıyorum şuana kadar hiç bir sorun yaşamadım çok iyi

Yemek uygulamaları arttıkça rekabet de artıyor, bu da dediğim gibi bize yarıyor :D Şu iki tepsiyi 78 tlye aldık.

ueu1j2h.jpg

3sOPTrC.jpg

Afiyet olsum hocam

Biri 1 2 seneye kepenk indirecek ama hangisi bakalım:D

Bu rekabete dayanmak zor hep para yakıyorlar.

Tahminimce migros yemek gider ilk, o kadar vasat ki yemek uygulamasında kendi migros restoranının yemekleri yok. Ama yemeksepetinde migros restoranı var :D

Yemeksepeti kolay kolay yıkılmaz. En eski, köklü olanı o. Trendyol direnebilir çünkü arkası sağlam.

Tahminimce migros yemek gider ilk, o kadar vasat ki yemek uygulamasında kendi migros restoranının yemekleri yok. Ama yemeksepetinde migros restoranı var :D

Yemeksepeti kolay kolay yıkılmaz. En eski, köklü olanı o. Trendyol direnebilir çünkü arkası sağlam.

Hocam ben rekabet ortamı istersim hiçbiri kapansın istemem:D yemeksepeti tekel iken mahalle muharı olmama rağmen 5 lira bile kupon vermemişti.

Daha Uber Eats gelecek allahın izniyle:D

https://merchants.ubereats.com/tr/tr/s/signup/

Herkese afiyet olsun. Biliyorum tadınızı kaçıracak ancak bir hususun altını çizmek gerektiği kanaatindeyim. Bu tarz beslenmenin doymuş yağ, rafine karbonhidrat ve tuzdan zengin olduğunu ve diyabet, kanser, kalp ve damar hastalıkları riskini çok arttırdığını belirtmek isterim. Arada sırada yenir. Yenmez değil. Ancak sık olarak fastfood tüketimi, zamanla sigara kadar sağlığınıza zarar verir. Tencerede pişirilen geleneksel sebze yemeklerine dönülmesi toplum sağlığı açısından hayati düzeyde ehemmiyet arz etmektedir.

O yüzden fastfood gıdaları ayda yılda bir tüketmeye azami düzeyde gayret gösterin derim.

Bu arada fastfood gıda denilince, insanların aklına sadece hamburger ve patates kızartması geliyor. Ancak Güney Anadolu mutfağı da, fastfood sınıfına girmektedir. döner, dürüm, kokoreç, kebap ve lahmacun falan da fastfood kategorisie girmektedir. Bu ürürler yüksek miktarda doymuş yağ, hayvansal protein ve rafine karbonhidrat içermektedirler. Bu yüzden fastfood kategorisine girerler.

En basitinden bugün bir dürüm, ortalama olarak 3 adet hamburger kadar doymuş yağ ve rafine karbonhidrat içermektedir. Ancak insanlara sorarsanız, hamburger fastfood ürünüdür ve zararlıdır. Oysa dürüm, döner falan yerli ürün odlukları için fastfood değildir. Halbuki hiç alakası yok. Kalori, karbonhidrat, doymuş yağ falan açısından tetkik edildiği zaman Güney Anadolu mutfağı da fastfoodun tillahıdır.

Gençlerde kalp krizi, diyabet, obezite ve kanser insidansının artma sebebi de budur.

Üstelik fastfood ürünleri lezzetli ve hızlıca ulaşılabilir oldukları için fena halde bağımlılık da yapıyorlar. Bu şekilde beslenmeye bir kere alışan, yakasını zor kurtarır. Tıpkı sigara ve alkol bağımlılığı gibi.

Dikkat !

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri