7 Ağustos'ta açtığım adsensemde daha pin yol çıkmadı henüz adsende tahmini kazançlar 4 haneli rakamlara ulaştı ve adsenseye 5 6 tane kanal bağlı(kanallardaki videolarıma her an telif gelebilir ). Ben tüm kanalımdaki videolarımı gizliye alıp ayın 12sini bekleyip kesinleşmesini mi bekleyeyim yoksa yeni bir adsense acıp bu 5 6 kanalımı yeni açtığım adsenseme mi bağlalayım ( daha kesinleşmediği için paralar hangi adsenseme yansıcak paralar(1.adsensemi yoksa yeni açacağım, bağlayacağım adsenseyemi yansıcak ayın 12sinde))
Ne yapmamı önerirsiniz arkadaşlar
Birde diyelim telif geldi kanallara kanallardaki videoları (2 telif uyarısı geldi diyelim 3.gelmesin kanalım kapanmasın diye gizliye almayı düşünüyorum) Çünkü bu telif gelen kanalları silsem paralar kesinleşmiyormuş sanırım?
Ne yapmamı önerirsiniz arkadaşlar tecrülerinizle aydılatın beni. Ona göre işlem yapayım. Çünkü bu gelecek paraya çok ihtiyacım var.Güme gitmesini istemiyorum.Öneleriniz için şimdiden çok teşekkürler.Bol kazançlar
Ne yapmamı önerirsiniz arkadaşlar
Birde diyelim telif geldi kanallara kanallardaki videoları (2 telif uyarısı geldi diyelim 3.gelmesin kanalım kapanmasın diye gizliye almayı düşünüyorum) Çünkü bu telif gelen kanalları silsem paralar kesinleşmiyormuş sanırım?
Ne yapmamı önerirsiniz arkadaşlar tecrülerinizle aydılatın beni. Ona göre işlem yapayım. Çünkü bu gelecek paraya çok ihtiyacım var.Güme gitmesini istemiyorum.Öneleriniz için şimdiden çok teşekkürler.Bol kazançlar