Yeni Adsense Açma Taktikleriniz

erdonmez

Kayıtlı Üye
Merhabalar arkadaşlar, bi çoğunuzun bir çok hesabı var, nasıl açtığınızı belirtirseniz sevinirim..

Adsense açarken Telefon Numarasını nasıl hallediyosunuz ? Türkiye dışı numaraları kabul ediyo mu ?

Banka hesabı olarak enpara dışında aidat almayan ve sorun yaşatmayan hangi bankaları tavsiye edersiniz,

Banka hesabı olarak forumda bir çok kötü mevcut ancak 1. sorunun cevabını bulamadım 1 saat aramama rağmen,

Şimdiden teşekkür ederim

İyi forumlar..

soru 1 : Merhabalar arkadaşlar, bi çoğunuzun bir çok hesabı var, nasıl açtığınızı belirtirseniz sevinirim..

Cevap ; hesapları farklı ip ve farkli kişilerin üstüne açabilirsiniz.

soru 2 : Adsense açarken Telefon Numarasını nasıl hallediyosunuz ? Türkiye dışı numaraları kabul ediyo mu ?

Cevap ; forumda birçok yöntem var numara bulma konusunda. Evet yabancı numaralarda kabul ediliyor.

soru 3 : Banka hesabı olarak enpara dışında aidat almayan ve sorun yaşatmayan hangi bankaları tavsiye edersiniz,

Cevap ; Evet var, garanti bankasında harçlık hesap aidat kesmez(yaş sınırı 25)

pin olmayan ülkeler neler?
adsense - banka ismi farklı olsa olur mu?

pin olmayan ülke yok sanırsam.

nasıl farklı yani

duydum ben ya birkaç kişi hiç pinle karşılaşmamış hollanda mıydı neydi işte.
yani mesela adsense mesut bahtiyar adına ama ona eklediğim banka kartı kerim fenasi adına.

beyler başka bi konuda okumuştum ama biri enpara da bir hesap altında birden çok hesap açılıp başka başka adsenselere verilebileceğini yazmıştı.o konuda bilgisi olan ?_

beyler başka bi konuda okumuştum ama biri enpara da bir hesap altında birden çok hesap açılıp başka başka adsenselere verilebileceğini yazmıştı.o konuda bilgisi olan ?_

Enpara degil ama yine aidatsiz, eft ve havale bedava olan kuveyt turk de istediginiz kadar hesap acip adsense lere baglayabilirsiniz.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bence adsense açtığınız hesabın numarasını gerçek cep telefonu numarası falan kullanın ne olur ne olmaz.

adsense adı ile banka adının tutmasına gerek yok. 1 adsensem bu şekilde ve banka doğrulamasınıda pin işlemenide yaptım.

benimde de 2 adsensem var ikisi de benim adıma banka aynı şubeler farklı adresler farklı İbanlar farklı.

bu sorun yaratır mı

bi bankadan istediğimiz kadar hesap alabiliyoruz fakat o hesaplardan adsense açsak. isim aynı banka ve şube aynı iban farklı. adres farklı olarak sorun olur mu acep.

Arkadaşlar adsense adını başka birinin adına,banka hesabınıda benim adıma olsa sorun olurmu?

Dün 5 tane açtım :D şimdi baktım 4 tane onaylanmış 1i onaylanmamış.Aynı adres ve isimler sadece daire numaraları farklı :D

ya arkadaslar ben bir adsense açtım
hesap no girdim onayladımda

ama kanal verileri gelmiyor ?
blog bagladım oda gözükmüyor neden ?

Arkadaşlar adsense farklı banka farklı olsa sıkıntı olmaz,

Aynı adreslerde farklı isimler ve farklı adreslerde aynı isimlerde de sorun yok, çerezlere dikkat edin yeter,

Benim sormak istediğim şey, 4 5 tane adsense hesabı olanlar o kadar telefon numarasını nerden buluyorlar ? Yabancı numaralardan sıkıntı çıkar mı ? Daha önceden deneyen var mı bunu ? Teşekkürler cevap veren herkese..

Arkadaşlar adsense farklı banka farklı olsa sıkıntı olmaz,

Aynı adreslerde farklı isimler ve farklı adreslerde aynı isimlerde de sorun yok, çerezlere dikkat edin yeter,

Benim sormak istediğim şey, 4 5 tane adsense hesabı olanlar o kadar telefon numarasını nerden buluyorlar ? Yabancı numaralardan sıkıntı çıkar mı ? Daha önceden deneyen var mı bunu ? Teşekkürler cevap veren herkese..

eşinin dostunun telefon numaralarını veriyorlar, zaten tel onayı gerektirmiyor ki telefon o kadar önemli değil

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri