Yeni adsense açtım banka hesabı lazım

NeedMoney

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar yeni 2 tane adsense hesabı açtım bana önerebileceğiniz alt hesaplar acabileceğğim mümkünse yıllık kart ücreti felan olmayan bi banka var mı ? mesela enpara.com kullanan var mı bi hesap açsam 2-3 güne 2.bi hesap daha olusturup farklı bi adsenseye baglasam sorun olur mu ? iki hesabında ıban'ı aynı mı olur

Arkadaşlar yeni 2 tane adsense hesabı açtım bana önerebileceğiniz alt hesaplar acabileceğğim mümkünse yıllık kart ücreti felan olmayan bi banka var mı ? mesela enpara.com kullanan var mı bi hesap açsam 2-3 güne 2.bi hesap daha olusturup farklı bi adsenseye baglasam sorun olur mu ? iki hesabında ıban'ı aynı mı olur
Enpara sorunsuz kullanabilirsin.1 tane TL hesabı + yanlış hatırlamıyorsam 20 birikim hesabı hakkın var.Bunlar yeterli olacaktır.IBAN lar farklı olacaktır.Bu şekilde kullanıyorum.

Enpara sorunsuz kullanabilirsin.1 tane TL hesabı + yanlış hatırlamıyorsam 20 birikim hesabı hakkın var.Bunlar yeterli olacaktır.IBAN lar farklı olacaktır.Bu şekilde kullanıyorum.

yt birikim hesaplarında sorun cıkarmaz dimi hocam

Ben kullanıyorum hocam 2 adsensemde sorun yaşamadım.Sonuçta sizin verdiğiniz hesaba para transferi olması önemli yt hesabın neyi içerdiğine bakmaz yada bilmez.

Nuvo da farklı para biriminden 3 er hesap açmıştım daha fazla açılıyordur muhtemelen ama denemedim onun dışında cepteteb de iyidir

Ben kullanıyorum hocam 2 adsensemde sorun yaşamadım.Sonuçta sizin verdiğiniz hesaba para transferi olması önemli yt hesabın neyi içerdiğine bakmaz yada bilmez.

Nasıl yanı hocam? 2 Adsense de de aynı ısım mı gcıyor?
Yanı bırıncı adsense Ahmet Mehmet , İkinci adsense de Ahmet Mehmet sadece banka ibanları mı farklı? Pekı ya adres?

Iban demek banka ile alakalı 7 secerenin kaydı demek. Sonra adsenseler neden patladı?

Nasıl yanı hocam? 2 Adsense de de aynı ısım mı gcıyor?
Yanı bırıncı adsense Ahmet Mehmet , İkinci adsense de Ahmet Mehmet sadece banka ibanları mı farklı? Pekı ya adres?
Hocam isimler evet ikiside aynı ibanlar ve adresler farklı isimlerin aynı olması sorun teşkil etmez. Şöyle düşün senin adın soyadın ahmet mehmet ee sen şimdi adsense aldın türkiyede hiç başka ahmet mehmet olan alamayacakmı ? mantığı bu işin sorun olmaz. iban adres aynı olmasın buna dikkat et yeterli.

Hocam isimler evet ikiside aynı ibanlar ve adresler farklı isimlerin aynı olması sorun teşkil etmez. Şöyle düşün senin adın soyadın ahmet mehmet ee sen şimdi adsense aldın türkiyede hiç başka ahmet mehmet olan alamayacakmı ? mantığı bu işin sorun olmaz. iban adres aynı olmasın buna dikkat et yeterli.

Bu şelikde kullanıorsunuz yanı?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri