Yeni anket adsense ban!!!

Adsense Banı farklı Boyutları İle Ele Alıyoruz!!!

• Kullanılan toplam oy
    29

hedefyoutube

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar adsense banı bu boyutları ile belki kimse düşünmemiştir. Çoklu ankete katılmanızı rica ederim.

Son düzenleme:
işleme girmeyen adsenseler banlanıyor.İşleme girmeme sorununu geçen aydan beri tartışıyoruz bir sonuç bulamadık

Aşırı derece gereksiz konu daha önce açıldı çünkü.

anketle çözülecek iş değil, googlenin ne yapacağını kimse bilemez.
Bu görüşünüze katılmıyorum. Neden diye soracak olursanız tokenli sistemlerde anında 50 video ve üstü atıldığında kanalın spama düştüğünüde bizler bulmuştuk. Oysa bir kanala 50 video anında atıldığında kanal kapanmıyor.
v.s v.s

işleme girmeyen adsenseler banlanıyor.İşleme girmeme sorununu geçen aydan beri tartışıyoruz bir sonuç bulamadık
deneyelim hocam şansımızı.

adsensesinde telifli kanal olmayıp ban yiyen var mı

anket yine aynı anket hep aynı noktadan gidiyorsunuz 5 den fazla telif yedim 5 den fazla dünya engeli geldi 5 den fazla kanalım kapandı adsensem banlandı diye ayırırsan daha iyi olur

Hiç telif yemedim adsensem şuan duruyor.

Benim tahminime göre telif gelen kanalları incelemeye alıyorlar sonra adsenseyi uçuruyorlar.Bunu elle tek tek yapıyorlar.

Bu işin bu duruma gelmesindeki en büyük rolüde sahte telifçiler alıyor , paso telif ata ata baya göze batırdılar işi hepsine bir alkış.Aç gözlü insan her zaman kaybedendir.

çizgi film gibi telifi bol kategoriler artık partner dışın da çalışılmaz. bu forum da sahte telif atan adamların adsensesi de banlandı, telif atanları da telif yiyenleri de bir güzel temizlediler. google dünyanın en iyi hackerleriyle çalışıyor sahte telif atanları da biliyorlar ve piyasaya sürdükleri algoritma da onların da yeri var.

Hiç telif yemedim adsensem şuan duruyor.

Benim tahminime göre telif gelen kanalları incelemeye alıyorlar sonra adsenseyi uçuruyorlar.Bunu elle tek tek yapıyorlar.

Bu işin bu duruma gelmesindeki en büyük rolüde sahte telifçiler alıyor , paso telif ata ata baya göze batırdılar işi hepsine bir alkış.Aç gözlü insan her zaman kaybedendir.

Ben adsenseme 3aydır kanal bağlamıyordum videoda yüklememiştim tek adsense kendim açtım - kpss dolayısıyla dondurmuştm işleri

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri