Yeni Adsense'ye Partnerli Kanal Bağlama

• Kullanıcı Nihat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Nihat

Kayıtlı Üye
Yeni adsense açmak istiyorum. 4 Kanalım da networklere bağlı. Bu kanalları yeni adsenseye bağladığımda herhangi bir sorun olur mu? Ödemede aksama olur mu?

Networklere bağlı kanalları nasıl çıkarmayı düşünüyorsun onların çoğu 1 yıllık sözleşme ile kanalı alırlar bazıları 1 aylık deneme süresi verir

Cikarmak istemiyorum networkleri aslinda severall. Yeni adsenseden devam etmek istiyorum.

Doğru anladıysam yeni adsenseye baglamamda bır sakınca yök öyleyse [MENTION=159]uskumru[/MENTION]

Kanallari yeni adsenseye baglasam ödemede aksama olurmu bir bilen yok mu bunu?

Yeni adsense açmak istiyorum. 4 Kanalım da networklere bağlı. Bu kanalları yeni adsenseye bağladığımda herhangi bir sorun olur mu? Ödemede aksama olur mu?

Şu an kanalların networke bağlı ve sen bunları yeni bir adsense bağlamak istiyorsun. Ancak bunu yapabilmen için networkun sözleşme belirlenen süreyi tamamlamış olman gerekiyor.

Mesele yeni adsense meselesi değil. Networkun belirlediği süre dolmadan ayrılıp bireysel olarak adsense bağlayamıyorsun.

Bak bu kötü haber. Suanki adsenseye emailni unuttugum bir spam kanal bagli. Kapanma ihtimali cok yüksek. Digr kanallari yeni adsenseye baglayarak kurtarmak istiyorum ama zor olacka gibi.

---------- Mesaj saat 18:29:04 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:27:29 civarında gönderildi. ----------

Şu an kanalların networke bağlı ve sen bunları yeni bir adsense bağlamak istiyorsun. Ancak bunu yapabilmen için networkun sözleşme belirlenen süreyi tamamlamış olman gerekiyor.

Mesele yeni adsense meselesi değil. Networkun belirlediği süre dolmadan ayrılıp bireysel olarak adsense bağlayamıyorsun.

Durum böylese bir sapam kanal yüzünden diger kanallarinda para kazanmasi cok sürmez devre disi kalir. Anlasilan kurtaramayacagiz.

network partnerligine bagliolan bir kanali baglayamazsin adsenseye sebep ise
para kazanma ayarlariniz olmaz, ayarlarini zolmayinca oraya suraya buray abagla diyemezsin.!

Cevaplar icin tesekkürler arakdaslar. Kurutulus yok anlasildi.

Cevaplar icin tesekkürler arakdaslar. Kurutulus yok anlasildi.

Nihat kardeş, anlamadığım nokta şu ki sen 4 kanalım networke bağlı diyorsun ancak bir kanal yüzünden diğerleri de gidecek diyorsun. Böyle bir şey olamaz.

Bu 4 kanalın adsense bağlıysa bir kanal yüzünden para kazanmaları gidebilir. Ancak senin kanalların partner networkune bağlıysa adsense bağlı olan kanal bunları etkilemez.

Araçtirdığım nokta buydu, kojoli hay bin yaşa.

1 Kanal Spam (netwoke bağlı değil)

4 Kanal netwoke spam içerik değil Spam kanal yüzünden diğer netwoke bağlı para kazandıran kanllarımın para kazanması devre dışı kalacak endişesi içerisindeyim.

beyler lütfen yardım
2 kanalı 1 hesap da kulanırsam bi sıkıntı olur mu
lütfen cevap lütfen :(

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri