Yeni adsense hakkında

ballackaga

Yasaklanmış
merhaba arkadaşlar bildiğiniz üzere 3 adsensem gitti. ilk 2 den sonra çerezler falan sildiydim ama gene patladı ve 3. adsense gitti. Bu defa format attım bilgisayara c yi komple uçurdum. izlemem gereken yollar nelerdir. Bir çok kişi sadece çerezleri temizle farklı adres diyordu yapmama rağmen uçtu hesap belkide başka bir sebepten uçmuştur. Bu defa dediğim gibi formatladım..

1)Adres olarak şirket adresi girsem sorun olur mu ? ( Banlanan bir hesap şirket adresine kayıtlıydı)
2-) Google hesap adını farklı birşey koyarsam adsense adını da farklı birşey koyarsam ama banka hesabı benim adıma olursa sorun olur mu ? (Misal Google ve adsense Murat Boz Ödeme alacak kişi Sedat Babür)
3-) Hiç bir adsenseye girilmemiş bir banka hesabı gireceğim en para dan açtım

Yukarıda ki 2 madde hakkında yardımcı olur musunuz ?

teşekkürler iyi forumlar.

mac ban yemissindir. bilgisayara format atılınca mac adresi değişmiyor bildiğim kadarıyla.
başka bir bilgisayarda calısmalarını yap.

mac ban yemissindir. bilgisayara format atılınca mac adresi değişmiyor bildiğim kadarıyla.
başka bir bilgisayarda calısmalarını yap.

mac adresime ban atmaları bence normal bir şey değil ethernet kartıyla sorunu çözebilirim fakat ben mac ben olduğunu düşünmüyorum

mac adresime ban atmaları bence normal bir şey değil ethernet kartıyla sorunu çözebilirim fakat ben mac ben olduğunu düşünmüyorum

sahte tıktan banlanıyorsun. sahte tıktan banlandığını düşünmüyorsun.
2 adsense acıyorsun. çift hesap kullandığın icin banlandığını sanmıyorsun.
kanallarında toplu kapanma oluyor. spamdan kapanmadığını iddia ediyorsun.
her actığın adsense banlanıyor. mac ban yemediğini düşünüyorsun

nasıl bir psikolojin var senin anlamadım gitti.

bilgisayarının mac adresini değiştirebiliyorsan. değiştir. bunun baska acıklaması yok.

sahte tıktan banlanıyorsun. sahte tıktan banlandığını düşünmüyorsun.
2 adsense acıyorsun. çift hesap kullandığın icin banlandığını sanmıyorsun.
kanallarında toplu kapanma oluyor. spamdan kapanmadığını iddia ediyorsun.
her actığın adsense banlanıyor. mac ban yemediğini düşünüyorsun

nasıl bir psikolojin var senin anlamadım gitti.

bilgisayarının mac adresini değiştirebiliyorsan. değiştir. bunun baska acıklaması yok.

sahte tıktan gittiğimde sahte tıktan gittiğimi biliyordum ilk adsense hesabımda.
Çift hesapta çerezleri silmediğimden gittiğini biliyorum.
Bir günde 250 video yüklediğim için gittiğimide biliyorum.

Mac adresi olduğunu tahmin etmiyorum ben ki mac adresimi banlama gibi bir durum olduğunu sanmıyorum. Çünkü benim durumda olan şuan para kazanan kişiler var

sahte tıktan gittiğimde sahte tıktan gittiğimi biliyordum ilk adsense hesabımda.
Çift hesapta çerezleri silmediğimden gittiğini biliyorum.
Bir günde 250 video yüklediğim için gittiğimide biliyorum.

Mac adresi olduğunu tahmin etmiyorum ben ki mac adresimi banlama gibi bir durum olduğunu sanmıyorum. Çünkü benim durumda olan şuan para kazanan kişiler var

:) ilk 3 maddeyi de daha önce inkar ediyordun. ve şimdi benim dediğime gelmişsin. az cok gelişme var.
mac ban konusunda da birkaç güne dediğime geleceksin. :)

:) ilk 3 maddeyi de daha önce inkar ediyordun. ve şimdi benim dediğime gelmişsin. az cok gelişme var.
mac ban konusunda da birkaç güne dediğime geleceksin. :)

hocam mac ban değildir bence sanmıyorum bunun denemesini ise şu şekilde yapabiliriz ben kendim bir tane hesap açacağım ve onunla deneme yapacağım. banlanırsam mac bandır :D

Sen san ya da sanma mac adresi degistirmek o kadar zor degil degistir öyle dene ondan sonra yine sanma istersen.

Mac Adress Changer

hocam benim bildiğim mac adresi değiştirilmez. MAC adresinin yarısını üretici firma tarafından veriliyor diğer yarısı da tam hatırlamıyorum fakat başka birşeyden veriliyordu ve sabitti bu. dediğiniz program ne kadar işe yarar bilmiyorum. şuan evdeyim eve gidince deniyeceğim.

---------- Mesaj saat 16:04:32 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:04:00 civarında gönderildi. ----------

ayrıca programın verdiği mac adres bir başka birinin mac adresi ile çakışırsa ortaya istenmeyen sorunlar çıkabilir.

%100 Mac ban Başka bir açıklaması yok aynı durumları bende yaşadım çünkü. adsense acıyorum kapanıyor kanal acıyorum kapanıyor vds aldım kurtuldum

%100 Mac ban Başka bir açıklaması yok aynı durumları bende yaşadım çünkü. adsense acıyorum kapanıyor kanal acıyorum kapanıyor vds aldım kurtuldum

vds yerine 12 TL ye ethernet kartıda alabilirdiniz :) bana pek mantıklı gelmiyor çünkü mac ban

hocam benim bildiğim mac adresi değiştirilmez. MAC adresinin yarısını üretici firma tarafından veriliyor diğer yarısı da tam hatırlamıyorum fakat başka birşeyden veriliyordu ve sabitti bu. dediğiniz program ne kadar işe yarar bilmiyorum. şuan evdeyim eve gidince deniyeceğim.

---------- Mesaj saat 16:04:32 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:04:00 civarında gönderildi. ----------

ayrıca programın verdiği mac adres bir başka birinin mac adresi ile çakışırsa ortaya istenmeyen sorunlar çıkabilir.

Hocam mac adres 4 haneli rakamdan olusmuyor ki cakissin.

örnegin : 00:11:85:dc:4a:b8 bu kadar uzunlukta rakam ve harflerden olusan bi mac'i dünyadaki baska bir macle cakistirmayi basarirsaniz tebrik ederim :)

Yine de tavsiye kendi mac adresinizin basindan ortasindan sonundan bi rakam degistirip deneyin garanti olsun.

Hocam mac adres 4 haneli rakamdan olusmuyor ki cakissin.

örnegin : 00:11:85:dc:4a:b8 bu kadar uzunlukta rakam ve harflerden olusan bi mac'i dünyadaki baska bir macle cakistirmayi basarirsaniz tebrik ederim :)

Yine de tavsiye kendi mac adresinizin basindan ortasindan sonundan bi rakam degistirip deneyin garanti olsun.

hocam evet karekter olarak baya zor fakat olurda denk gelirse ihtimal ihtimaldir sonuçta :) öncelikle dediğiniz program ile değiştireceğim mac adresini. olmasa ethernet kartı satın alacağım. siz kullandınız mı programı daha önceden ?

hocam evet karekter olarak baya zor fakat olurda denk gelirse ihtimal ihtimaldir sonuçta :) öncelikle dediğiniz program ile değiştireceğim mac adresini. olmasa ethernet kartı satın alacağım. siz kullandınız mı programı daha önceden ?

Adsense konusunda bu tarz bi sikinti yasamadigim icin yakin zamanda kullanmadim ama daha önce mac ban yedigim bir sisteme bu program ile mac adresimi degistirerek sorunsuz baglanabildim.

Sahte tıklama olayında eğer proxy kullanıp başka ülkelerden giriş yaptıysanız ve daha sonra normal ip adresiniz ile türkiyeden giriş yaptıysanız mac ban olabilir. Çünkü mac değişmiyor, ikisinde de aynı adresi görüyor. Arkadaşın önerdiği changer işini görebilir.

Adsense konusunda bu tarz bi sikinti yasamadigim icin yakin zamanda kullanmadim ama daha önce mac ban yedigim bir sisteme bu program ile mac adresimi degistirerek sorunsuz baglanabildim.
hmm deniyeceğim hocam olmadı yeni ethernet kartı bakalım bugün belli olacak daha doğrusu 3 gün içinde
Sahte tıklama olayında eğer proxy kullanıp başka ülkelerden giriş yaptıysanız ve daha sonra normal ip adresiniz ile türkiyeden giriş yaptıysanız mac ban olabilir. Çünkü mac değişmiyor, ikisinde de aynı adresi görüyor. Arkadaşın önerdiği changer işini görebilir.
yok hocam öyle birşey olmadı ama ben mac ban olayına düşük ihtimal veriyorum.
Bence sen bu işi bırak kardeşim cidden.

bir çok kişi bir çok defa banlanıp şuan ciddi miktarlar kazanıyor. Düşen birine bir tekme atmak yerine elinden tutmaktır benim kişiliğim. Siz tekme atma taraftarısınız.

bir çok kişi bir çok defa banlanıp şuan ciddi miktarlar kazanıyor. Düşen birine bir tekme atmak yerine elinden tutmaktır benim kişiliğim. Siz tekme atma taraftarısınız.

Kardeşim iyi diyorsun da o banlanan ve sonradan iyi kazananlar, banlanırken sahte tık, özensiz spam vs yaparak banlanmıyorlar deneme yanılma yaparak hangi kategori kazandırır vs öğrenmek için uğraşırken banlanıyorlar, en sonunda öğreniyorlar. Sen bunla uğraşmak yerine kolay yoldan nasıl kazanırım, nasıl sahte tıklatırım vs ile ilgileniyorsun bu şekilde istediğin kadar uğraş adsense sana para ödemeyecek işte.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri