Yeni Airdrop: Bless Network ile Eklenti Kurup Kazanın - Grass Nodepay Benzeri 🎉

exelancess1998

Kayıtlı Üye
Merhabalar bilindiği üzerine AI Depin sektörü hızla büyüyor ve yayılıyor Grass'dan ciddi paralar kazanıldı ve fiyatı sürekli artıyor kendim 1300 $ aldım şuan da nodepay bekleniyor onunda tge günü yakın oda güzel para bırakacağına eminim ve bu tür projelere erken giriş yapmak çok önemli örneğin grass'da kapalı betada girenlere ödül payı baya fazla oldu Bless'de çok yeni proje daha bugun nodeler kurulmaya başladı erkenden yerimizi almamız önemli

Yapmanız gereken çok basit tarayıcınıza eklentiyi kurup açık bırakmanız yeterli

9c89s8x.png

Emin olmamakla birlikte ref üzerinden kayıt olursanız %10 güçlendirme alıyorsunuz kendim ref ile üye oldum fakat %10 güçlendirme alamadım sanırım sonradan güncellenir

🎁 Referans linkim : https://bless.network/dashboard?ref=QON7H8

Refsiz link : https://bless.network/dashboard

Bir önceki grass konumda ön yargı ile yaklaşan arkadaşlar vardı o projeden totalde 1300 $ aldım ve şuan hala devam ediyor stage 2 ye geçti ve suanda token fiyatı 3 dolar civarında geziyor hatta bir kaç türk arkadaş milyon kazandı dediğim gibi bu projelerde erkenden yerimiz almamız çok önemli

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri