Yeni 3D Logolar Geldi.

crazy3

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.filmhdizleindir.com
Arkadaşlar Bilen bilir Önceden 1 knou açtım 10 tane 3d logo verdim psd dosyasını Şimdide yeni 3d Logolar vardır
Eğer Yaptırmak İsterseniz 1 Logo Yapımı:1 TL'dir.
Ödeme Şekli: Paypal,Misli

Buyrun BUnlarda 3d Logolar Seçin Beğenin

Logo 1
snst1.png

Logo 2
snstc.png

Logo 3
snsvb.png

Logo 4
snswz.png

Logo 5
snsx6.png

Logo 6
snt08.png

Logo 7
snt0c.png
burada kaldık

Logo 8
snv02.png

Logo 9
snv1y.png

Logo 10
snv4v.png

Logo 11
snv62.png

Logo 12
snv93.png

Logo 13
snvcx.png

Logo 14
snvc1.png

Logo 15
snvdm.png

Logo 16
snvfm.png

Logo 17
snvnj.png

Logo 18
snvsl.png

Logo 19
snvqr.png

Logo 20
sp654.png

Logo 21
sp64v.png

hocam çok güzel olmuş elinize sağlıkta, logo yerine kanal fotoğrafı filan olabilecek durumda gözüküyor. videoya koymak için yuvarlak bişey daha iş görüyo :D . Ama benim olmasaydı baştkalerden kesin alırdım işçilik emek ortada zaten . hayırlı satışlar

Kardesim emegine saglik guzel birseyler yapmissin ama kusurlarin da var.

1. R10 3D LOGO R10 konu actiginda bu sekilde YT de actiginda YT 3 LODO Yazman uygun olurdu bu senin eringec yapar :) yani r10 icin hazirlamissin ama aynisini yt yede ekliyorsun gibi bir izlenim var ortada belki R10 benim anladigim R10 olmaya bilir ama boyle bir izlenim var.!!!

2. LOGO demissin ama logolarda arka plan kullanilmaz. Yani arka plan kullanilmaz derken resimler uzerine koydugun sekilleri yatay degilde dikey sekilde arkaplansiz Transparan sekilde yapsaydin evet logo olurdu ama sen bir resim uzerine yerlestirmissin bu logp kullanilacak yerlerde hos durmaz...

Benim Firmamin ikitane resmi var biri Profilimdek resim, o resim Logo dur. daha cok site koselerinde profil resimlerinde urun ustlerinde reklamlarda kullanirim Birde Banner vardir oda sitenin kosesinde degil ustunde olur ust kismi tamamen kablar ve kullanildigi yerde yine reklamlarinda ust kisimda komple goztermek istedigin yerlerde kullanabilirsin veya forum imzalarinda gibi. senin verdigin resimler birazdaha uzunlamasina acsak Banner olur.

Elestiriler tecrube edinmek icindir. Alinmani istemem ama durum bu. arkaplan olarak kullandigin gorseller logyu bozmus.

Tmm abi hakılısın eringeçm Bide ben bunları aslında YOutube kapak fotoları için yapacktımda başlığı yanlış girdim hata bende :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri