Yeni açmış olduğum adsense - önerilerinize ihtiyacım var

enginkilicoglu

Kayıtlı Üye
7 Ağustos'ta açtığım adsensemde daha pin yol çıkmadı henüz adsende tahmini kazançlar 4 haneli rakamlara ulaştı ve adsenseye 5 6 tane kanal bağlı(kanallardaki videolarıma her an telif gelebilir ). Ben tüm kanalımdaki videolarımı gizliye alıp ayın 12sini bekleyip kesinleşmesini mi bekleyeyim yoksa yeni bir adsense acıp bu 5 6 kanalımı yeni açtığım adsenseme mi bağlalayım ( daha kesinleşmediği için paralar hangi adsenseme yansıcak paralar(1.adsensemi yoksa yeni açacağım, bağlayacağım adsenseyemi yansıcak ayın 12sinde))

Ne yapmamı önerirsiniz arkadaşlar

Birde diyelim telif geldi kanallara kanallardaki videoları (2 telif uyarısı geldi diyelim 3.gelmesin kanalım kapanmasın diye gizliye almayı düşünüyorum) Çünkü bu telif gelen kanalları silsem paralar kesinleşmiyormuş sanırım?

Ne yapmamı önerirsiniz arkadaşlar tecrülerinizle aydılatın beni. Ona göre işlem yapayım. Çünkü bu gelecek paraya çok ihtiyacım var.Güme gitmesini istemiyorum.Öneleriniz için şimdiden çok teşekkürler.Bol kazançlar

kendin reklama tıklamadıktan sonra sorun yok diyorduk ama o da garani değil artık.paran varsa adsense al ve kazancı bölüştürecek şekilde adsenseleri taşı.para yoksa farklı adrese başka başvuru yap.

kendin reklama tıklamadıktan sonra sorun yok diyorduk ama o da garani değil artık.paran varsa adsense al ve kazancı bölüştürecek şekilde adsenseleri taşı.para yoksa farklı adrese başka başvuru yap.

şuanda adsense alıcak para malesef yok hocam kendime farklı adsense açsam paraları almam çok uzun sürücek.

2. adsense açıp 1.adsenseki kanalları 2. adsenseye bağlasam şuanda hiçbir kanaldaki paralar kesinleşmediği için hangi adsenseme yansıcak paralar hocam ?

Kazancin hepsi 2.adsenseye yansir kanal kapansada parasi kesinleşir
Günlük kazanç 400 u gecmiyosa birak öyle kalsin geçtiyse yeni bir adsense AC kanallari yari yariya paylastir. Günlük 400 u geçince kanallar patir patir kapaniyo

Son düzenleme:
Kazancin hepsi 2.adsenseye yansir kanal kapansada parasi kesinleşir
Günlük kazanç 400 u gecmiyosa birak öyle kalsin geçtiyse yeni bir adsense AC kanallari yari yariya paylastir

anladım hocam günlük 300 400 arası gidiyor ama daha hiç 400 ü geçmedi. bu konuda aydınlandım sağolasın tek kafamdaki soru işareti şu telif geldi diyelim ben kanalı sildim telifli kanalı bu sildiğim kanalın parasıda %100 kesinleşirmi? (2 telif gelen kanallar var cünkü videolarını gizle yaptım 3. telif gelipte kapanmasın diye kazançlar kesinleşsin gitmesin diye gizliye almıştım) bu konuda da aydınlatırsan sevinirim :) [MENTION=12033]daralll[/MENTION] hocamda cevap verirse buna :)

Son düzenleme:
anladım hocam günlük 300 400 arası gidiyor ama daha hiç 400 ü geçmedi. bu konuda aydınlandım sağolasın tek kafamdaki soru işareti şu telif geldi diyelim ben kanalı sildim telifli kanalı bu sildiğim kanalın parasıda %100 kesinleşirmi? (2 telif gelen kanallar var cünkü videolarını gizle yaptım 3. telif gelipte kapanmasın diye kazançlar kesinleşsin gitmesin diye gizliye almıştım) bu konuda da aydınlatırsan sevinirim :)
Telifli kanali silersen parasini alirsin ben su ana kadar hep aldim. 3 teliften kapanan kanallarimin sayisini bile hatirlamiyorum onlarinda parasini hep aldim. Videolarini gizleme kazandirdigi kadar kazandirsin ne koparsan kardir

eğer telif gerçekse gizliyede alsan gelir telif.telif gelen kanalı sil yenisini aç illa tutmana gerek yok kesinleşiyor onun parası zaten

Telifli kanali silersen parasini alirsin ben su ana kadar hep aldim. 3 teliften kapanan kanallarimin sayisini bile hatirlamiyorum onlarinda parasini hep aldim. Videolarini gizleme kazandirdigi kadar kazandirsin ne koparsan kardir

anladım hocam kesinleşiyorsa sıkıntı yok çünkü kanalı silerken boş kutucukları işaretliyoruzya orda en altta yazıyorda(ödenmez gibisinden). Bu yüzden kafamı kurcalıyordu bu soru. peki spamdan kapanan kanallarında kesinleşiyormu kazançları(topluluktan felan)

---------- Spam Engelliyici 17:50 ---------- Önceki Mesaj 17:46 ----------

eğer telif gerçekse gizliyede alsan gelir telif.telif gelen kanalı sil yenisini aç illa tutmana gerek yok kesinleşiyor onun parası zaten

çok teşekkür ederim hocam yorumunuz için

anladım hocam günlük 300 400 arası gidiyor ama daha hiç 400 ü geçmedi. bu konuda aydınlandım sağolasın tek kafamdaki soru işareti şu telif geldi diyelim ben kanalı sildim telifli kanalı bu sildiğim kanalın parasıda %100 kesinleşirmi? (2 telif gelen kanallar var cünkü videolarını gizle yaptım 3. telif gelipte kapanmasın diye kazançlar kesinleşsin gitmesin diye gizliye almıştım) bu konuda da aydınlatırsan sevinirim :) @daralll hocamda cevap verirse buna :)
kanalları silenlerin kesinleşmediği oldu.gmaili kökten silersen kesinleşir.
benim genelde iki teliften bir süre sonra para kazanmalarım kapanır.işini garantiye almak istiyorsan videoları kopyala onun da gmailini sil.

kanalları silenlerin kesinleşmediği oldu.gmaili kökten silersen kesinleşir.
benim genelde iki teliften bir süre sonra para kazanmalarım kapanır.işini garantiye almak istiyorsan videoları kopyala onun da gmailini sil.

videoları nasıl kopyalıyoruz :) ayrıca videolar gizliyken telif yeme şansımızda mı var :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri