Yeni aldığım gmail hesabı anında kapanıyor

different46

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar;

Bugün sabahtan beri deniyorum, gmail hesabı alıyorum 1-2 dk sürmeden tekrar kapanıyor. "Hesabınızda normal olmayan bir etkinlik tespit ettik. Oturum açmak için lütfen aşağıdaki talimatları uygulayın." Telefon doğrulaması çıkıyor girince zaten hesap askıya alındı diyor. Cookie sildim, tarayıcı değiştirdim, ip yeniledim ama yine kapanıyor. 3c.co.uk telefon numarası ve viva kullandım. İş ortaklığı doğrulasamda doğrulamasamda yine kapanıyor. Gmail oluşturunca youtube girip kanal oluşturuyorum ve para kazanmayı açıyorum herhangi bir video yüklemiyorum. Boş gmail hesabı 1-2 dk sürmeden kapanıyor...

Başına gelen veya bunun sebebini bilen varmıdır?

ipye baktınmı whatismyipden eminmisin değiştiğine?

Farklı konumdan ya da vmware tarzı programlar ile sanal mac ile yeniden denemelisiniz, adsense bağlamayın hemen

Tekrar ip adresi değiştirip cookie temizliğinden sonra yandex maille youtube hesabı açtım, şuan problem görünmüyor biraz yükleme yapayım. Bir sorun olursa yazarım tekrar. Teşekkürler.

biraz dinlendirmeyi denesen dostum?

ip den bakıyor mac dan yakalıyor... halıyle bir kere bulaşmışlar sana aynı serderdan kline yemek gibi bişe başına gelen.... ip değişsende java uygulama gibi düşün yine gerçek ipi mac adresi çeker pc...
---
geçmişi temizle sil, pc aç kapa-modem aç kapa... sonrasında farklı bir tarayıcı yukle.. crome explorer vb... oradan girip dene... sanal tel yapıyorsun ardaık no kullanma sıfırdan farklı tel le dene...
büyük ihtimal kendı reklamına felan tıkladın herhalde,

ip den bakıyor mac dan yakalıyor... halıyle bir kere bulaşmışlar sana aynı serderdan kline yemek gibi bişe başına gelen.... ip değişsende java uygulama gibi düşün yine gerçek ipi mac adresi çeker pc...
---
geçmişi temizle sil, pc aç kapa-modem aç kapa... sonrasında farklı bir tarayıcı yukle.. crome explorer vb... oradan girip dene... sanal tel yapıyorsun ardaık no kullanma sıfırdan farklı tel le dene...
büyük ihtimal kendı reklamına felan tıkladın herhalde,

Kendi reklamıma tıklamak mı asla ;) yarın bir tekrar deneyeceğim, sabah kalktım her akşam yatmadan pc yi temizler ve modemi resetler öyle yatarım, eski hesaplara vs. herhangi bir login işlemi olmadı... yeni hesap oluşturum ve bekliyordum, pek fazla sürmedi arası hesap kapandı sayfayı yenileyince... derken 2..3...4..5.. akşama kadar denemediğim etmediğim kalmadı açtığımı siliyor, her zamanki yaptığım veya farklı birşey yapmadım özellikle dikkat ederim hesap açma/login olma v.s durumlarında tarayıcı ve ip olaylarına ilk defa böyle tuhaf birşey başıma geldi. Yarını bekleyelim bugün izin vermiyor hayırlısı inş. düzelir.

Sanırım nadasa bırakmak lazım :D bu sefer 25 dk sürdü buda kapandı... yarın bakalım artık pes ettim google amca :cool:

dostum gmail alıp bi kaç gün dinlendir bakalım.. ben gmail alıyorum yeni açılmış oluyor bi hafta dinlendiriyorum kanal açıyorum 1 gün 2 video yüklüyorum 1 gün sonra 2 video daha yekleyip. para kazanmayı açıyorum 1 hafta sonra adsense bağlıyorum. aceleci olma.. al şimdi bi gmail 3 gün sonra kanal aç bakalım..

Çok sık açıyor muydunuz ?

Ytpara1,ytpara2 gibi seri mailmi aliyosun , gercek isim ve soyisimlerle mail al ve herseyi elle yaz copy paste yapma

ME172V cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bilgisayara format at düzelir

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri