yeni adsense açmak

he1senberg

Yasaklanmış
herkese merhaba beyler.

1 yıldır kullandığım adsense'i sattıktan sonra 3,5 kanal açayım dedim ama bütün partnerler şuan sıkıntılı heralde, o yüzden yeni adsense açayım dedim.

ip - mac adresi değiştirip her şeyi sıfırlayıp açmaya çalıştık diyelim, adres - banka hesabı olayını nasıl çözeriz ?

karşı dairenin adresini yazsam sıkıntı olur mu mesela ? banka olarakta kardeşimin banka hesabını versem ?

Edit:Forumda araştırdım da adsense farklı isim banka farklı oluyor diyenler olmuş.

Son düzenleme:
ip değiştir,değişmiştir zaten
adres komşunun kapı no sunu yaz sokak yazdıysan sk falan diye yaz,postacı anlasın yeter
en önemlisi aynı telefon numarasını yazma
banka işi sonra geliyor zaten

[MENTION=12033]daralll[/MENTION] Hocam ben şimdi fake isimle adsene açsam ödeme günü geldiğinde ödeme bilgilerini girsem olur mu ? İsim soyisim değişikliği yapılabiliyor yani doğru mudur?

bende birşey soracam şuan kullandığım gmail üzerinde adsense var ben bunu başka maile devir etsem bu maille bağını koparabilirmiyim?

@daralll Hocam ben şimdi fake isimle adsene açsam ödeme günü geldiğinde ödeme bilgilerini girsem olur mu ? İsim soyisim değişikliği yapılabiliyor yani doğru mudur?
değişmediyse evet ama isim sorun olmaz,aynı isimde yüzlerce kişi olabilir.bence gerek yok.
bende birşey soracam şuan kullandığım gmail üzerinde adsense var ben bunu başka maile devir etsem bu maille bağını koparabilirmiyim?
ayarlardan başka maili yönetici atayıp,atadıgınız mailden kabul edin.sonra eski mailin yöneticiliğini kaldırın.kopar

kapı numarası değiştir yaz kargocu zaten yukarı kadar çıkarmıyor bnde 2 sindede aşağı kata bırakmışlardı

ip değiştir,değişmiştir zaten
adres komşunun kapı no sunu yaz sokak yazdıysan sk falan diye yaz,postacı anlasın yeter
en önemlisi aynı telefon numarasını yazma
banka işi sonra geliyor zaten

teşekkürler abi cevabın için, kendi ismimle açsam sıkıntı olmaz diyosun dimi ?

---------- Spam Engelliyici 22:37 ---------- Önceki Mesaj 22:35 ----------

kapı numarası değiştir yaz kargocu zaten yukarı kadar çıkarmıyor bnde 2 sindede aşağı kata bırakmışlardı

eski pin adrese bile gelmedi ya o sıkıntı olmaz heralde.3 kere isteyip gelmeyince farklı bi yolla onaylamıştım unuttum şimdi.

benim korkum kendi adımla - banka hesabımla açsam eski hesapla bilgilerin eşleşip googleın anlayıp bizi patates etmesi.

değişmediyse evet ama isim sorun olmaz,aynı isimde yüzlerce kişi olabilir.bence gerek yok.

ayarlardan başka maili yönetici atayıp,atadıgınız mailden kabul edin.sonra eski mailin yöneticiliğini kaldırın.kopar

peki yahooya verebiliyormuyuz yöneticiliği?

edit olmuyormuş :)

Son düzenleme:
Ad soyad aynı olabilir tel adres ve banka farklı olsun yeter

Hocam bende yeni adsense açaçağım aynı isim soyad sıkıntı olmaz sadece mesela enpara değilde ziraat yapsan sıkıntı olmaz diyorsun değil mi ?Birde farklı adres tabiki.

Hocam bende yeni adsense açaçağım aynı isim soyad sıkıntı olmaz sadece mesela enpara değilde ziraat yapsan sıkıntı olmaz diyorsun değil mi ?Birde farklı adres tabiki.
hocam enpara oluyomu şube felan istiyorya o yüzden sordun siz nasıl yaptınız birde bankayı finasbankmı yaptınız

Bir soruda ben sorayım. Ip değiştirmek için modem resetlemek, yeni adsense olayında yeterli oluyor mu?

Adsense de eskisi gibi açılmıyor artık biri anlatabilir mi geçen denedim olmadı?
Yardımcı olursanız sevinirim uzman biri başvuru yaparken bir video çekerse.
Yada var olan yeni bir video varsa yeni adsense açılımı hakkında.

Benim bütün adsenseler hotmail istediğiniz maile yönetici açabilirsiniz. Sadece eklemek istediğiniz maile önce buradan email adresinize google hesabı ekleyin daha sonra o hesabı adsenseye yönetici ekleyebilirsiniz.

Benim bütün adsenseler hotmail istediğiniz maile yönetici açabilirsiniz. Sadece eklemek istediğiniz maile önce buradan email adresinize google hesabı ekleyin daha sonra o hesabı adsenseye yönetici ekleyebilirsiniz.

Hocam ben yeni yönetici ekleyip eskisini sildim yandex olarak ama para kazanması kapatılmıştı kendiliğinden bunu yapınca düzeliyormu denedinizmi?

Yok denemedim ama değişen birşey olacağını sanmıyorum sıfır adsense açıp yola devam ediyorum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri